Világbiztonság

Nyílt Társaság

Arany Sárkány adatlapja
Felhasználónév Arany Sárkány
Állapot Aktiválva
Csatlakozott 2013. Január 15.
Érdeklődési kör Varázslás
Szakterület Szakrális geometria
Különleges Élek, Sark-árnyak, alak, elemek, fénymag
Feltöltött képek száma 82
Legutóbb feltöltött fájlok
(Kattints ide, hogy megnézd a feltöltéseit: Arany Sárkány)
Legutóbb írt hozzászólások
(Kattints ide, hogy megtekintsd a hozzászólásait: Arany Sárkány)

2016. Február 2. 22:40-korPravda: Az idegenek tessékelték ki az amerikaiakat a Holdról

Oroszország egyik központi televíziós csatornája, az RTR sugárzott néhány éve egy dokumentumfilmet amerikai űrhajósokról, akik állítólag földönkívüli civilizációkkal találkoztak. A filmben az orosz Vlagyimir Azhazha ufológus és Jevgenyij Artyukhin csillagász elmondták, hogy a Holdra 1969 és 1972 között indított expedíciók állítólag UFO-kkal találkoztak.

A kutatók azt állítják, hogy földön kívüli eredetű repülő tárgyak folyamatosan kémkedtek az amerikai Apollok után. Elmondták, hogy a Hold expedíciók nagyon hasonlítottak egy versenyre, és bemutattak egy filmet, melyen egy fénylő tárgy szorosan követ egy amerikai űrhajót. Az űrhajósok és a küldetés irányító központ közötti kommunkációról készült felvételek szintén szerepelnek a filmben, de nem igazán hallhatóak, mivel az amerikaiak szándékosan zavarták. Arra számítottak, hogy az expedíciók valami megdöbbentő dolgot fognak találni a Holdon, és azzal a céllal, hogy titokban tartsák a kommunikációjukat, kódolva küldték az üzeneteiket a küldetés irányító központnak. Amikor a kommunikációt később megfejtették kiderült, hogy az amerikai missziók Hold bázisokra, űrjárművek maradványaira és elhagyatott városokra bukkantak a felszínen.

A film azt állította, hogy a Holdon élő lények nem tűrik sokáig a földlakók jelenlétét. Amikor az amerikaiak egy holdjáró autóval barázdálták a Hold krátereit, a Holdon élő lények demonstrálni kezdték dühös tiltakozásukat az amerikai jelenlét ellen. A filmkészítők elmondták, hogy a Hold lakói elmondták az amerikaiaknak, hogy menjenek haza, mert titokban akarták tartani a felszín alatti bázisaikat, melyeket a földi élet megfigyelésére használtak. A NASA állítólag félt konfliktusba keveredni egy igen fejlett civilizációval, és azonnal leállították a programot. Vajon mindez hihetőnek hangzik?

Az amerikaiak 2007-ben mutatták be dokumentumfilmjüket az Apollo expedíciókról "Holdárnyékban" címmel, melyben felvételek szerepeltek a Holdra történt utazásokról, melyeket speciálisan feldolgoztak, miután a Hold programról készült videóarchívum eltűnt. De vajon igaz, hogy az archívum elveszett? Úgy tűnik, hogy a CIA el akarta tüntetni az űrhajósok és a földönkívüliek közötti kapcsolat nyomait.
Mellesleg nyílt titok, hogy az amerikai asztronauták Holdon történt landolását és Neil Armstrong Hold felszínén tett sétáját bemutató filmek elvesztek. Mi több, az űrhajósok repülések alatti egészségi állapotáról szóló felvételek, és 700 másik üzenet, melyeket az Apollo program keretében indított űrhajók fedélzetről küldtek, szintén hiányoznak. Az 1970-es évek vége előtt a filmeket az Amerikai Nemzeti Levéltárban tartották, majd átkerültek a NASA-hoz, de később az összes eltűnt. A NASA szakembereinek egy évébe telt, hogy megkeressék a filmeket, de végül mindössze tíz darabot sikerült megtalálniuk. Elhiszi valaki, hogy az USA legnagyobb diadalának bizonyítékai ilyen könnyen eltűntek a NASA archívumából?

Az orosz dokumentumfilmben bemutatott Hold képekről kiderült, hogy azok nem közönséges fotók, hanem csak mázolmányok. Alexander Basilevsky, az Összehasonlító Planetológiai Laboratórium földtani tudományok doktora és igazgatóhelyettese azt mondta, hogy szakértők időről időre kérték, hogy hadd végezzenek vizsgálatokat az ilyen ítpusú képeken. A Lunar Orbiter állomások a Hold felszínét fényképezték, majd filmeket készítettek az űrhajók fedélzetén, és közvetítették azokat a felszínre. Ennek eredményeként mindenféle váratlan dolgok vagy elemek jelenhettek meg a képeken, és ez magyarázza, hogy az egyik kép a dokumentumfilmben miért mutat egy "tornyot". Egy szóval, a dokumentumfilmben egyik kép sem bizonyítja a földönkívüliek létezését a Holdon.

Furcsa, hogy az igazán fontos bizonyítéknak számító filmek eltűnhetnek a NASA-nál. Néhány évvel ezelőtt több mint 100 gramm Hold talaj- és meteorit mintát loptak el a Johnson Űrközpont gyűjteményéből. És nem ez volt az egyetlen ilyen eset. Egy korábbi NASA tisztviselő elmondta, hogy a különleges filmek már valószínűleg elvesztek, miután többször költöztek egyik helyről a másikra az elmúlt néhány évtizedben.

A NASA tisztviselő, aki névtelenséget kért, egy nagyon érdekes történetet is elmondott. Amikor Bush elnök bejelentette a Hold program újrakezdését, a Nemzeti Repülési és Űrhajózási Hivatal (NASA) idősebb kutatókat kért fel, akik részt vettek korábban az Apollo expedíciókban, hogy találkozzanak azokkal a szakértőkkel, akik majd elkezdenek egy új küldetést. Az egyik idősebb kutató, aki elment a találkozóra, tervezett egy készüléket a holdbéli sugárzás mérésére. Az eszköz képes mérni a sugárzást, mielőtt emberek landolnának a felszínen, ráadásul információkat tudott küldeni, mikor az Apollok visszatértek a Földre. A program keretében rengeteg adatot gyűjtöttek. De amikor a program már nem volt finanszírozható, a rejtjelezett filmtekercseket eldobták. Az idős mérnök vette a filmeket, és elhelyezte azokat a saját pincéjében, és még mindig ott tartja őket. Sajnos nincs lehetőség megfejteni a filmeket, mivel egy speciális eszköz volt képes dekódolni az ilyen felvételeket, melyet szintén értékesítettek, amikor a program véget ért.

A NASA hivatalosan elismerte, hogy a Hold repülések meglehetősen politikai küldetések voltak, mivel az USA bosszút akart állni, miután egy szovjet űrhajós, Jurij Gagarin volt az első, aki az űrben járt. Ezért az USA 150 milliárd dollárt költött, hogy elindítsa a Hold programot, hogy ezzel demonstrálják az amerikai tudományos és mérnöki hatalmat. Ez egy nagyon drága projekt volt, amivel aztán könnyűszerrel felhagytak, amint a finanszírozás leállt.

Pravdahttp://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/02/pravda-az-idegenek-tessekeltek-ki-az.html