Világbiztonság

Nyílt Társaság

kismaja adatlapja
Felhasználónév kismaja
Állapot Aktiválva
Csatlakozott 2010. December 5.
Érdeklődési kör személyiségfejlesztés,asztrológia
Szakterület gyógyítás
Feltöltött képek száma 1
Legutóbb feltöltött fájlok
(Kattints ide, hogy megnézd a feltöltéseit: kismaja)
Legutóbb írt hozzászólások
(Kattints ide, hogy megtekintsd a hozzászólásait: kismaja)

2011. Szeptember 19. 20:01-kor


CSP-KONVERTER MŰKÖDÉSÉNEK ELMÉLETI MEGALAPOZÁSA.

Az elektromágneses jelenségek tudományos kutatása közel százötven évre tekint vissza. A mai villamosság elméleti alapját a ma is általánosan használt és elfogadott Maxwell - egyenletek képezik. A Maxwell - egyenletek ma is aktuálisak, azonban az áramvezetés módjára nem tartalmaznak leírást. A villamosság és az anyag kapcsolatát a kvantummechanika, mélyebben a kvantumelektrodinamika értelmezi. Napjainkban is az érdekes természeti jelenségek között tapasztalt gömbvillámokra, mint villamos jelenség magyarázatára, a mai napig nincs elméleti háttér. Más szempontból, a félvezetők erősáramú alkalmazói, fejlesztői, időnként véletlenszerűen tapasztalnak olyan erős villamos energia kisüléseket, melyek sem energetikailag, sem fizikailag nem értelmezhetők.

A lenti képeken jól látható pont egy ilyen eset, amit én magam is a fejlesztéseim során tapasztaltam, a félvezető belsejében keletkezik a felhalmozódó energia által, és kilép a félvezető záró sapkáján keresztül. Érdekessége, hogy gömbvillámként viselkedve több másodpercig is életképes.

A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!