Világbiztonság

Nyílt Társaság

A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva![b]Tiszta energia az egész világon! Lehetséges ez? Világszintű együttműködéssel: [/b][b][url=http://vilagbiztonsag.hu/keptar/thumbnails.php?album=71]Igen![/url][/b] Ősi tudás és a tudomány ma - Mi van a színfalak mögött? - Tudnunk kell az igazságot! Az emberek világszintű együttműködésével: Szabadság - béke és fenntartható fejlődés! Készülj a technológiai szingularitásra! - Mi rendezzük és megosztjuk az információt! A képtár egy nagyobb információs rendszer részét képezi. Célja többek között a Földön fellelhető kulturális emlékek (régészeti leletek, védelmi -és jelképrendszerek) elemzése, illetve az eredmények segítségével magasabb szintű tanítási módszerek fejlesztése.
NY_KEK.jpg
RCHARD0000000000
(0 szavazat)
wowsecurity_muveleti_kozponcpt16_k_csak_wows.jpg
RCHARD0000000000
(0 szavazat)
private-investigator-austin-18.jpg
Tippek információ-elemzéshez és keresésekhezNagyon fontos a minél hatékonyabb információ elemzés. Íme néhány jó tanács, melyeket magánnyomozók is használnak:
I. Ha egy cikkben videó szerepel, akkor érdemes a videó eredeti oldalát is felkeresni és ott a hozzászólásokat megnézni. Ez youtube-os videóknál egyszerű: a videó lejátszási sávjában szereplő "Youtube" gombra kell kattintani.
II. Google képkereső használata. Érdemes feltelepíteni egy Firefox vagy Chroome kiegészítőt (attól függ melyik böngészőt használjuk). A telepítés egyszerű, ezután az adott képet jobb gombbal kereshetjük. Általában a találatok között a legnagyobb kép lesz az eredeti. Ezzel a módszerrel megnézhetjük, hogy melyik oldalon szerepelt eredetileg a kép, illetve nagyobb felbontású képeket kereshetünk saját célra.
Egy ügyes kis alkalmazás Chrome-hoz: https://goo.gl/Bh3x3U
Ugyanez Firefoxhoz: https://goo.gl/hA4JDQ
A kiegészítők között nagyon jó szótár programok is vannak.
Folytatás a hozzászólásokban!
2 hozzászólásRCHARD0000000000
(0 szavazat)
Simargl-1.jpg
Semargl vagy Simargl a szláv mitológiában - Egyes kutatók szerint a hétfejű sátánI. Vlagyimir kijevi nagyfejedelem panteonjában is megtalálható.
Vyacheslav Vsevolodovich Ivanov és Vladimir Toporov Sedmor szerint az elnevezés a szláv (o)-golvъ (hétfejű) szóból ered.

A világ más kultúráit is vizsgálva, a hétfejűvel való azonosítás nevetséges félrevezetési próbálkozásnak tűnik. Az indok valószínűleg az őrző ábrázolások és a bibliai sátán összekeverését célozzák.

Lásd az összefüggéseket "szimurgh" és "szimurg" kulcsszavakra kattintva!

A jelkép a turulba, a griffbe és a szárnyas oroszlánba megy át.
RCHARD0000000000
(0 szavazat)
berlini_szojegyzek.jpg
A tatárlakai amulett és egy Tayos-barlanghoz köthető lelet összehasonlítása az un. "berlini szójegyzékkel"A Kr.e. 3000 (hivatalosan 2000) körül készült a szakirodalomban „berlini szójegyzék”-nek nevezett táblácska szövegét egyszerű szójegyzéknek tartják, holott az emberiséggel közli: földre születik a megváltó:
„Én, a teremtett leküld(etek), (hogy) az ég-föld összeköt(tessen)”
A baloldali keretben (kartusban) szerepel a küldött neve:
„Én, a megújító herceg”,
amit esetleg fel lehet fogni MEGVÁLTÓ-nak.
A sumir tanfolyam résztvevőivel közösen megfejtett szöveget alátámasztja Körösi Csoma Sándor azon megállapítása, hogy nem egy „megváltó”, azaz próféta született a földre, hanem több. A legutóbbi Jézus Krisztus volt.

Kiegészítés: A lelet írásjelei nagy mértékű hasonlóságot mutatnak a tatárlakai amulett jelkészletével!A tatárlakai amulett és egy Tayos-barlanghoz köthető lelet összehasonlítása:A tatárlakai amulett és két korai sumér tábla:


Arch10101010101010101010
(3 szavazat)
szent-pal.jpg
Illés (Éliás) próféta és Énokh találkozása - Remete Szent Pál és Szent Antal találkozásaKét teljesen eltérő kor, más személyek, mégis jelentős jelképi egyezések! Remete Szent Pál és Szent Antal találkozása - Illés (Éliás) próféta és Énokh találkozása. Mesterséges intelligencia modellezésünk ajánlásával.
Közös képi és járulékos kulcsok:
boltív, két szent; találkozás, holló, kenyér, barlang...

Az egyház két szentet ismer, akik még életükben az égbe mentek:

"Énok kétséget kizárva felragadtatott, és Illés szintén. Egyikük sem látott halált, hanem haláluk minden bizonnyal késleltetve van. Mindketten fenntartatnak a halál elszenvedésére, hogy majd a vérükkel olthassák ki az Antikrisztus erejét."

Érdekes, hogy Szent Antal is átélt angyali felemelkedést, de a démonok az égben megszakították azt...Michelangelo: Szent Antal megkísértése

Kapcsolódó vizsgálat: Biológiai halhatatlanság

http://vilagbiztonsag.hu/keptar/thumbnails.php?album=2647

Nimród égbemeneteléről...
7 hozzászólásRCHARD10101010101010101010
(3 szavazat)
foldonkivuliek-iranyitjak-amerikat.jpg
A volt kanadai honvédelmi miniszter szerint az USA kormányában földönkívüliek dolgoznakNemcsak az biztos, hogy léteznek földönkívüliek, de legalább ketten az amerikai kormánynak dolgoznak. Paul Hellyer elmondta: legalább négy különféle fajba sorolhatók a földönkívüliek, akik más-más csillagrendszerekből érkeztek és elképzelhető, hogy az emberiséggel kapcsolatos terveik is eltérnek.
Ufóügyi közmeghallgatást tartottak, melyet korábbi amerikai kongresszusi képviselők szerveztek. Megvitatták a „most és minden idők legégetőbb kérdését, vagyis az emberek közt jelen levő földönkívüliekre vonatkozó bizonyítékokat″.
A volt védelmi miniszter kitért arra is, hogy a Földet egy titkos társaság vezeti, melynek tagjai többek közt a nemzetközi bank- és olajkartell, a titkosszolgálatok, a Bilderberg-csoport és Kanada.
Hellyer egyébként korábban Stephen Hawking földönkívüliekkel kapcsolatos kijelentéseire reagálva elmondta: nem feltétlenül kártékonyak, mint ahogy azt a tudós feltételezte.Folytatás a hozzászólásokban!
2 hozzászólásMetatron10101010101010101010
(2 szavazat)
khrysomalloderas.jpg
Az ábrán látható kígyó őrzi a gyapjút - Nincs valami köze ennek a történetnek Ádámhoz és Évához?Nincs valami köze ennek a történetnek Ádámhoz és Évához?
A legenda egyes változataiban sárkány az őrző.
Metatron0000000000
(0 szavazat)
solyom.jpg
Turul szófordulatokAgyunk két féltekéje és a köztiagy egy szent hármas rendszer. Hármashalom, ógörögül ἐγκέφαλον, én-kép-halom.

A sólyom közel 400 km/órás zuhanórepüléssel és az ehhez kifejlesztett reflexeivel a leggyorsabb képekben gondolkodó lény a Földön!

Olyan mint egy gyors számítógép. A nevének forgatásában az agy működése is benne van. A ragadozó madarak leggyorsabb és legveszélyesebb képviselője a sólyom. A levegő királya. Ezek után nem is lepődünk meg azon, hogy a turul szóforgatásában az összes szükséges művelet szerepel ami egy számítógép alapjaihoz szükséges!

Töröl: nagyon fontos minőség! A dögevő madarak áldásos tevékenységére hívja fel a figyelmet. A felületes ismeretekkel rendelkezők negatív jelképet látnak benne, pedig nélkülük a fertőzésveszély és az új antitestek kifejlődése sem menne olyan gyorsan mint ahogy szükséges!

Turul, terül, térül, tárol, töröl, tarol, ...
Holografikus adattárolás.
Folytatás, összefoglaló:
http://www.vilagbiztonsag.hu/fejleszt/szakralis/solyom.html
1 hozzászólásRCHARD10101010101010101010
(5 szavazat)
metatroncube.jpg
Élet magja, Élet virága, szabályos testek, Metatron kocka Az öt szabályos test rendszere, Brahms: Magyar tánc No. 5

Elemek-Tér-Idő-Modellek mozgásban. Halmazállapot változások.
A kép és zene változásának matematikai hasonlósága nem véletlen, a csárdás táncról van szó. A 3 dimenziós térben matematikai értelemben 5 szabályos test létezik. Természetesen ezekből is végtelen van, de be kell vezetni a számoláshoz több dimenziót. Magyarul: az érzékelő számára csak modellezés, vagy fantázia segítségével megjelenő valóság. A Metatron-kocka időben változó szabályos testek átformálása. A Végtelen különböző megközelítései a kör négyszögesítésén (Pi) és a "Jó"- jelen (Fibonacci, "Fí" spirál) keresztül.
Bővebben: http://www.vilagbiztonsag.hu/fejleszt/szakralis/egy-s.html
3 hozzászólásRCHARD10101010101010101010
(11 szavazat)
alexjones.youtube
Génmódosítás, mérgezés, nehézfém-szennyezés, fluorid...Hamarosan elérkezhet a pont, ahonnan nincs visszatérés ! Addig tennünk kell valamit !
Egyesülni ! És fellépni a jogainkért az elnyomással szemben!
11 hozzászólásMagánnyomozó10101010101010101010
(3 szavazat)
szabadsag-than-mor-muveltseg-diadala.jpg
A Magyar Tudományos Akadémia allegóriája (1831) - Szabadság szobor New York (szabadalom: 1879) - A műveltség diadala (1875) I. Johann Ender: „Borúra Derű”
A Magyar Tudományos Akadémia allegóriája (1831)
A Képes Teremben látható a Magyar Tudományos Akadémia Allegóriája és jelmondata - "Borúra derű" - kettős címen ismert, nagyméretű olajfestménye. Johann Ender-nek ezt a művét Széchenyi 1834 májusában ajándékozta az Akadémiának.

II.
A Szabadság Megvilágosítja a Világot, ismertebb nevén a Szabadság-szobor New York előtt, a Liberty Islanden található, a Hudson folyó torkolatánál. A rézből készült szobrot Franciaország adta az Amerikai Egyesült Államok függetlenségének százéves évfordulója alkalmából. A szobrász Frédéric Auguste Bartholdi volt, a belső szerkezet mérnöki munkáit Gustave Eiffel végezte.

1956. november 18-án emigráns magyarok egy csoportja hatalmas zászlót tűzött ki a Szabadság-szobor tetején, talapzatán pedig egy nagyobb feliratot: "STOP GENOCIDE, SAVE HUNGARY" ("Vessetek véget a népirtásnak, mentsétek meg Magyarországot").

III.
A műveltség diadala (1875)
Than Mór a műveltség diadalát ábrázolja a tudatlanság fölött.
4 hozzászólásRCHARD10101010101010101010
(7 szavazat)
44 fájl 4 oldalon 1
A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!