Világbiztonság

Nyílt Társaság

A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!A Hungol (vagy Hingol) Nemzeti Park Pakisztánban, számos óriási, szobor szerű "képződményt" őriz a világnak. Találunk itt az egyiptominál nagyobb szfinxet, de hegy méretű, álló emberalakot is. Mindegyikről azt állítják, hogy természetes képződmény. A park számos veszélyeztetett fajnak ad otthont, közöttük a kerecsensólyomnak is.
HangolMudvolcano3.JPG
Sárvulkánok az ősi hindu szent helyenA Hungol Nemzeti Park területén három nagyobb és számos kisebb sárvulkánt találunk. Chandragup-nak hívják azt a sárkúpot, mely az egyik legnagyobb sárvulkán a park területén.
Chandra - szanszkrit candrá holdat (tündöklést) jelent.

Kép:A hinduizmusban Sati (Sakti), az anyagi világot teremtő istennő testének 51 darabjából, a feje esett erre a helyre, tehát az 51 szent hely közül is a legszentebb.

Érdekesség: Francia kutatók szerint az élet sárvulkánokban alakulhatott ki. Az ilyen helyeken minden szükséges ásványi anyag megtalálható.
1 hozzászólásRCHARD0000000000
(0 szavazat)
Princes-of-Hope.jpg
Óriási emberalak a Hungol Nemzeti ParkbanA "Remény Hercegnője" elnevezésű "képződmény". A szfinx és más óriási szobormaradványok mellett szinte kizárható, hogy nem emberi műalkotásról van szó.
Hingol Nemzeti Park, Pakisztán, a Hungol folyó torkolatának területén. A Remény Hercegnője név új keletű, Angelina Jolie színésznő nevezte így el.
RCHARD0000000000
(0 szavazat)
Hingol-National-Park_28329.jpg
Óriás szobor maradványok a hegy tetejénA Hungol Nemzeti Park (más néven Hingol) területén jelenleg a pakisztáni légierő és a hadsereg más védelmi alakulatai állomásoznak. Vajon meddig állnak még ezek az óriási alkotások, melyek a Pártus Birodalom idejéből, vagy az előttről származnak?

Az alakzatok számítógépes szimuláció segítségével a következőkkel mutatnak nagy hasonlóságot:


(Nimród-hegy - Nemrud-hegy a mai Törökország területén)

A Hungol Nemzeti Park szfinx "képződménye"RCHARD0000000000
(0 szavazat)
Hingol_National_Park_sphinx.jpg
Hungol Nemzeti ParkMás néven Hingol Nemzeti Park. 1650 km²-es területén számos érdekes objektum található. Óriási, hegy méretű szobrok maradványai lehetnek ezek. Számos veszélyeztetett fajnak ad otthont, közöttük a kerecsensólyomnak is. Pakisztán délnyugati részén, az Iránnal határos Makran tengerpartvidéken találjuk. A Makran elnevezés a Makra-ból (satrapy) ered, mely vezetőt jelentett a Pártus- és Szászánida birodalmakban, valamint a perzsáknál is.
RCHARD0000000000
(0 szavazat)
   
4 fájl 1 oldalon
A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!