Világbiztonság

Nyílt Társaság

A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!Szabadkőműves, illuminátus jelnek tartott ábrázolások gyűjteménye. Háromszögben, piramisokkal megörökített alkotások. Közép-Amerikai címerek, szabadkőműves ábrák, gabonakörök, építészet, stb.
azt-mondja-ajj.jpg
Azt mondja: állj!Áj - angolul szem (eye). Szól-száj - angolul lélek szeme (soul's eye). Mindez egy Á-Ly rovás ligatúrában. Magyarázat?

Az angol szem "eye" kimondva "áj" - nem túl régi angol szó. Az "ég" (ege, aege) szavakból származtatják. Ha feltételezzük a magyar kapcsolatot, akkor az ég, mint: parázslik, fénylik jelentéskapcsolatból is eredhet. Rovással a lyuk betűje, melyben ott van a mag. Tudni kell még, hogy angolul az "áj" azt is jelenti: Én. Véleményem szerint a szabadkőműves jelkép, illetve vallásos szimbólum magyar nyelvi kapcsolata egyértelmű.

c. 1200, from Old English ege (Mercian), eage (West Saxon) "eye; region around the eye; apperture, hole," from Proto-Germanic *augon (source also of Old Saxon aga, Old Frisian age, Old Norse auga, Swedish öga, Danish øie, Middle Dutch oghe, Dutch oog, Old High German ouga, German Auge, Gothic augo "eye").
RCHARD0000000000
(0 szavazat)
dodekeract.jpg
12-dimenziós hiperkocka a szabadkőműves jelképbenA szabadkőműves körző és vonalzó (90 fokos szögmérő) egy modern ábrázolása. A kép forrása egy amerikai honlap, mely forráskódokat tartalmaz. Figyelemre méltó...Arch0000000000
(0 szavazat)
pyr-big-1353952757027.jpg
Elektron-foton összefonódás kvantum szintenKutatók szerint valahogy így néz ki a dimenziók határa. A kvantumvilág "falát" a "mindent látó szem sokasága alkotja". A fényből és anyagból egyszerre álló piramisok képében jelenik meg az elsődleges világunk határa?

Így nézne ki a kvantum világ határa? Az anyag és a fény találkozásában létrejött elektron-foton párokat ezzel a képpel szemléltetik.

Két különálló kutatócsoportnak sikerült az anyagot és a fényt alkotó részecskéket párokba fonni. Kvantum pontokkal (Quantum Dots) rendeznek egy-egy elektront és fotont párokba.
Az eljárást kvantumszámítógépekben és kvantumhálózatokban is tudják majd hasznosítani. Olyan elektronikákat lehet építeni melyek egyaránt fény és elektromosság alapokon is működnek.
Jelenleg azon dolgoznak a kutatók, hogy egyik kvantum-pontból a másikba információt juttassanak.
1 hozzászólásRCHARD0000000000
(0 szavazat)
3_34_A_szabadkomuvesseg_altal_iranyitott_Jehova_tanui_egyhaz.jpg
A szabadkőművesség által irányított Jehova tanúi egyházRészlet Texe Marrs és Fritz Springmeier beszélgetéséből.

Kisfilm:A felettébb érdekes és a Jehova tanúi mellett a Mormon egyházat is leleplező beszélgetés az 1990-es évek közepén hangzott el,
de ma is igencsak aktuális és időtálló.

A Jehova tanúi és a Mormon egyházak csak egy a sok közül, amit a jezsuiták és a szabadkőművesek hoztak létre és ahol rejtetten a sátánt imádják.
Ezért ajánlatos messzire elkerülni őket és a tanaikat.
TTF0000000000
(0 szavazat)
webcam-inline.jpg
Ön letakarja laptopján a kamerát? Lehet, hogy jobban tenné!Egy felmérése szerint a felhasználók 21 százaléka letakarja a webkameráját, attól tartva, hogy a számítógépén keresztül kiberkémek figyelhetik meg. Bizonyos országokban ez az arány még magasabb: a kínai válaszadók 40 százaléka használja ezt a módszert, hogy megakadályozza a kémkedést. A félelem valóban nem alaptalan, hiszen a webkamerák egyre gyakrabban válnak a kiberbűnözők eszközeivé.
A Kaspersky Lab és a B2B International kutatása kimutatta, hogy a felhasználók közel egynegyede egyáltalán nincs tisztában azzal, hogy megfigyelhető a webkameráján keresztül. Csupán a válaszadók 24 százaléka van teljesen tudatában a veszélynek, és vallja be, hogy nyugtalanítja a támadás lehetősége. Fontos megjegyezni, hogy a hekkerek célpontjában nem csak és kizárólag közszereplők állhatnak, bárki lehet potenciális áldozat.
Folytatása a hozzászólásokban!
7 hozzászólásRCHARD10101010101010101010
(1 szavazat)
illuminati-itanimulli-23c9df.jpg
Illuminati NSA kapcsolat?Az illuminati visszafelé: itanimulli. Írd be a böngésződbe és meglátod, hogy az USA lehallgatási botrányáról elhíresült
Nemzetbiztonsági Hivatalának oldala töltődik be.
Igazság szerint bárki átirányíthatja saját oldalát egy másik weboldalra. Esetünkben egy magánszemély vásárolta meg az http://itanimulli.com oldalt és állította be az átirányítást.
A domain nyilvános adataiból kiderül, hogy az illetőt John Fenley-nek hívják. Egy amerikai állampolgár akit már többen is megkerestek ez ügyben. Az NSA kapcsolat tehát Hoax (beugratás, megtévesztés).

Nyilvános adatai a következők:
Registrant:
John Fenley
1985N 360E
Provo, Utah 84604-1803
United States

Registered through: GoDaddy.com, Inc. (http://www.godaddy.com)
Domain Name: ITANIMULLI.COM
Created on: 20-Nov-02
Expires on: 20-Nov-10
Last Updated on: 25-Nov-09
1 hozzászólásTTF10101010101010101010
(2 szavazat)
Seal_of_Colorado_svg.png
Colorado állam címere (USA)Colorado az Amerikai Egyesült Államok 38. tagállama. A Sziklás-hegység régiójában helyezkedik el. Népessége a 2010-es népszámlálás szerint 5 029 196 fő, ami 16,9% emelkedést jelent az 2000-es népszámlálás óta. Fővárosa és legnépesebb városa Denver. Csodálatos tájairól és hófödte hegycsúcsairól híres. Híres síparadicsoma Aspen.
Colorado területét már időszámításunk kezdetén földműveléssel foglalkozó indián törzsek lakták, később azonban délebbre költöztek. A hegyekben csak nagyon kevés ember élt. Colorado a Louisiana megvásárlási szerződésével került az Egyesült Államok birtokába. Jefferson elnök megbízásából felderítő expedíció indult a területek felkutatására. Az expedíciót Zebulon Pike vezette. A Sziklás hegységnek azt a csúcsát, amelyet Pike fedezett fel, később róla nevezték el.
Arch8888888888
(2 szavazat)
skype.jpg
Microsoft segít lehallgatni bennünket. Már a szobába is benéznek?A Microsoft “by design” 2011-ben egy backdoort* telepített a Skype-ba, ami megengedi bizonyos nemzetbiztonsági szervezeteknek, hogy bírósági végzés nélkül lehallgassák beszélgetéseket.
(*A backdoor hátsó ajtót illetve kémprogramot jelent.)
Az információk egy orosz lap közlésén alapulnak. A dolog onnan válik érdekessé, hogy a Skype tulajdonos cége, a Microsoft, az XBOX One-nal egy “always-on” kamerát szerel be a nappali szobába. Engem mindenesetre innentől kezdve nem fognak tudni meggyőzni arról, hogy akárki akármikor nem nézhet be a lakásomba. Szép új világ.
Update: egyetlen jó felvetést hallottam a témára, mégpedig Mazéktól: és mi akadályozza meg pl. az Apple-t abban, hogy ugyanezt megtegye/megtehesse a gépem kamerájával? Valóban semmi, az OS X sem nyílt forráskódú szoftver. Nekem erre válaszul egy olyan traffic analizáló szoftver futtatása lenne az ötletem, ami nézi az ethernet interface-en átmenő forgalmat és megpróbálja megállapítani azt, ha nem általam is futtatott alkalmazás viszi-e a streamet...
3 hozzászólásMetatron9999999999
(2 szavazat)
egyszem.png
Mindent látó szemA kép a Minden héten háború c. filmből készült.Ez a videó bejátszás " a világ leglelkesítőbb beszéde " címmel szerepel a neten. A beszéd bemutatja a háttérhatalom legtökéletesebb technikáját, amivel az embereket állandó félelembe, harcba, küzdelembe és ellenségeskedésbe kényszerítik. Ez a Győztes - Vesztes program....
Csillag Gábor10101010101010101010
(1 szavazat)
Lalibela-Aksum6.jpg
Lalibela - AksumEtiópia.
Szimbolikus egyezés: Tanit föníciai Hold istennő.
RCHARD10101010101010101010
(1 szavazat)
geminicaduceusmw400.jpg
Ikrek - Merkúr - HermészSzabadkőműves szimbólumok gyűjteménye.
A mindent látó szem messziről látszik az ikrek lábainál.
Kezeikben körző és vonalzó.

Fordítandó:
Gemini is ruled by Mercury who is Hermes.
Caduceus - Rod of Hermes
RCHARD10101010101010101010
(1 szavazat)
new_world.jpg
A biblia számos „jelről" számol be, amire figyelnünk kell.Az idők jeleihez tartoznak: a háborúk, éhínségek, a járványok és földrengések számának és erősségének drasztikus növekedése (MT 24,7); az Evangélium terjedése világszerte (MT 24,14); az emberi tudás és tudományok, a lelki fejlődéstől független, egyoldalú megnövekedése (Dán 12,4). Az igaz Istentől való eltávolodás: amint a „gonosz emberek növekednek a gonoszságban, eltévelyítvén és eltévelyedvén" (2Tessz 2,3; 2Tim 3,13). A példátlan önzőség és a természetes vonzalmak megzavarodása (Mt 24,12; 2Tim 3,1-4). "Fiaitok és lányaitok prófétálni fognak" (Apcsel 2,17). Ám ezzel egy időben megszaporodnak a megtévesztő szellem által megszállott hamis próféták is, miként János evangélista figyelmeztetet: "Ne higgyetek minden léleknek, hanem vizsgáljátok meg a lelkeket, vajon Istentől vannak-e, mert sok hamis próféta ment szerteszét a világba" (1Jn 4,1), lásd még Mt 7,15. "Mert nemzet nemzet ellen támad és ország ország ellen. 1 hozzászólásTóthné Brigitta7777777777
(3 szavazat)
53 fájl 5 oldalon 1
A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!