Világbiztonság

Nyílt Társaság

A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
Fénysebesség


piramis-pi-fi.jpg

Először készítettek képet a fény hullám és részecske természetéről; Az emberi DNS-t sugároznák a világűrbe (A láthatatlan információ-sugárzás és az anyag kapcsolata a teremtésben, a kiáradó férfi és a befogadó anyagi - női minőség találkozása); A gízai piramisok, a fénysebesség, a Pí és a Fí kapcsolata; Szupravezetőkről, antigravitációról, az akkumulátoroknál fejlettebb energiatárolásról; Buddhizmus és kvantumfizika; Téren és időn túl - Videó; Bay Zoltán nevéhez fűződik a fotoelektron-sokszorozó és a fénysebességre alapozott méterdefiníció; Az elektromágneses hullámok terjedési sebességei közül a fénysebesség az egyik alapvető fizikai állandó. Minden vonatkoztatási rendszerben 299 792 458 m/s.

0 fájl, 9 kapcsolt kép, 9 fájl összesen
Az albumot ennyiszer nézték meg: 380

Időutazás


feregjarat.jpg

Időutazást szimuláltak ausztrál kutatók; Dr. Michio Kaku a húrelmélet egyik megalkotójának könyve: Hipertér

0 fájl, 7 kapcsolt kép, 7 fájl összesen
Az albumot ennyiszer nézték meg: 209

Fénymolekula


light-molecules.jpg

Tudósok fotonokból álló molekulákat hoztak létre...

1 fájl, utolsó feltöltés ekkor: 2015. Január 13., 2 kapcsolt kép, 3 fájl összesen
Az albumot ennyiszer nézték meg: 264

Elektromágneses hajtómű (üzemenyag nélkül)


EMDrive2_web_1024.jpg

Az elektromágneses hajtómű egyben energiatároló eszköz is. Nem csak a világűr felé vezető utakat könnyítheti meg, de a földi tiszta energia előállítását és tárolását is! Összeért a "fősodrású" tudomány az eltitkolt, több mint 10 éves, megdöbbentő kutatási eredményekkel! Akit jobban érdekel a téma, az feltétlenül nézze meg a Dr. Eugene Podkletnovval készült interjút, mely magyarul csak nálunk tekinthető meg!

0 fájl, 2 kapcsolt kép, 2 fájl összesen
Az albumot ennyiszer nézték meg: 4933

Űrkutatás


EdwinBuzzAldrinAstronautFDC2.jpg

Magyar siker az első üstökösre szállás - Az élet alapjai az üstökösön - Űrállam alapítását jelentette be egy csapat tudós és jogász Párizsban (képükön a magyar hagyományokból jól ismert Életmag jelkép és Hórusz szeme). - Az elektromágneses-hajtómű nem mond ellen Newton 3. törvényének - Öt földméretű bolygót találtak egy ősi csillag körül! - Hiperhajtóművön dolgozik a NASA - Az orosz hadsereget űrtámadás elhárítására riadóztatták - Az első szabadkőműves űrhajós - ...

1 fájl, utolsó feltöltés ekkor: 2017. Június 4., 41 kapcsolt kép, 42 fájl összesen
Az albumot ennyiszer nézték meg: 78

Gravitáció


feregjarat-ter-ido.jpg

Két feketelyuk összeolvadása: Háromezer szupernóva energiája (videó) - A tűz alakja a súlytalanságban - ...

1 fájl, utolsó feltöltés ekkor: 2017. Február 22., 73 kapcsolt kép, 74 fájl összesen
Az albumot ennyiszer nézték meg: 189

Az elérhetetlen abszolút nulla fok (‒273,15 °C)


atomshadow001.jpg

A rezgés nélküli, "szűz anyag" szintje. Ezen a hőmérsékleten az atomok és molekulák mozgása megszűnik (illetve megszűnne ha elérhető lenne), csupán a nullponti energia marad meg. Az abszolút nulla fokot a kutatók nem tudják elérni, csak megközelíteni. Azonban már a közelében is érdekes dolgok történnek. Szupravezetés (ellenállás nélküli elektromos vezetőképesség), lebegés, stb. Az abszolút nulla fok mínusz ‒273,15 °Celsius, ami 0° Kelvin foknak felel meg. Nagyon érdekes, hogy a szén alapú élet hőmérséklete milyen közel van ehhez a különleges, a fizikai világ határát jelentő hőmérséklethez. A forróság felé millió fokok sem ritkák, például a Nap magja, a mai kutatások szerint 15 millió °C körüli.

0 fájl, 7 kapcsolt kép, 7 fájl összesen
Az albumot ennyiszer nézték meg: 629

 

7 album 1 oldalon
A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!