Világbiztonság

Nyílt Társaság

A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!Termékenység szimbólumok, jelképek a különböző kultúrákból. Szent jelek találkozása: vesica piscis a hal formája, a két kör metszése; A megtermékenyülő petesejt és a hímivarsejtek mint Nap-jelkép; Az idők kezdetén felkel a Nap a teremtés hegyéből; Nő összerovás (ligatúra) - Mitől vagyis kitől lesz Nő a nő? (Termékenység képesítés); Aszklépiosz botja; Ízisz csomó, A zempléni fejedelmi csésze rajza; Az élet magjának érkezése; Anyahita, Inanna, Földanya, Szűz Mária, Ízisz és Ozirisz, Eiréné, Ceres, Freyja, Pachamama, Thor, Attisz, Mithrász; Ősmag elmélet - Videó; ...
megtermekenyules1200.jpg
Megtermékenyülés, termékenységGyűjtemény: Termékenység szimbólumok, jelképek a különböző kultúrákból. Szent jelek találkozása: vesica piscis a hal formája, a két kör metszése; A megtermékenyülő petesejt és a hímivarsejtek mint Nap-jelkép; Az idők kezdetén felkel a Nap a teremtés hegyéből; Nő összerovás (ligatúra) - Mitől vagyis kitől lesz Nő a nő? (Termékenység képesítés); Aszklépiosz botja; Ízisz csomó, A zempléni fejedelmi csésze rajza; Az élet magjának érkezése; Anyahita, Inanna, Földanya, Szűz Mária, Ízisz és Ozirisz, Eiréné, Ceres, Freyja, Pachamama, Thor, Attisz, Mithrász; Ősmag elmélet - Videó;

Album:

http://vilagbiztonsag.hu/keptar/thumbnails.php?album=2904
Arch0000000000
(0 szavazat)
Gray3.png
A megtermékenyülő petesejt és a hímivarsejtek mint Nap-jelkép jelennek megA fogantatás vagy megtermékenyülés az a pillanat, amikor a gaméták összeolvadnak és megteremtik a kiindulási alapot egy új élet kialakulásához. A gerinceseknél, így az embernél is, a megtermékenyülés a férfi és a női ivarsejt összeolvadása során következik be, ami után megkezdődik az magzat egyedfejlődése. Egyes fajoknál a megtermékenyülés az anya testén kívül is bekövetkezhet.1 hozzászólásArch0000000000
(0 szavazat)
Orion_nebula.jpg
Csodaszarvas az Orion csillagképben - A zöldhalompusztai aranyszarvassalOrion csillagképe vezet csillagösvényen a Tejút galaxis magjába. Csillagok születnek abban az irányban. Nimród királyunk csillagképéről van szó, mely eltérő időkben és kultúrákban: Óriás, Ozirisz, Hatalmas Vadász.

Kapcsolódó kisfilm: "Csodaszarvas népünk ajkán"A Messier 78 (más néven M78 vagy NGC 2068) reflexiós köd az Orion csillagképben.
Az M78-at Pierre Méchain fedezte fel 1780 elején. Charles Messier 1780. december 17-én katalogizálta.

A Spitzer űrtávcső képe és a zöldhalompusztai aranyszarvas.
A Csodaszarvas termékenység jelkép.
1 hozzászólásRCHARD0000000000
(0 szavazat)
megtermekenyites.jpg
Az idők kezdetén felkel a Nap a teremtés hegyéből A hármashegy jelkép egyiptomi neve: Harmakhet. Tarsoly alakú edényekből öntenek.

A megtermékenyítés folyamata is látható a képen.

Ide kapcsolódik a petefészek sejt anafázis (sejtosztódás):Megtermékenyítés:The sun rises from the mound of creation at the beginning of time.
RCHARD0000000000
(0 szavazat)
egy-az-isten-1.jpg
LiliomLIL-I-AM a LELKEK ANYJA.
".....5. Lepkeszárnyon szállt rá ÉN-KI az élet vizébõl fakadt NIN-TI élõ virágszirmára.
6. Az élõ lepke hímpora termékenyítette meg azt és éledt belõle LIL-I-AM, a Lelkek Anyja, NIN-TI életet adó virágának nyolc virág-ágával.
7. A nyolcból „hét” virág lett az Élet Ígérete. A nyolcadikban életre kelt maga az Élet anyja - a legkisebb – a kis NIN-TI.
8. LIL-I-AM – a hét virágával sokasította be az egeket az égi-lakó szellemekkel, akik a világokőrei és vigyázói lettek......"
Káldeai, azaz káldeusi cserép anyagokon előkerült Babilóniai Birodalom Bibliája.
3 hozzászólásIbolya0000000000
(0 szavazat)
zempleni_fejedelmi_csesze_Kovacs_Laszlo_honfoglalas_es_regeszet.jpg
A zempléni fejedelmi csésze rajzaKovács László: honfoglalás és régészet című könyvéből.
A körbefutó szív mintázatokban megjelenő csokorpálmák különböznek. A különbségek a megtermékenyülést is szemléltetik.
RCHARD0000000000
(0 szavazat)
1902023_501546456633629_811343549_n.jpg
Szent jelek találkozása: vesica piscis a hal formája, a két kör metszéseA mandorla is egyetemes szimbólum,.. minden vallás is használja. Nyílást, kaput jelöl. S mint minden kapunak, ennek is két oldala van. A kapuban általában egy Őr (Vigyázó) áll, vagy van valamilyen lezárás (mint pl. egy pajzs, kereszt stb.) Továbbá ezeken a képeken elég gyakori az "amint lent, úgy fent,.." kéztartás - amely az égi ismeret földre hozását, földön való megvalósítását jelöli. (nyilván nem jó, hanem a gonosz részéről) Az Őr gondoskodik arról, hogy a kapu jól őrzött és titkos legyen, és minden rajta keresztül történhessen. Néhány közismert kapuőr: Anubis, Szaturnusz, "Szent Péter",... A Mátrixban című Morpheus az ügynökökről mondja, hogy "ők őriznek minden kaput, náluk van minden kulcs" ... és a második részben is feltűnik a kulcsos ember stb. szóval eléggé jellegzetes a mandorla-n kívül is a kapu-kulcs kombináció használata.

1 hozzászólásRCHARD0000000000
(0 szavazat)
panspermia-k1200.jpg
Az élet magjának érkezése (magyar nyelvi ősgyökrendszer Biblia kapcsolat)A megtermékenyítés során a petesejtbe jutó hímivarsejt farok része leválik. Videó:Érdekesség: A Teremtés könyvének eredeti első sora csak mássalhangzókat tartalmaz:

BRSTBRLHMTHSMJMVTHRC

BeeReSzTe BeéRe LeHMeTHSz MéJeM VeTHE RéC
Beereszté beéré lehmeth(sz) szemmé méjem vette rész

Visszafelé:
Szeretve méjem szét mellé ér betesz szerbe

A téridő szerkezetének megjelenítése:A kisfilmben a következő szimbólumok láthatók: Mag, Tejút (a négy égi folyó), Naprendszer, Föld, életfa, Égig érő fa, az Élet magja...
Pánspermia (sperma, mag) egy tudományos hipotézis, miszerint az élet „magjai” jelen vannak mindenhol az Univerzumban és a földi élet is ilyen magvakból jöhetett létre, valamint ugyanígy más lakható bolygók is megtermékenyülhettek.2 hozzászólásRCHARD10101010101010101010
(10 szavazat)
IMG_254350076861009.jpeg
Íme, egy tudományos vizsgálatokból álló kiváló kollekció, amely feltárja a Wi-Fi jelek, a Wi-Fi-vel rendelkező eszközök és a Wi-Fi frekvenciák (2,4 vagy 5 GHz) egészségkárosító és ártalmas biológiai hatásait, és amely összhangban 1. Atasoy H.I. et al., 2013. Az ártalmas hatások immun-hisztopatológiai kimutatása a hagyományos Wi-Fi eszközök által kibocsátott rádióhullámokkal, fejlődő patkányokon végzett tesztek során. Gyermekgyógyászati urológiai folyóirat 9(2): 223-229. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22465825
2. Avendaño C. et al., 2012. A Wi-Fi-s internetkapcsolattal rendelkező laptopok használata csökkenti az emberi sperma mozgásképességét és növeli a spermiumok DNS-töredezettségét. Termékenység és terméketlenség 97(1): 39-45.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22112647
3. Avendaño C. et al., 2010. A laptop-sugárzás hatással van a mozgásképességre és DNS-töredezettséget idéz elő az emberi spermiumoknál laboratóriumi körülmények között egy hővel nem járó hatás révén: tájékoztató jellegű riport.
Az Amerikai Társaság a Reproduktív Orvostudományért 66. éves találkozója: http://wifiinschools.org.uk/resources/laptops+and+sperm.pdf
4. Aynali G. et al., 2013. A 2,45 GHz-es vezeték nélküli moduláció okozta mérgez...
5 hozzászólásArch10101010101010101010
(1 szavazat)
no1.jpg
Nő összerovás (ligatúra) - Mitől vagyis kitől lesz Nő a nő? (Termékenység képesítés)Attól nő, aki számára a nagy Ő. A szülésig egyek ők, áldott állapotban vannak. A nő nem terhes, hiszen ez a kifejezés csak a mai, beteg, új világ terméke, ahol a nő és a gyermek csak gazdasági eszköz, vásárlóerő.

Nő szavunk (régiesen szónk) igézően vezet bennünket a teremtés és a végtelen megértése felé.
Rovás értelmezésben, összerovásban: N GY Ő.

Az ív mint rovásjel a nő jele. Egyértelműen az első nőre: Évára (angolul kiejtve ív) utal. A magyar kultúrában a holdsarló szerű íves jelek a nőre, a befogadó illetve az anyagi világban a fényt visszatükröző minőségre utalnak. A fényt kívülről nem is látjuk anyag nélkül.

Népművészetünkben az ív a befogadó és visszatükröző, a holdsarló, a női minőség jele.

Rovás N:

Szülés után a nő már Anya is. Ő adta testéből az anyagot a gyermeknek és ő is neveli tovább.
A félkör felület mint terület a rovás NY. A félholddá növekvő ív az Anya jele. Szül szavunkban szer

Rovás NY:

Aki kitölti, belőle testet ölt.
3 hozzászólásRCHARD10101010101010101010
(10 szavazat)
7_.jpg
Szarvasfej TibetbőlRézötvözetből készült szarvasfej medál. A lelet hátoldalán felfüggesztési hely utal arra, hogy medálként viselhették.
A túlzottan hosszú fej a termékenységet és a férfiasságot szimbolizálhatja.
RCHARD0000000000
(0 szavazat)
horussobek.jpg
Hórusz és Szobek együtteseHórusz sólyom feje krokodil testen ábrázolva. Igazi ritkaság.
Szobek vagy Szebek krokodil alakú isten az egyiptomi mitológiában, a piramisszövegek szerint Néith fia. A víz és a kiáradt Nílus istene. Szent állata a krokodil. Ember, krokodil vagy krokodilfejű ember alakjában ábrázolták. Kultuszközpontja a Fájjum-oázis, Krokodeilónpolisz.

Kultusza a XII. dinasztia korában (i. e. 19-18. század) élte virágkorát. A dinasztia székhelye Fájjum közelében volt. Neve a XIII. dinasztia néhány uralkodójának nevébe is beolvadt, mutatva az uralkodó isteni eredetét. A hiedelem szerint Szobek biztosította a termékenységet és a bőséget. Több szöveg az istenek és az emberek védelmezőjeként tünteti fel (létezett olyan elképzelés, hogy a vadságával elriasztja a sötétség erőit), de olyan említést is találunk, ahol Ré és Ozirisz ellenségeként szerepel. A vallási szinkretizmus fejlődésével Szobek azonosult Rével, Hnummal, Ámonnal, Honszuval és Minnel. A Későkorban Szobek kísérőjeként megjelent „Szobektet istennő, a Nagy Úrnő”.
1 hozzászólásRCHARD0000000000
(0 szavazat)
72 fájl 6 oldalon 1
A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!