Világbiztonság

Nyílt Társaság

Keresés eredménye - "szakrális geometria videó"

Spherical_Harmonic_Orbitals.jpg
Elektronpályák megjelenítéseKisfilm számítógépes modellezéssel:Ezek a formák az Univerzum más szintjein is megtalálhatók (holografikus univerzum)...


Spherical Harmonic Orbitals
electrons in there orbits flowing from the High orbits to the Low orbits symmetrically
RCHARD
szent_geometria.jpg
3-dimenzióban találkozik az ősi rejtett tanítás! A kép részletei kattintással további összefüggéseket mutatnak!Az ősi szent helyek díszítőművészete 3D-ben találkozik!

Ahogyan a tiltott jelképek 3-dimenzióban egységet alkotnak, úgy vezetnek és tanítanak bennünket a szent helyek ábrázolásai. A megoldás a fény tudatos használatában rejlik, hiszen ez kell ahhoz, hogy a vetületi ábrázolásokból összeálljon fejünkben a kép. Úton a 4. dimenzió fogalmának megértése felé...
Ez a szakrális geometria titkának megoldó kulcsa.

Balról jobbra: A kínai asztronómia technológiájának művészete; Iblio Vatikán gyűjtemény; Dodekaéder csillag, San Marco katedrális padlózat, Velence; Budapesti Nagy Zsinagóga; Magyar fejfa, fütül való fa, gombfa, kopjafa; Az Élet virágának szerkesztéséből előjövő élek és szabályos testek rendszere videón; 3-dimenzióban találkoznak a tiltott jelképek (videó); 4-dimenziós hiperkocka és angyalok a Pannonhalmi Bencés Főapátság homlokzatán; Antik perzsa szőnyeg 7 réteg információval...

Feliratokozás hírlevélre: tanfolyam@vilagbiztonsag.hu

A kép részletei kattintással további összefüggéseket mutatnak!
3 hozzászólásRCHARD
Elsodleges.jpg
Vörös négyzet csillagköd (kisfilm)A különleges ködöt megörökítő csillagászoknak nem okozott fejtörést az elnevezés: az alakja után nemes egyszerűséggel Vörös Négyzet névvel illetik. A név találó, annál is inkább, mert a kétfős kutatócsoport egy korábban vizsgált köde a Vörös Téglalap elnevezést kapta.
A rendszerre a bipoláris ködként ismert két egyforma, egymással szembe néző kúpszerű üreg jellemző, de megfigyelhetőek még fésűszerű, küllőkre hasonlító sugárirányú fénylő sávok, amelyek esetleg a periodikus anyagledobódások keltette "fodrok" árnyékai lehetnek a központi csillag közelében lévő belső anyagkorongon. Számos hasonló kúpszerű forma ágyazódhat egymásba, egészen a komplikált rendszer központjáig, ahol egy hiperbolikus kettős kúpot keresztez egy sötét sáv. Az általunk megfigyelt tökéletes szimmetriáért az a tény felelős, hogy véletlenül pont éléről látjuk a komplexumot.

Arch
rangoli_art.jpg
Rangoli művészet - VideóA rangoli, vagy más néven kolam díszítés lényege, hogy színes porból, vagy apró szemcsékből, rizsből ábrákat alkotnak. Indiában, Indonéziában, Malajziában is elterjedt. Istenek köszöntéséhez is használják.
Kisfilm:

Indiai kultúra
panspermia-k1200.jpg
Az élet magjának érkezése (magyar nyelvi ősgyökrendszer Biblia kapcsolat)A megtermékenyítés során a petesejtbe jutó hímivarsejt farok része leválik. Videó:Érdekesség: A Teremtés könyvének eredeti első sora csak mássalhangzókat tartalmaz:

BRSTBRLHMTHSMJMVTHRC

BeeReSzTe BeéRe LeHMeTHSz MéJeM VeTHE RéC
Beereszté beéré lehmeth(sz) szemmé méjem vette rész

Visszafelé:
Szeretve méjem szét mellé ér betesz szerbe

A téridő szerkezetének megjelenítése:A kisfilmben a következő szimbólumok láthatók: Mag, Tejút (a négy égi folyó), Naprendszer, Föld, életfa, Égig érő fa, az Élet magja...
Pánspermia (sperma, mag) egy tudományos hipotézis, miszerint az élet „magjai” jelen vannak mindenhol az Univerzumban és a földi élet is ilyen magvakból jöhetett létre, valamint ugyanígy más lakható bolygók is megtermékenyülhettek.2 hozzászólásRCHARD
23rd-century-earth.jpg
A NASA nemrég felfedezett egy "erőtér"-nek tűnő mezőt a Föld körül - bolygónk egy szellemi és fizikai karantén alatt áll?Dr. Steven Greer, a CSETI alapítója abban hisz, hogy a Föld azért van karantén alatt, mert az emberek veszélyeztetnek más életformákat a bolygónkon kívül, az egész világon előforduló katonai agresszió következtében.

Daniel Baker, a Légköri és Űrfizikai Laboratórium igazgatója szerint az elektron akadály a Van Allen övben van, egy pár fánk alakú öv, egy gyűrű a Föld körül, amely bővelkedik protonokban és elektronokban. Az öveket a Föld mágneses mezeje tartja a helyén, de a tudós azt mondja, hogy az elektronokat ebben az övben - melyek közel fénysebességgel közlekednek - valami láthatatlan erő blokkolja, ami őt a Star Trek sorozatban látható pajzsra emlékezteti, amely megállítja az idegen energia fegyvereket, hogy azok elpárologtassanak egy hajót.
Ez az újonnan talált erőtér úgy tűnik, hogy független azoktól a hideg plazma felhőktől, melyeket a Föld körül fedeztek fel 2012-ben, ahogy arról a National Geographic beszámolt.

Dr. Steven Greer kisfilmje:

1 hozzászólásArch
rena_002.jpg
A vallásháborúk hátterében bankárok álltak már a XV. században is - Pap Gábor előadásaKép: A Medici bankárcsalád pápai címerében: 6 db. 3D-s félgömb az üresség körül. A világ legszentebb jelképrendszerében (szakrális geometria) ez a teremtés tagadását és az égi kapcsolat megszakítását jelenti.

A Medici és Fugger bankárcsaládok megállapodtak az akkori Európa felosztásában. Azonban a Medici család a pápaság intézményéig jutott és bevezette a pénzért árusított bűnbocsánati lehetőséget: a búcsúcédulát!

X. Leó pápa (eredeti nevén: Giovanni di Lorenzo de’ Medici; Firenze, 1475. december 11. – Róma, 1521. december 1.) a 217. római pápa 1513-tól haláláig.

Első intézkedéseként kiadja a "búcsúcédulákat", így a Fugger bankárcsaláddal kötött egyezséget megszegve, így a Medici család az Alpokon túlról is jövedelemhez jutott.

Megválasztása előtt a legesélyesebb pápajelölt Bakócz Tamás esztergomi érsek volt.

Pap Gábor: Bankár Uralom - Vallás Háborúk - Parazitus:

RCHARD
Oleonid.jpg
Egy érdekes geometriai alakzat, az Oloid: 3 dimenziós tökéletes alakja a legmodernebb tisztító -és keverőgépek alapjaOloid alakú edények illetve 3D-s mozgás az alapja a tökéletes keverést biztosító gépeknek. Ezek a gépezetek a Föld és az Univerzum kapcsolatát jelenítik meg a szakrális geometrián keresztül. Szabadalmaztatott berendezésekről van szó melyeket az iparban használnak gyógyszergyárakban és urándúsító centrifugákban.
A szabadalmaztatók szerint a radioaktív szennyezett vizet is meg lehet tisztítani velük és egyéb különleges hatássokkal is bírnak.Legyen adott a síkban két ugyanakkora - egységnyi - sugarú kör, melyek síkjai merőlegesek egymásra, és középpontjaik távolsága egységnyi. Így mindkét körvonal illeszkedik a másik kör középpontjára. Oloidnak nevezzük a két kör konvex burkát: azt a legkisebb konvex térgeometriai alakzatot, amely mindkét kört tartalmazza.


Kisfilmek:


RCHARD
Oloid.jpg
Egy érdekes geometriai alakzat, az Oloid: 3 dimenziós tökéletes alakja a legmodernebb tisztító -és keverőgépek alapjaOloid alakú edények illetve 3D-s mozgás az alapja a tökéletes keverést biztosító gépeknek. Ezek a gépezetek a Föld és az Univerzum kapcsolatát jelenítik meg a szakrális geometrián keresztül. Szabadalmaztatott berendezésekről van szó melyeket az iparban használnak gyógyszergyárakban és urándúsító centrifugákban.
A szabadalmaztatók szerint a radioaktív szennyezett vizet is meg lehet tisztítani velük és egyéb különleges hatássokkal is bírnak.Legyen adott a síkban két ugyanakkora - egységnyi - sugarú kör, melyek síkjai merőlegesek egymásra, és középpontjaik távolsága egységnyi. Így mindkét körvonal illeszkedik a másik kör középpontjára. Oloidnak nevezzük a két kör konvex burkát: azt a legkisebb konvex térgeometriai alakzatot, amely mindkét kört tartalmazza.Kisfilmek:1 hozzászólásSzakrális geometria
napfolt-kocka.jpg
Négyzet alakú lyuk a Napon - Felette egy kocka forma?Különleges sötét négyzetet fedeztek fel a Nap felszínén amerikai űrkutatók, és videót is készítettek a megmagyarázhatatlan alakú lyukról a Solar Dynamics Observatory (SDO) űrszondával, amit még 2010-ben juttattak el a világűrbe. A szikrázó és villódzó jelenség csak ultraibolya tartományban látható, és a csillagászok egyelőre nem tudják, hogy miként jött létre.

A Nap mágneses mezejének központi szerepe van e hűvösebb területek létrejöttében. Ezek a lyukak megváltoztatják az űrbéli időjárást, mert a területükön a Napból távozó részecskék körülbelül háromszor gyorsabbak, mint amelyek az átlagos napszelekkel távoznak a koronából.

Ez a koronalyuk a csillag déli régiójában keletkezett, ezért az innen kilökődő részecskék nem a Föld felé tartanak. Amikor errefelé jönnek, a földi mágneses mező elérésekor gyönyörű sarki fény jelenik meg.

Arch
Gyenyame.jpg
Részlet az "Egy Ős" jelképi elemzéséből- A sejtosztódás (mitózis) állapotai tudományos képeken keresztül bemutatva.
- Szakrális geometria videók.
- Nyugat-Afrikai szimbólumokon keresztül:
- GYE NYAME "except for God" Kivéve Istennek;
Isten Király - NYAME YE OHENE felség, fenség, magasztosság, Isten fennhatósága;
Isten a mennyekben van. A remény szimbóluma NYAME BIRIBI WO SORO;
Isten fája - oltár, Isten jelenlétének és védelmének szimbóluma, NYAME DUA

Teljes cikk:

http://vilagbiztonsag.hu/fejleszt/szakralis/egy-s.html
Arany Sárkány
Szent-Janos-k.jpg
Magas kultúra, magos egyezések! Szkíta világmodell a Szent Koronán.A paziriki szkíta szőnyegek halmozott jelképi hasonlóságokat mutatnak János apostol zománcképével. Az Égig érő fa kultúrája, azonos világmodell.

Magas szintű találatok, jól alátámasztott egyezések melyek Szent János nevében is fellelhetők: Szkíta Szent János:
SCSIOHS.

Maja Egy-Isten jelkép és világmodell a Hunab Ku.
Az örök körforgás, a galaxisok szimbolikája.
Egyes kutatók szerint keresztény hatásra jött létre.1 hozzászólásRCHARD
72 fájl 6 oldalon 1