Világbiztonság

Nyílt Társaság
Ez a jelkép szinte minden kultúrában szentként maradt fenn, bár a hivatalos, nyugati „tudományos” álláspont szerint nem ismerhették a sejtosztódás képeit, hiszen szerintük nem volt még mikroszkóp… Persze könnyebb a tömegeket úgy irányítani, ha fejletlen, primitív ősökről és múltról „tanítanak”. A királyi udvarokban lehetett mikroszkóp, hiszen több ezer éves csiszolt lencséket is találtak már a régészek. Nimród városában, Mezopotámiában kb. 3000 éves lencsét fedeztek fel, mely távcső és mikroszkóp része is lehetett. Szűz Máriát és a kis Jézust gyakran ábrázolják ebben a mandorlának is nevezett mag formában! Sejtosztódás, mitózis. Az egészséges sejtosztódáskor megnyúló sejt alakja megegyezik a szakrális geometriában a két kör metszésével. Ugyanez a jelrendszer a zigóta kialakulásakor is megfigyelhető! Ugyanez a jelképrend figyelhető meg a kozmológiában, a csillagok és a galaxisok szintjén.
meiozis.jpg
A meiózis megjelenítése mozgásban, kisfilmenA meiózis számfelező sejtosztódás, amely az ivarsejtek képződésében játszik szerepet.

Mozgásban, kisfilmen:Kapcsolódó "körkereszt négy ponttal" ábrázolások ősi érméken:(Könyves Kálmán, II. István, II. Béla, II. Géza, II. László
érmei)

Titokzatos hakaszföldi sziklavésetek:Sámándobokon:

RCHARD0000000000
(0 szavazat)
vajra_Tarsoly.jpg
Kisfilm a jelképek átmeneteiről a különböző kultúrákban!A magyar hagyományban az Égigérő fa, vagy más néven a Világfa, illetve Isten-fája jelképezi. Minden tarsolyunkon megtalálható! Kisfilmen az ősi tudás és a modern fizika találkozása:Kulturális- és gazdasági alapokon nyugvó, Civil Újraépítő Központok szervezése. Segítsük a népeket saját hazájukban! Lépjünk fel nyíltan a korrupció ellen! Első rész: Az élet ősi jelképei a különböző kultúrákban.
Arch10101010101010101010
(1 szavazat)
isis-GS5011a.jpg
Ízisz és HóruszEgyiptomi szobor, szobor 3D-ben.
Ízisz felsőtestének ábrázolásában feltűnik a sejtosztódás összetett jelképrendszere (hátsó nézet).Ez a jelkép szinte minden kultúrában szentként maradt fenn, bár a hivatalos, nyugati „tudományos” álláspont szerint nem ismerhették a sejtosztódás képeit, hiszen szerintük nem volt még mikroszkóp…

Kisfilm:

RCHARD0000000000
(0 szavazat)
csillag_es_sejt.jpg
RCHARD0000000000
(0 szavazat)
pagani567452.jpg
Baszkföldi szertartás szimbólumaA magyar hagyományban az Anya, az Atya és a Gyermek jelével.

A pogány hagyomány szerint, a halállal nem szűnnek meg a családi kötelékek...
A kereszténység előtti időszak hagyományait ünneplik a baszkok minden napforduló alkalmával.

Ez az összetett jelkép a berbereknél és a magyar hagyományban is megtalálható. A sejtosztódás jelképrendszerébe vezet, ami az élet és az egészség alapja. A rovás-Ty betű alakváltozata. Ahol a DNS megkettőződik, ott ég a gyertya lángja. A sejtek minden egyes osztódása során a kromoszómák DNS-láncának vége (telomer) valamelyest rövidül.

A sejtosztódás rovásos olvasata videón!

Kisfilm:A baszk szent jelképen, az osztódás előtt megnyúló sejt alakjából (mandula vagy szem forma) rajzolódik ki a következő állapot.

Folytatás a hozzászólásokban!
1 hozzászólásArch0000000000
(0 szavazat)
sejt_es_galaxis.jpg
Az élő Világegyetem láthatóvá válik!Abban a pillanatban, amikor a sejtjeink osztódnak, tehát megindul a növekedés, ezt a jelkép-rendszert látjuk mozgásban.

A jobb oldali képre azt mondja a hivatalos tudomány, hogy szabálytalan galaxist ábrázol. Va-lójában ez a formavilág minden galaxisnál megfigyelhető, csupán a vörös színű részek máshol szabad szemmel nem láthatók. Ennél a galaxisnál viszont olyan különleges anyag árad a mag-ból ami a látható elektromágneses spektrumban is érzékelhető.

Sejtosztódás (mitózis) valós időben:Arch0000000000
(0 szavazat)
sejtosztodas_rovas_video.jpg
A sejtosztódás rovásos olvasata videón!Kisfilm:

Arch0000000000
(0 szavazat)
torus-galactic-128.jpg
Égigérő fánk minden szintjén jelen van egy láthatatlan védelmező mező, formája a fánk (sütemény) alakjához hasonlít.A fa láthatatlan teréről van szó, mely röviden fatér. Ugyanilyen alakú elektromágneses mező veszi körül a Napot és a Tejút galaxist is. A láthatatlan, nem anyagi minőség végtelen megnyilvánulása tehát ide tartozik. A Föld és a magja, a naprendszer és a Nap, a galaxis és a magja: Ezek a fa különböző szintjei, de az emberi testnek is van több szintje a végtelen fában, a Világegyetem fájában. A tórusz természetesen az atomok szintjén is jelen van, valamint a sejtek és a szervek szintjén is. Utóbbiakat nevezik csakráknak, vagy energia-csokroknak. Az emberi test nagyságrendjében 7 ilyen mezőt különböztetnek meg. Az atom, a sejt, a Föld, a Nap és a galaxis szintjeivel együtt a fának már 12 foka van, de természetesen folytatódnak a szent szintek minden irányban, a nagyvilág és a parányvilág felé is, hiszen a Tetejetlen fáról van szó. A tórusz mint erőtér forma tehát jelen van az elektron és az atommagot alkotó egyre kisebb részecskék szintjén is, ahogyan a galaxishalmazok és a még nagyobb égi objektumok körül is...RCHARD0000000000
(0 szavazat)
megtermekenyules1200.jpg
Megtermékenyülés, termékenységGyűjtemény: Termékenység szimbólumok, jelképek a különböző kultúrákból. Szent jelek találkozása: vesica piscis a hal formája, a két kör metszése; A megtermékenyülő petesejt és a hímivarsejtek mint Nap-jelkép; Az idők kezdetén felkel a Nap a teremtés hegyéből; Nő összerovás (ligatúra) - Mitől vagyis kitől lesz Nő a nő? (Termékenység képesítés); Aszklépiosz botja; Ízisz csomó, A zempléni fejedelmi csésze rajza; Az élet magjának érkezése; Anyahita, Inanna, Földanya, Szűz Mária, Ízisz és Ozirisz, Eiréné, Ceres, Freyja, Pachamama, Thor, Attisz, Mithrász; Ősmag elmélet - Videó;

Album:

http://vilagbiztonsag.hu/keptar/thumbnails.php?album=2904
Arch0000000000
(0 szavazat)
masodik_nap.jpg
Embrió kialakulásA sejtosztódás és az embrió kialakulásának kezdeti fázisa egy tengeri sünnél. (Lytechinus pictus). A kép készítése előtt a sejthártyát eltávolították.Arch0000000000
(0 szavazat)
orig_Egy-az-Isten-torusz.jpg
Élő VilágegyetemAz élő Világegyetem minden szintjén jelenlévő tórusz forma, mint erőtér veszi körbe Földünket és a sejtjeinket is. Szakrális szempontból a sejtosztódás a teremtés újraélésére illetve az élet létrejöttére is utal. A kultúrákba kódolt tudás több dimenzióban kiegészíti egymást és mozgásba lendül...

Dorje - VajraFibonacci (arany-arányú) spirálok, "összpontosítás" a 3 dimenziós térben - A sólyom érkezéseNövekedj:Kapcsolódó kisfilm:
Elsődleges mezőkArch10101010101010101010
(3 szavazat)
turulropte-tarsoly-1200.jpg
A sólyom repülése megjelenik tarsolyainkon - Tarsolyom a táram, sólyom az én társam: A szabadság és a Teremtés jelképrendszere mozgásban!Ez a jelképrend összeköti a hazatéréskori régészeti leleteket.

A jelképeink több szinten hordozzák a tanítást.
Az Égig érő fa (illetve ég ígérő fa, Világfa, Tetejetlen fa) egységében jelenik meg a tanítási rendszer. A sólyom a szabadság madara, ugyanakkor a leggyorsabb állat (állapot) a Földön. Zuhanás közben szinte tökéletes csepp alakot vesz fel.

A képen balra a jellegzetes szárnycsapások, míg jobbra a Szolnok-strázsahalmi tarsolylemez látható. Ez alapvetően, első ránézésre egy elölnézeti világkép megjelenítés. Ugyanakkor a tarsoly közepén a felülnézeti világkép bontakozik ki, a csepp formában újra ott van az egész fa mely így tanít a több szempontból való értelmezések fontosságára.

Tarsolyom a táram, sólyom az én társam.

A sólyom röpte kisfilmen:Ellenszélben képes egy helyben is repülni...

A nyitott tarsoly alakja átvisz a Teremtés, így a sejtosztódás jelképrendszerébe is:Távol-keleti összefüggések a hozzászólásokban!
1 hozzászólásArch10101010101010101010
(1 szavazat)
36 fájl 3 oldalon 1