Világbiztonság

Nyílt Társaság

Legtöbbet nézett

Szabo_Gyuri_bacsi.jpg
Szabó Gyuri bácsi a bükki füvesember azt is elmondta, hogy rákban nem lehet meghalni.23016 megtekintésSzabó Gyuri bácsi a bükki füvesember azt is elmondta, hogy rákban nem lehet meghalni. Mert a szervezet öngyógyító, ilyenkor az immunrendszert kell erősíteni és az adott rákra való növényeket használni. Testünkben mindig vannak rákos sejtek és ezeket a szervezet normális esetben kordában tartja. Ha gyengül az immunrendszer, akkor képesek csak az elburjánzásra. Nagyon fontos, hogy higgyük, sőt, tudjuk, hogy a rák nem halálos ítélet. Abszolút gyógyítható.

Elmondta, hogy a székelyek mit használnak rákgyógyszerként, teljes hatékonysággal.
És ezt tudóscsoportok nemrégiben be is vizsgálták, igazolva a gyógymód hatékonyságát. Tehát Erdélyben egy nagyon egyszerű orvosságot használnak a rák gyógyítására. Szilvalekvárt. Igen, szilvalekvárt. A szilva gyógyító erejű, kimagaslóan magas az antioxidáns tartalma. Frissen is érdemes szezonban sokat fogyasztani belőle, de aszalt szilvaként is hatásos, valamint lekvárként is. Nos, nem csak hungarikum a kiváló házi szilvalekvár, de csodálatos erejű rákgyógyszer is.
...
7 hozzászólásdgabi
102_6666.JPG
Rovásírásos társasjáték (A kép egyes részletei, kattintással jelképkapukat nyitnak meg)19662 megtekintésIsmerd meg és add át gyermekeidnek őseink több ezer éves tudását, a róva írás jeleinek használatát!

Ki kell vágni a betűket a vonalak mentén,majd jól összekeverni és kiosztani 6-6 betűt játékosonkét. ( max. 2 személy játszhatja egyszerre.) A betűkből szókirakósdit játszunk, lerakva őket keresztben és vízszintesen.... Egyszóval keresztrejtvényt játszunk... Egy-egy szó kirakása után a játékosok feltöltik a betűkészletet, húznak a kupacból.
Ha valaki nem tud egyetlenegy szót sem letenni, egyszer a játék folyamán kicserélheti mind a 6 betűjét az asztalon lévő megmaradt betűkből. Ezt persze csak akkor tudja megtenni, ha van elég....
A győztes a legtöbb szót kirakó.

Új! A Táltoskirály tanítása a rovásíráson kívül, az ősi jelképek jelentését is bemutatja:Ide kattintva megrendelhető!
1 hozzászólásMetatron
Zaszlok.jpg
A Föld zászlói18356 megtekintéskezita
minta_001.jpg
Magyar motívumok: Elölnézeti és felülnézeti világképek találkozásában a téridő szerkezete!16247 megtekintésSujtás, zsinórdíszek
Halmozott szimbolikus egyezések az "Anyag alapszerkezete elmélet" ábráival.

Találat: Az anyag alapszerkezete tudományos elmélet!Kiemelt kulcs: Sujtás
1 hozzászólásdgabi
Kingdom_of_Hungary_counties_1768x1168.png
Magyar Királyság (a kép részletei kattintással böngészhetők)12700 megtekintésMagyarország vármegyéi 1881 és 1918 között.
A királyi vármegye a 10. sz.-ban kezdett kialakulni, István király a rendszerét kiterjesztette az egész országra, majd tovább alakult a 13. sz.-ig. A nemzetségi birtokok 12-14. sz.-i állapota alapján kikövetkeztethető, hogy István király a korábbi nemzetségi terület egyharmadát meghagyta a helyi nemzetség kezében mint magánbirtokot, a kétharmad részből pedig királyi udvari birtok, és az ispán kezelésébe és haszonélvezetébe tartozó várbirtok vagy egyházi birtok lett. Az udvari és a várbirtok aránya is 2/3 - 1/3 volt. Ezek együtt alkottak egy-egy az ispán igazgatása alá tartozó királyi vármegyét. István király maga mintegy 48 vármegyét hozott létre, számuk később gyarapodott.
A királyi vármegyerendszer akkor rendült meg, amikor az udvarbirtokok adományozását követően II. András idején megindult a rendszert gerincét alkotó várbirtokok eladományozása is, mert bár az előbbiek voltak többségben de az utóbbiak adták a megyei hadszervezet gazdasági alapját.
Folyt. lentebb!
4 hozzászólásRCHARD
minta_013.jpg
Magyar motívumok11934 megtekintésSzékely varrottasok díszítő-elemei1 hozzászólásdgabi
minta_008.jpg
Magyar motívumok11568 megtekintésDíszítő elemek színes hímzésekről
(Erdély, Felvidék, Palóc vidék)
1 hozzászólásdgabi
minta_018.jpg
Magyar motívumok11273 megtekintésKalotaszegi írásos varrottasok részletei.

Kiemelt kulcs: Sujtás

1 hozzászólásdgabi
minta_033~1.jpg
Magyar motívumok11184 megtekintésMatyó színes hímzés díszítő elemei1 hozzászólásdgabi
minta_009.jpg
Magyar motívumok10994 megtekintésSzűrhímzés részletek2 hozzászólásdgabi
minta.jpg
Magyar motívumok10946 megtekintésSújtásos zsinór –vonalak, melyek az őselemekhez kötődnek.1 hozzászólásdgabi
minta_012.jpg
Magyar motívumok10522 megtekintésSomogyi színes hímzés bőrkabátokról1 hozzászólásdgabi
23866 fájl 1989 oldalon 1
A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!