Fejlesztéseink

Fejlesztéseink

Internetes oldalak megfigyelése és mérése

Híroldalak, szórakoztató portálok tartalmi elemzése felhasználói közösséggel és mesterséges intelligencia támogatással.

Szóhasználat és fogalmazás alapján:

Trágár, vulgáris, rövidítő, szleng - választékos, emelkedett, költői, irodalmi minősített tartalom.

Keresések szótár és képi tartalom alapján.

(14, 16, 18+) , az olvasó szexuális izgatását célzó tartalom megjelentetése.

A hagyományok tisztelettét teljesen elutasító, az emberi értékeket földbe döngölő, csak az állati ösztönöket erősítő oldalak listavezetői jelenleg: index.hu, 444.hu

Vigyázat! Jelentős anyagi háttérrel rendelkező internetes médiabirodalomról van szó. A szerkesztők és vezetőik jó kapcsolatokat ápolnak az emberiséget anyagi és szellemi nyomorba taszító nemzetközi csoportokkal.

Médiafigyelés, Wikipédia világhálós enciklopédia, frissítés:

Átfogó ellenőrzés, kármentés a Wikipédiában, egy vezető adminisztrátor manipulatív jellegű rombolásának helyreállítása

Ez úton is szeretnénk megköszönni olvasóinknak, hogy felhívásunknak megfelelően többen is nyomon követték a legnagyobb világhálós enciklopédia, a Wikipédia magyar változatát hamisító egyik fő adminisztrátor és cenzor munkáját. A nagy számú szerkesztés automatikus nyomon követése nem volt hiába való. A kirobbant szerzői-jogi viták eredménye képpen a fősodrású internetes médiában VIL-copy ügyként ismert botrány főszereplője ugyanaz a személy.

"Adatsátán" (Data Destroyer) több mint 11000 bejegyzést hozott létre, volt hogy napi 70 szerkesztést végzett. Az ellene folyó vizsgálat a következőket tárta fel:
- A mostani ügy miatt a magyar szócikkek száma 184 ezerről 179 ezerre esett vissza.
- Összes szerkeszett cikk 11122 melyből hamis forrásmegjelölést adott: 5087 / 45,7% -ára

A szerkesztő jogosultságait felfüggesztették. Elmondása szerint a padláson talált papírdarabokról írta a bejegyzéseket, melyekről úgy tudta, hogy az a lexikon. A vizsgálat kizárólag szerzői-jogi károkozásról szól. Arról nem esik szó, hogy adminisztrátori jogkörével visszaélve hány alkalommal cenzúrázta a mások által feltöltött anyagokat.

A társadalmi közgondolkodást jelentősen formáló lexikon magyar nyelvű lapjainak több mint 5%-át tehát ez a felhasználó szerkesztette. Kiemelten fontos témakörök, mint vallások, történelem, mitológia, őstörténet jellemzi a palettát.

Adatsátán alias Data Destroyer a látogatottsági adatok birtokában a számára legfontosabb bejegyzéseket manipulálta.