Világbiztonság

Nyílt Társaság

A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!Tengervizet alakít üzemanyaggá az Amerikai Egyesült Államok Haditengerészete; Sós vízzel fut 1000 km-t az új autó; Oroszok valósítják meg Tesla terveit; Áttörés! Indiában végre meg merték építeni az ingyen-energiás generátort! Papp József-féle hidegfúziós motor; Az első szabadenergiás autó és repülő építése; Hidegfúziós kísérlet bemutatása; Dr. Eugene Podkletnov: szupravezetőkről, antigravitációról, az akkumulátoroknál fejlettebb energiatárolásról; 15 tonnás magyar Tesla generátor? Egely György: geoplutónikus ingyen energia; Szabad Tesla energiás mágneses motor; Magyar ipari méretű szélerőmű torony; Üzemanyag a szén-dioxidból? - Izlandon már gyártják is! A KESHE alapítvány tértechnológiája; Hidrogén meghajtású autó: Lítium-hidridet alkalmaz, ami katonai anyagnak minősül; Geotermikus energia Magyarországon; Magyar komposztkazán; QEG - kvantumenergia generátor... A XXI. század elején járunk. Számos olyan teória látott napvilágot miszerint mára minden eszközzel rendelkezünk a fosszilis energiahordozóktól független, tiszta energia előállításához és hasznosítására. Ezen témaköröket vizsgálva szinte érthetetlen, hogy miért szennyezzük környezetünket, miért lehetetlenítjük el gyermekeink szép jövőbe vetett hitét. Eltitkolt, a „fősodrású” médiában elhallgatott technológiák!
EMDrive2_web_1024.jpg
Az elektromágneses-hajtómű nem mond ellen Newton 3. törvényénekFizikusok megvédték az elektromágneses hajtómű ötletét, és egy tanulmányban bizonyítják, hogy az mégse mond ellent Newton harmadik törvényének. Ez nagy megkönnyebbülést jelent mindenkinek, aki idegen bolygót szeretne meghódítani, mert korábbi számítások szerint ilyen hajóművekkel a Mars 70 nap alatt elérhető, és az Alpha Centauri megközelítésére is elég lenne 92 év.
Bár sokan azt mondták, hogy az elektromágneses hajtómű egyszerűen nem működhet a fizika törvényei szerint, a NASA és más intézetek tudósai rendre eredményes teszteket végeztek el, a hajtómű valahogyan mégiscsak produkált tolóerőt.

Ebben az a meglepő, hogy ez a hajtómű a hagyományos folyékony vagy szilárd üzemanyagok helyett elektromágneses hullámokat használ, és azzal generál tolóerőt.
Finn kutatók azt állítják, hogy az eletromágneses hajtómű fényt bocsát ki. Erre azért nem jöttek rá korábban, mert a kutatók szerint a kibocsátott fotonok párban állnak és kioltják egymást...
1 hozzászólásRCHARD0000000000
(0 szavazat)
gazkitermeles2.jpg
Metánjég kitermelés! Szakemberek figyelmeztetnek: Ebből óriási földrengések lehetnek! Már vannak is!A metánhidrát jéggé válik az óceán fenekén, az óriási nyomás és a hideg hatására. Óvatos becslések szerint, a Föld földgáz készletének 10-szerese található meg ebben a formában. A kitermelés azonban igen kockázatos, a víz alatti jégmezők megmozdulása földrengéseket idézhet elő. Érdekes módon, szinte folyamatosak a földrengések ott, ahol a legnagyobb készletek találhatók. Amerika nyugati partvonala, a Mexikói-öböl és Japán környéke folyamatosan reng. (Kapcsolódó krízis térkép a hozzászólásokban!)

A vízjég-kristályokba zárt, nagy mennyiségű metán mennyiségét jól érthetővé teszi, hogy 1 köbméter jégben 160 köbméter gáz található.
A metán a szén-dioxidnál 30-szor erősebb az üvegházhatás tekintetében!
A kitermelés nem csak földrengéseket okoz, de a tengeri élővilágot is fokozott erővel pusztítja!
Feléli az emberiség a jövőjét? Csak azért, hogy a Földlakók egy elhanyagolható százaléka hatalmas profitot termeljen?
...
3 hozzászólásArch0000000000
(0 szavazat)
tewari1-1024x768.jpg
Indiában végre meg merték építeni az ingyen-energiás generátort! - Magyarországon ugyanez elhallgattatva!A neves indiai tudományos folyóirat (The Economic Times) számolt be az áttörésről.
Az indiai Nukleáris Energia Vállalat (Nuclear Power Corporation of India) korábbi vezetője, aki atomerőművek építését is vezette, most bemutatta a működő generátort. A szerkezet a betáplált energia közel 238%-át adja a kimenetén. Az energiamegmaradás törvényének ellentmondóan működő gép a vákuumból nyeri ki az energiát.
Sokak számára már ismerős lehet ez a technológia, hiszen Magyarországon már 2006-ban bemutatták az azonos elven működő gépet. Az EBM (Energy By Motion - Mozgásból adódó energia) 15 tonnás gép hatásfoka még csak arra volt jó, hogy az elmélet működőképességét bizonyítsa. Azonban a fősodrású média azóta is blokkolja a hírt.
Az indiai megoldás hatásfoka már alkalmassá teszi a berendezést az ipari felhasználásra.
"Az univerzális anyag a pránából jön létre, a prána pedig az éter (Akasha - 5. elem) mozgásban"

Folytatás a hozzászólásokban!
1 hozzászólásRCHARD9999999999
(19 szavazat)
perovszkit-Perovskite-solar-cells-napelem.jpg
Előrelépések a napelemek fejlesztésébenÚjabb áttörés előtt áll a napelemek gyártása: egy a korábbiaktól eltérő anyag felhasználásával sokkal olcsóbban előállítható, sokkal jobb hatásfokú paneleket készítettek kutatók egyelőre laboratóriumi körülmények között. Két év múlva azonban már piaci termék lehet az újdonságból.
A lehetőség nem újdonság a kutatóknak, akik eddig is tudták, hogy a perovszkit - kálcium-titán-oxid - néven ismert ásványanyagcsalád jó kiindulópontja lehet a napelemek gyártásának.
Az anyagot Gustav Rose német ásványkutató fedezte fel az 1800-as évek közepén Oroszországban, az Ural hegységben, és egyik kollégájáról, az orosz Lev Perovszkijról keresztelte el.
Szakértők szerinta perovszkit-szilícium hibrid panelekkel meg lehetne célozni a 30-40 százalékos hatékonyságot is.
Arra számítunk, hogy a perovszkitpanelek előállítási költsége harmada lehet a szilíciumalapú panelekének - mondja Sang Il Seok, egy másik Ausztráliában dolgozó kutató.
Arch10101010101010101010
(2 szavazat)
toyota-mirai2.jpg
Forradalmi a Toyota hidrogénautójaElkészült hidrogénhajtású autója szériaváltozatával a Toyota, az újdonság a Mirai (japánul jövő) nevet kapta.

A Toyota nyolc év vagy 160 ezer kilométer garanciát vállal az üzemanyagcella alkatrészeire. A Mirai villanymotorja 155 lóerős, 60 mérföldes (96 km/h) tempóra kilenc másodperc alatt gyorsul. Egy hidrogéntöltéssel 483 kilométert képes megtenni, a Honda készülő tanulmánya 700 kilométert ígér.

Amerikában államról államra változik az alternatív autókra igényelhető kedvezmény, de elérheti a 13 ezer dollárt is, így szerencsés esetben 45 ezer dollárért (11 millió forint) is megvásárolható az autó.

Japánban és az Amerikai Egyesült Államokban lehet megvásárolni.
RCHARD1111111111
(1 szavazat)
vizhaz.jpg
Magyar találmány a vízház: Vízpanelekben tárolt és mozgatott energiaKecskeméten elkészült a világ első vízházának prototípusa, amely Gutai Mátyás szabadalmaztatott ötletének bemutató épülete. A vízház mindössze 10 négyzetméter, melynek oldalfalai, padlója és mennyezete is vízzel van töltve, így a falak külső és belső rétege illetve, a dupla üvegfelületek között is áramlik a víz. A vízház egy fenntarthatósági, szerkezeti és építészeti szempontokból is egyaránt különleges, hibrid szerkezet.2 hozzászólásArany Sárkány10101010101010101010
(1 szavazat)
tesla21.jpg
Oroszok valósítják meg Tesla terveitA Moszkvai Fizikai és Technológiai Intézet két tudósa - akik egyben testvérek is -, Leonyid Plehanov és Szergej Plehanov szenzációs bejelentést tettek a minap. A kutatók öt évig tartó, 40 ezer dollárból elvégzett kutatásaik és kísérletezéseik során ugyanis arra a következtetésre jutottak, hogy a világhírű Nikola Tesla 1894-es számításai helyesek voltak.
Azaz a modern technológia által könnyedén megvalósítható a vezeték nélküli energiaátvitel úgy, hogy az „adó” és a „vevő” közötti kapcsolat során csak minimális lenne az energiaveszteség.Tesla (fizikailag és gyakorlatilag többszörösen bizonyított) elképzelése alapvetően abból állt, hogy az ionoszféra és a magnetoszféra töménytelen mennyiségű potenciális energiával rendelkezik, melynek értéke hozzávetőleg 3 milliárd kW, azaz 3 terrawatt. Ezek szerint a Föld elektromágneses rezgéseinek további gerjesztésével, illetve a természetes Schumann frekvenciák amplitúdóját megnövelve, a Föld bármely pontján ingyen és könnyen kinyerhető lenne ez a villamos energia...
Vörös Sárkány10101010101010101010
(4 szavazat)
qeg-.jpg
QEG - kvantumenergia generátorÖsszeszerelése Marokkóban
Tesla QEG – kvantumenergia generátor – szabadalma közkinccsé vált, a leírása nyilvános, kellő szakértelemmel bárki megépítheti.
Az alábbi videó Marokkóban készült, az összeszerelést vázlatosan mutatja be.A helyszín és az építő csapat érdekessége az, hogy az OP (OPPT, I AM, IUV) jelentős aktivistái is jelen vannak, mégpedig ebben a közösségben: One People Community: Aouchtam

Arch9999999999
(4 szavazat)
53498.jpg
Geotermikus energia a lábunk alattA Kárpát-medencében, a mai Magyarország területének háromnegyede alatt, “mindössze” 30 kilométernyi mélységben a földbelső magmás állapotban leledzik. A Kárpát-medence alatt a földkéreg vastagsága világviszonylatban is csekélynek minősül, az ország tehát kimeríthetetlen geotermikus energiával rendelkezik. Ennek hévizes felhasználása elenyésző. Szinte hihetetlen, hogy a kőolaj és földgázkrízis, amely Európában Magyarországot sújtja a leginkább, nem mozdította el elegendő mértékben a holtpontról az alap- és alkalmazott kutatásokat. A geotermikus energia hasznosítását a jogszabályok labirintusa akadályozza.Arch10101010101010101010
(1 szavazat)
Oleonid.jpg
Egy érdekes geometriai alakzat, az Oloid: 3 dimenziós tökéletes alakja a legmodernebb tisztító -és keverőgépek alapjaOloid alakú edények illetve 3D-s mozgás az alapja a tökéletes keverést biztosító gépeknek. Ezek a gépezetek a Föld és az Univerzum kapcsolatát jelenítik meg a szakrális geometrián keresztül. Szabadalmaztatott berendezésekről van szó melyeket az iparban használnak gyógyszergyárakban és urándúsító centrifugákban.
A szabadalmaztatók szerint a radioaktív szennyezett vizet is meg lehet tisztítani velük és egyéb különleges hatássokkal is bírnak.Legyen adott a síkban két ugyanakkora - egységnyi - sugarú kör, melyek síkjai merőlegesek egymásra, és középpontjaik távolsága egységnyi. Így mindkét körvonal illeszkedik a másik kör középpontjára. Oloidnak nevezzük a két kör konvex burkát: azt a legkisebb konvex térgeometriai alakzatot, amely mindkét kört tartalmazza.


Kisfilmek:


RCHARD10101010101010101010
(2 szavazat)
26-14r_co2-h2_fuel_test_630x531.jpg
Az USA segíthetné az afrikai országokat! Tengervizet alakít üzemanyaggá az Amerikai Egyesült Államok HaditengerészeteA tengervízből széndioxidot nyernek ki, miközben hidrogén keletkezik. Ezután folyékony szénhidrogén üzemanyaggá alakítják a gázokat.
Az előállított üzemanyag olyan szénhidrogén molekulákat tartalmaz, melyek alkalmasak a kőolajszármazékok kiváltására. A különleges reaktorban fémkatalizátorokat használnak (a részletek, így a káros anyag kibocsátás mértéke sem ismertek).
A kutatók az előállítás költségeit az olaj árának töredékére teszik (3-6 dollár/gallon).

A tengervízből előállított üzemanyag működőképességét mutatják be a következő kisfilmbenEzzel a módszerrel hatékonyan, ipari mennyiségben lehet ivóvizet előállítani sós tengervízből. Reméljük, hogy nem csak a technológiai fölényért, de nemes célokért is használni fogják!


3 hozzászólásArany Sárkány9999999999
(1 szavazat)
nyilt_forras.jpg
Nyílt forráskódú gazdaság és mezőgazdaság "A Nyílt Forráskódú Gazdaság: olyan gazdaság, amely az elosztásban ÉS a termelésben egyaránt hatékony."

Képzeljünk el egy olyan világot, ahol a multikra szorultság helyett, akik közül egyik többet árt, mint a másik... - inkább mindenki összefogna, hogy együtt hozzuk létre a legjobb termékeket, a legstrapabíróbb termékeket, amik nyílt forráskódúak, tehát mindenkinek hozzáférése van a gyártásukhoz.

"Remélem, hogy az emberiség fel tud nőni a feladathoz és megragadja ezt a lehetőséget, amit ez a fejlesztés kínál."

Az önellátó gazdálkodáshoz és a teljesebb, boldogabb életkörülmények megvalósításához épülő információs rendszer.
Nem csak szoftvereknél, de gépeknél is alkalmazható a nyílt forráskód, a szabadalmak helyett információ-megosztással. A tanácsokon kívül tervrajzokkal, és az építéshez szükséges file-ok megosztásával is segítséget nyújthatunk egymásnak.
Egy 3D-s nyomtatóval pl. egy mások által megtervezett gép alkatrészei is kinyomtathatók.

Önellátó gazdálkodás10101010101010101010
(2 szavazat)
30 fájl 3 oldalon 1
A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!