Világbiztonság

Nyílt Társaság

A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!Amiben a vallások egyetértenek: Aranyszabály. Az Aranybulla kozmológiai összefüggései. A volt kanadai védelmi miniszter javaslata a pradigma-váltásra. Aranyszabály: a Hegyi beszéd e mondatának: „amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is tegyétek velük” a 18. sz. óta használt megjelölése (Mt 7,12; Lk 6,31).
Nimrod-aranybulla-UJ-ELES-1024.jpg
Kozmikus jelképrendszer a Szent Koronán és az Aranybullán (A kép részletei jelképkapukat nyitnak meg.)Átjárók a nagyságrendek között, védelmező mezők:
1. Nap, naprendszer
2. Egy az Isten összerovás és jogar
3. Vízszintes holdsarló és a Tejút Orion-karja
4. A Tejút galaxis kívülről az 5-ös forgó
5. Galaxisunk a Tejút
6. Naprendszerünk napszele és a csillagközi tér találkozása
7. A csillagközi tér és a Nap találkozása a Szent Koronán
8. Nap, naprendszer
9. Föld bolygó, a Pantokrátor képen a körkereszt formájú aura, a rovás-F
10. Vízszintes holdsarló, felül 4-es és alul 5-ös jelekkel
11. Gamma-sugárzás a Tejút galaxis magjából
12. Hatalmas mágneses gamma-sugárzás a galaxismagból

NASA animáció:A galaxis magjából kitörő gamma-sugárzás alakja a Fermi űrtávcső mérései alapján:


3 hozzászólásArany Sárkány10101010101010101010
(15 szavazat)
800px-Sri_Pada.JPG
Sri Pada a Föld egyetlen olyan szent hegye, melyet a világvallások hívői egyöntetűen tiszteletben tartanakSri Pada szent hegy Srí Lanka (Ceylon) szigetén.
szingalézül Sri Pada (Szent Lábnyom), tamil nyelven Sivanolipatha Malai (Siva lábnyoma), portugálul Pico de Adam (Ádám-csúcs), arabul Al-Rohoun.

Egyéb elnevezései: szanszkritül Samantakuta, szingalézül Samanelakhanda, a Sámán hegye, aki az 5. századi ceyloni krónika, a Mahavamsa szerint a sziget négy védelmezőjének egyike volt.
A hegy Ptolemaiosz Geográfia művében fordul elő először, Valspada néven.

Szent hegye hindu, buddhista, keresztény és muszlim zarándokoknak.

Az első forrás a Kr. u. 1100-as évek elején említi a Szent Lábnyomot.

A zarándoklat leglátogatottabb ideje a decemberi teliholdtól a buddhista Vesak-ünnepig (májusi telihold) tart. A cél, valamelyik napkeltekor elérni a csúcsot. Ekkor a hegy árnyéka tökéletes háromszögként vetül a környező égboltra, amely hirtelen eltűnik, ahogy a Nap felkél. A körvonal azért is különös jelentőségű, mivel maga a hegy nem annyira szabályos alakú, mint az árnyéka.
RCHARD10101010101010101010
(2 szavazat)
aranyszabaly-golden-rule.gif
Amiben a vallások egyetértenek: AranyszabályMagyar Katolikus Lexikon: Aranyszabály.
Aranyszabály: a Hegyi beszéd e mondatának: „amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is tegyétek velük” a 18. sz. óta használt megjelölése (Mt 7,12; Lk 6,31).
Metatron10101010101010101010
(1 szavazat)
kanadai-vedelmi-miniszter-cabalrol.jpg
Paul Hellyer, Kanada volt védelmi miniszterének leleplező beszéde az ufókról és a háttérhatalomról. Megoldás az Aranyszabály alkalmazása melyet minden vallás elfogad!Az a tény, hogy egyes civilizációk fejlettebbek nálunk, talán zavaró. De léteznek és ugyanazon érdekszövetségek tartják őket titkon akik a sorsunkat irányítják.
Kik ezek az érdekszövetségek és mire készülnek?
Nos, szenátor ön egy katonai juntáról beszélt. Véleményem szerint ez igaz, de én a fogalom meghatározását a Cabalra bővítettem és mélyítettem. A Cabal pedig a három nővér tagjaiból áll. A Külkapcsolatok Tanácsa, a Bilderberg-csoport, és a Háromoldalú Bizottság. A nemzetközi bankkartell, az olajkartell, a különböző hírszerző szervezetek tagjai és a katonai junta választott tagjai. Ők együtt alkotják nemcsak az Egyesült Államok, hanem a nyugati világ nagy részének árnyékkormányát. A játék célja a világkormány létrehozása, amely a Cabal tagjaiból áll. Őket senki sem választja és nem tartoznak felelősséggel senkivel szemben. Rockefeller úr szerint pedig a terv nagyon jól halad.Folytatás a hozzászólásokban!
5 hozzászólásMetatron10101010101010101010
(3 szavazat)
Aranybulla-kozmikus-alkotmany.jpg
Aranybulla: Kozmikus Alkotmány!Aranybulla - Aranyszabály! Föld népéről, idegenekről,
hatalmasokról, vendégekről (akár micsoda nemzet legyen)...
Több nagyságrendben értelmezhető, kozmikus jelkép-
rendszerrel alátámasztott Alkotmány!
Teljes szövege és kozmikus jelentéstartalma kisfilmen:

Hét pecsét: az Aranybulla megerősítése és szimbolikája:Szent Korona - Yamantaka mandala - GilgamesÉgig érő fák: Élet és Tudás fája a Szent Korona Felső Pantokrátor képén, körülötte cseppek és gömbök:A csillagközi tér és a helioszféra (Nap keltette elektromágneses mező) találkozása: Csepp gömb és íves - holdsarló alak csillaggal.


5 hozzászólásRCHARD10101010101010101010
(23 szavazat)
 
5 fájl 1 oldalon
A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!