Világbiztonság

Nyílt Társaság

A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva![b]Tiszta energia az egész világon! Lehetséges ez? Világszintű együttműködéssel: [/b][b][url=http://vilagbiztonsag.hu/keptar/thumbnails.php?album=71]Igen![/url][/b] Ősi tudás és a tudomány ma - Mi van a színfalak mögött? - Tudnunk kell az igazságot! Az emberek világszintű együttműködésével: Szabadság - béke és fenntartható fejlődés! Készülj a technológiai szingularitásra! - Mi rendezzük és megosztjuk az információt! A képtár egy nagyobb információs rendszer részét képezi. Célja többek között a Földön fellelhető kulturális emlékek (régészeti leletek, védelmi -és jelképrendszerek) elemzése, illetve az eredmények segítségével magasabb szintű tanítási módszerek fejlesztése.
terror_false_flag.jpg
Minden amerikai terrortámadás -false flag- azaz -hamis zászló- hadművelet volt a vezető hírszerző tiszt szerintAz USA hírszerző tisztje arról nyilatkozik, hogy a terrortámadások hátterében az Egyesült Államok titkosszolgálatainak emberei állnak.
"Ez lehet, hogy túl sok lesz nektek fiúk, de hadd mondjam el az alapvetéseket amiket én látok.
1. Nincsenek tárgyalások a bankokkal...
2. A legtöbb terrorista 'hamis zászlós' terrorista, akik a saját titkosszolgálataink által lettek megteremtve. Nincs direkt hozzáférésem az angliai adatokhoz, de elmondom hogy, itt az USA-ban minden egyes terrorcselekmény hamis zászlós művelet volt..."

Robert David Steele volt tengerészgyalogos és CIA tiszt, a Marine Corps Intelligence egyik alapítója.
A "Nyílt forráskódot mindennek" című könyv szerzője. Együtt dolgozott a bankok és a Wall street bűncselekményeire rávilágító Occupy Wall Street (OWS) mozgalommal. [A Világbiztonság nemzetközi kezdeményezésének neve WOWS]A kisfilmben (angolul) 15:42-től:

2 hozzászólásArch0000000000
(0 szavazat)
wide_open_world_security_WOWS.jpg
WOWS - Wide Open World SecurityA Világbiztonság Nyílt Társaság nemzetközi honlapja.

Magánnyomozás - Kulturális örökség védelem - Technológiai Szingularitás vezetés...

http://wowsecurity.net
RCHARD10101010101010101010
(1 szavazat)
Istenfa.jpg
Szó szállj - Szól száj - Soul's eye (lélek szeme - a belső látás)A magyar és az angol nyelv összefüggései a Világfa mondandójában és képében. Az ősnyelv ott van mindkét rendszerben, de nem feltétlenül ugyanabban az értelemben. Az értelmezések kiegészítik egymást. Míg a magyarban a világ jelentése a fényhez, tehát a világossághoz kötődik, addig az angol nyelvben a world (világ) jelentése a kimondott szóhoz (word) van közel. Kimondva a világ "uörld" ami a magyarban a Föld szavunk felé visz. A magrévülés útján, a Világfa szintjein utazunk. A szók ősképeket hoznak és fordítva. Belső hangunk és látásunk test nélküli élmények átélése felé vezet.
Lelki szemünk tudatos használata, a harmadik szem megnyitása, a megvilágosodás útja ez. Angol nyelvterületen a legnagyobb elméknek tanítják a képekben való gondolkodás tudatos használatát. Nekünk a nyelvünk tanítja. Képesítéssel fejlesztjük a képességünket.
A képi és a hang alapú gondolkodás találkozásában létrejön a Világfa egysége. Az egység, a kettősség és a hármasság: A két agyfélteke és a köztiagy rendszere, mely szívessé tesz.
3 hozzászólásArch10101010101010101010
(5 szavazat)
datadestroyer-wikipedia.jpg
Ki az a Data Destroyer (adatsátán) a Wikipédia online enciklopédia vezető adminisztrátorai között? Kirobbantottuk a VIL-Copy ügyet!Átfogó ellenőrzés, kármentesítés a Wikipédiában, egy vezető adminisztrátor manipulatív jellegű rombolásának helyreállítása. A felhasználó neve mögött egy szervezet bújik meg. Különben hogyan tudott volna napi 50-70 szócikket szerkeszteni?
Amit tett: A magyar közvélemény befolyásolása, hamisítás őstörténet, történelem, vallás és más kategóriákban.
Ez úton is szeretnénk megköszönni olvasóinknak, hogy felhívásunknak megfelelően, többen is nyomon követték a legnagyobb világhálós enciklopédia, a Wikipédia magyar változatát hamisító egyik fő adminisztrátor és cenzor munkáját. A nagy számú szerkesztés automatikus nyomon követése nem volt hiába való. A kirobbant szerzői-jogi viták eredménye képpen a fősodrású internetes médiában VIL-copy ügyként ismert botrány főszereplője ugyanaz a személy. Jogosultságait felfüggesztették.
A szerkesztések száma alapján valószínűleg külföldi titkosszolgálatokról van szó, egy ember ennyit nem tud dolgozni (2010).
Kép: D.D. adatlapjáról
Folytatás és operatív figyelési lehetőség lentebb
2 hozzászólásArch10101010101010101010
(1 szavazat)
new-1.jpg
Dr. Sándor Klára szerint a rovásírás a héber eredet bizonyítékaSándor Klára rovásírás-történeti előadásából kitűnt, hogy több ma is ismerősen csengő nemzeti mítosz a távoli múltban gyökerezik. Miközben egyértelművé tette, hogy a székely rovásírás „valódi”, nem pusztán Mátyás humanistái által kitalált hagyomány, rámutatott, hogy az már a középkorban is identitáskifejezésre, nem pedig praktikus célokra szolgált. Hasonlóan a mai rovásos településtáblákhoz, amik szintén nem a latin ABC-t nem ismerő eltévedt székely időutazók tájékozódását segítik. A XV. században a rovásírás már a hun származás igazolásának kelléke, majd pedig a keleti (akkor még héber, nem pedig turáni!) dicső eredet és az isteni származás bizonyítéka.

Ezzel szemben a rovással tudjuk olvasni a szakrális geometriát.
Ez azt jelenti, hogy a Teremtés geometriáját, a téridő szerkezetét tudjuk értelmezni vele.
5 hozzászólásRCHARD10101010101010101010
(1 szavazat)
Dr__Zacher__Meregtelenites_nem_letezik21.mp4
Vizsgálat: Dr. Zacher szerint méregtelenítés nem létezik! Ezt kell, hogy mondja. HAZUDIK!A toxikológus szerint a szervezetbe jutott méreganyagokat diétákkal, teákkal, mindent tudó berendezésekkel nem lehet a szervezetből kiüríteni...
Már megint a végletes gondolkodás. Azt mondja a tudós úr, hogy olyan mint méregtelenítés nem létezik. Akkor minek hívhatjuk pl. azt, amikor egyes növények nehézfém-mentesítő hatását használjuk? A növény csak a földből szedi össze a nehézfémet a testünkből nem?

Példák: A koriander. Higany mobilizátor kutatások kimutatták, hogy a koriander levél mobilizálja a higanyt és más nehézfémeket a központi idegrendszerből. Az olyan tápanyagok szedése, mint pl. a koriander levél, az amalgámtömések eltávolításának időszakában kritikus, ezért személyre szabott adagolást és ellenőrzést igényel.

A medvehagyma: Kitisztítja a májat, az ereket, a beleket. Nagyvárosok lakóinak különösen ajánlott, „ólommentesítő" hatása miatt. Vérnyomáscsökkentő és vérzsír csökkentő hatású, lassítja a koleszterin lerakódások kialakulását az érfalban.

Kiemelt kulcs lentebb: fitoextrakció
4 hozzászólásRCHARD10101010101010101010
(1 szavazat)
WOWS_-_Wide_Open_World_Security.flv
Wide Open World Security - Teljesen Nyílt Világbiztonság"Tiszta energia az egész világon! Lehetséges ez? Világszintű együttműködéssel: IGEN!

Ősi tudás és a tudomány ma - Mi van a színfalak mögött? Tudnunk kell az igazságot!

Az emberek világszintű együttműködése: Szabadság, béke és fenntartható fejlődés!

Készüljön a technológiai szingularitásra! Mi rendezzük és megosztjuk az információt!

WOWS A világ első „nincs titok” szolgálata: Teljesen Nyílt Világbiztonság - Publikus!"


Nyílt Levél a Világbiztonság javaslatára létrehozott amerikai Szingularitás Egyetem részére:

http://www.vilagbiztonsag.hu/fejleszt/nyilt-levelek/szingularitas-egyetem-level.html
WOWSecurity10101010101010101010
(1 szavazat)
wowsecurity.jpg
WOWSECURITY - Wide Open World Security Open SocietyA Világbiztonság Nyílt Társadalom és Társaság nemzetközi oldalai.

http://www.wowsecurity.net
1 hozzászólásWOWSecurity10101010101010101010
(1 szavazat)
plakat-635.jpg
Magyarság Találkozó A Világbiztonság Nyílt Társaság és a Magyar Nyelv oldalak szervezésébenVégtelen szókincsünk és ősi kultúránk képjeleivel, bemutatjuk a magyar tudás élő világképét!

Helyszín:
Történelmi Magyarországunk közepe,
Szarvas városa. Vajda Péter Művelődési Központ. Kossuth tér 3.

Időpont:
2012. szeptemberének (Földanya hava - Szent Mihály hava) utolsó szombatján, 29-én.
Délelőtt 9.30-tól délután 17.30-ig.

Bemutatók, előadások és kézműves vásár!

Előadók:
Alex Horsch torokénekes, az ősi zene kutatója
Dr. Papp Lajos szívsebész professzor, lélekemelő
Dr. Varga Tibor jogtörténész és magyarságkutató
Juhász Zsolt a Magyar nyelv mint útikönyv szerzője
Kiss Dénes költő és nyelvkutató
Kolumbán Sándor az Ősmag(yar)-nyelvi értelmező kéziszótár szerzője

Jegyárak: Elővételben, banki átutalással: 1.700Ft. A helyszínen: 2.000 Ft.

A támogatói jegyek ára 5.000 Ft.

Elővétel: http://www.vilagbiztonsag.hu/fejleszt/jegyrendeles-magyarsag-talalkozo.html
Arch10101010101010101010
(1 szavazat)
531278_393450884051548_765627884_n.jpg
A titkos társaságok tudásbázisa alaptéma az üzletemberek és a politikusok között!A titkos társaságok tudásbázisa alaptéma az üzletemberek és a politikusok között. Szinte minden üzleti vacsorán az ősi tudás, a miszticizmus, az ezoterikus tanok csepegtetése zajlik.
Az ősi magyar kultúrát külföldön nem ismerik illetve elhallgatják!
Ez azért van így mert itt a Kárpát-medencében a tudás legnagyobb csomópontjában vagyunk és ez jó hatással lehetne a gazdasági mutatókra is!
Minden földi kultúrával ősi kapcsolatunk van,
ezért Hatalmas a felelősségük azoknak, akik idegen nyelv ismerettel rendelkeznek!
Kérjük vigyétek, osszátok meg az anyagainkat! Nagyon fontos, hogy minél több emberhez eljussanak!
RCHARD8888888888
(4 szavazat)
george_soros.jpg
Soros György gazdasági eszközökkel manipuláló tömeggyilkosBörtönbe a nemzetközi illuminátus maffia magát magyarnak valló vezetőjével!
Mentsük meg Magyarország hírét! Magyar elfogatóparancsot!
Soros György, született Schwartz György (Budapest, 1930. augusztus 12. – ) magyar zsidó származású amerikai befektető, pénzügyi spekuláns, közgazdász. Társadalmi szervezeteket támogató nemzetközi alapítványáról is ismert.
Soros azzal vált híressé, hogy 1992-ben az úgynevezett „fekete szerdán” masszív spekulációval kiütötték az angol fontot az akkori európai átváltási mechanizmusból. A Forbes magazin 2010. szeptemberi listája szerint az USA 14., a világ 35. leggazdagabb embere. Vagyona 14,2 milliárd US$. Jelenleg is tagja a Bilderberg-csoportnak.
1996. október 1-jén Olaszországban, Horvátországban és az USA-ban nemzeti szintű vizsgálatot kezdeményeztek Soros György ellen.
Orosz és nyugati elemzők szerint a 2003-as grúz rózsás forradalom sikere az ő finanszírozása és szervezése nélkül aligha lett volna elképzelhető.
Bűnlajstrom folytatása lentebb!
12 hozzászólásRCHARD6666666666
(12 szavazat)
kulonosseg.pdf
A Magyarországi Különösség Egyetem megalapításáig összefoglalókat közlünk! A teljes anyag letölthető!Összefoglaló, letölthető dokumentum (PDF)

A megtekintéshez és nyomtatáshoz az ingyenes Adobe Acrobat Reader szükséges!

A teljes összefoglaló letöltéséhez a képre kell kattintani.

Olvasó letöltése:
http://get.adobe.com/reader/
2 hozzászólásadmin10101010101010101010
(9 szavazat)
48 fájl 4 oldalon 1
A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!