Világbiztonság

Nyílt Társaság

A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!Orvosi konferencia jegyzetei a kemoterápiás kezelésekről. Oltóanyagok és mellékhatásai. Tudatosan mérgezik az embereket az ételekkel, italokkal és a gyógyszerekkel ?
vakcina.jpg
Hogyan irtsuk ki az embereket?Mostantól amikor Microsoft terméket vásárolunk a gyógyszeripart és annak globális céljait is támogatjuk. Ebben az új valóságban a világ legnagyobb szoftvergyártója ágyba bújt a világ legnagyobb vakcina terjesztőjével. Hogyan lehetséges ez? 2009-ben a Microsoft megvásárolt egy fontos technológiát a világ legnagyobb vakcina gyártójától, a Merck-től. A technológia segítségével, ahogy azt mindjárt kifejtjük, lehetséges lesz népességcsökkentésre alkalmas oltásokat gyártani, amivel akár konkrét népeket, nemzetiségeket is megcélozhatnak, növelve a meddőséget a célterületen. Ez az elképzelés teljes mértékben összhangban van Bill Gates népességcsökkentő céljaival és módszereivel, aminek számos alkalommal nyíltan hangot is adott. A Microsoft által megvásárolt, konkrét géneket célba vevő, oltás előállító technológiát a korábban a Merck tulajdonában levő Rosetta Biosciences fejlesztette ki. Szoftverüket úgy jellemzik, hogy képes „feltérképezni a gének együttműködési mechanizmusát, ... folytatás és videó a hozzászólásban.2 hozzászólásTóthné Brigitta0000000000
(0 szavazat)
mammografia.jpg
MAMMOGRÁFIAA kilencvenes években még azt javasolták az orvosok, hogy 35-40 éves kor után a nők éves rendszerességgel, szűrés jelleggel essenek át mammográfiás vizsgálaton. Az utóbbi években azonban olyan véleményeket hallhattunk a specialistáktól, hogy ez a javallat talán mégsem követendő: ártalmas lehet az a nagy dózisú röntgensugárzás, amit a nők egy-egy mammográfiás vizsgálat alatt kapnak. A dán Nordic Cochrane Center kutatói is hasonló eredményre jutottak 500.000 nő vizsgálata alapján: minden 2000 nőből, akik mammográfiás vizsgálaton vettek részt egy tízéves időszak alatt, mindössze egynek hosszabbítja meg az életét ez a szűrés, másik tízet viszont megbetegít. A mammográfia sugárzása évente 3%-kal növeli a mellrák kialakulásának esélyét, és sok esetben egy különben magától visszahúzódó tumor olyan behatást kap tőle, hogy gyors terjedésnek indul.Tóthné Brigitta0000000000
(0 szavazat)
oltoanyag.jpg
Védőoltások és a mérgező higany 1998-ban a Lancet c. brit orvosi szaklapban jelent meg az első cikk, amely megalapozta a higany és az autizmus lehetséges összefüggéseivel kapcsolatát. Az influenza elleni védőoltásokban a higany változatlanul benne van. A tengerentúlon a különböző szabályozók által megadott normálértékek között négyszeres különbségek is lehetnek.
Az 1990-es években egy három hónapos baba már 63 mikrogramm higanyt kapott egyetlen oltás alkalmával – ami kb. százszorosa az EPA által meghatározott biztonsági szintnek. Hat hónapos korukra a megfelelően immunizált gyerekek minimum 188 mikrogramm higanyt kaptak a kilenc oltásból álló sorozattal. Bár az 1999-es FDA-szabályzat csökkentette ezt a mennyiséget, egyes csecsemőknek való influenzavakcinák még mindig 12,5 mikrogramm higanyt tartalmaznak oltásonként, ez egy ötkilós gyerek esetében több, mint az EPA napi biztonsági szintjének a tízszerese.
A krónikus higanymérgezés élettani hatásai és tünetei a hozzászólásban.
3 hozzászólásTóthné Brigitta0000000000
(0 szavazat)
higany.jpg
A Higany szervezetre gyakorolt hatásai - Dr. Csiszár RóbertSzámos katasztrófa igazolta a higany szervezetre gyakorolt negatív hatását: iraki gabonamérgezések (1956-1960-1972) - Minamata-öbölbeli higanymérgezés (Japán - 1956) - Nigéria, Pakisztán, Szovjetunió tömeges fertőzések. Számos esetben agysorvadást, idegrendszeri problémákat, veseelégtelenséget, elbutulást, járási problémákat okozott. Jelenleg a higanyt számos hétköznapi célra felhasználják, részei az oltásoknak és egyes gyógyszereknek is, ahol konzerválóanyagként használják (Etil-higany - thiomersal). Vajon mennyi higany kerül egy csecsemő szervezetébe az oltásokon keresztül? Van-e összegfüggés az oltások és az autizmus között?
A teljes cikk a hozzászólásban olvasható.
3 hozzászólásTóthné Brigitta0000000000
(0 szavazat)
klor_a_vizben.jpg
Veszélyes lehet a klórozott ivóvízAz ivóvíz klórozása során keletkező melléktermékek súlyosan veszélyeztethetik az újszülöttek egészségét, ha a kismama ezt egy bizonyos mennyiség felett fogyasztja - állítja egy átfogó brit tanulmány, amely a maga nemében az első volt a világon. A szakértő szerint Magyarország sok területén is fennáll ez a kockázat, mert a káros anyagok koncentrációja meghaladja azt az értéket, ami Nagy-Britanniában veszélyesnek bizonyult.
Dr. Borsányi Mátyás, az Országos Környezetegészségügyi Intézet Vízbiztonsági Osztályának vezetője. A szakember elmondta: a brit tanulmányban említett trihalometán vegyületek megengedett határértéke az Unióban a vizsgálatban elváltozásokat okozó mennyiségnek ötszöröse (azaz 100 mikrogramm/liter), míg Magyarországon is a veszélyesnek talált érték 2,5-szerese (50 mikrogramm/liter).
Tóthné Brigitta0000000000
(0 szavazat)
vizcsap_500.jpg
Hormon és gyógyszer van a magyarországi csapvízben?Gyógyszerfogyasztó nép vagyunk - tartják. Ennek egyik nemkívánatos következménye, hogy a szervezetünkben fel nem szívódott vagy be sem vett gyógyszerek nagy része a csatornahálózatban köt ki, onnan pedig az élővizekbe - és ha azokból nyerünk ivóvizet, végül a csapvízbe kerül.
Az első megdöbbentő észlelések arról szóltak, hogy férfi és női hormonokat fedeztek fel a Dunában. Ismert, hogy a gyógyszerek hatóanyagának nagy része a vizelettel eltávozik. A gyógyszerszármazékok természetbe kerülése külföldön már 15 éve napirenden van.
A szteroid vegyületcsaládba tartozó női és férfi hormonok veszélyt jelentenek az élővilágra. Az ilyen vegyületek által szennyezett vizekben élő halaknál hermafroditizmust, sőt feminizálódást, nőivarúságot is megfigyeltek hím egyedeknél. A világon a természetes vízfolyásokban eddig körülbelül 20 féle gyulladáscsökkentőt találtak, és ezekből nyolcat már csapvízben is kimutattak. (ilyen Budapest ivóvízbázisának zöme)
A teljes cikk a hozzászólásban olvasható.
1 hozzászólásTóthné Brigitta0000000000
(0 szavazat)
O_kemoelokeszito2.jpg
kemoterápiás kezelésA kemoterápiára kórházakban fekvőbetegként, vagy az onkológiai osztályok járóbeteg rendelésein kerülhet sor, úgynevezett kúraszerű kezelés formájában.
/egyéb oltóanyagok mellékhatásai a hozzászólásban/
9 hozzászólásTóthné Brigitta10101010101010101010
(1 szavazat)
img182.jpg
A kemoterápiáról / 1. oldal /Példátlan népirtás békeidőben!!Tóthné Brigitta3333333333
(1 szavazat)
img183.jpg
A kemoterápiáról / 2. oldal /DokumentumokTóthné Brigitta0000000000
(0 szavazat)
img184.jpg
A kemoterápiáról / 3. oldal /Dr med. Ryke Geerd Hamer levele1 hozzászólásTóthné Brigitta0000000000
(0 szavazat)
img185.jpg
A kemoterápiáról / 4. oldal /A konferencia résztvevői megállapították:Tóthné Brigitta0000000000
(0 szavazat)
img186.jpg
A kemoterápiáról / 5. oldal /Tóthné Brigitta0000000000
(0 szavazat)
12 fájl 1 oldalon
A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!