Világbiztonság

Nyílt Társaság

A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
Fénysebesség


piramis-pi-fi.jpg

Először készítettek képet a fény hullám és részecske természetéről; Az emberi DNS-t sugároznák a világűrbe (A láthatatlan információ-sugárzás és az anyag kapcsolata a teremtésben, a kiáradó férfi és a befogadó anyagi - női minőség találkozása); A gízai piramisok, a fénysebesség, a Pí és a Fí kapcsolata; Szupravezetőkről, antigravitációról, az akkumulátoroknál fejlettebb energiatárolásról; Buddhizmus és kvantumfizika; Téren és időn túl - Videó; Bay Zoltán nevéhez fűződik a fotoelektron-sokszorozó és a fénysebességre alapozott méterdefiníció; Az elektromágneses hullámok terjedési sebességei közül a fénysebesség az egyik alapvető fizikai állandó. Minden vonatkoztatási rendszerben 299 792 458 m/s.

0 fájl, 9 kapcsolt kép, 9 fájl összesen
Az albumot ennyiszer nézték meg: 399

Időutazás


feregjarat.jpg

Időutazást szimuláltak ausztrál kutatók; Dr. Michio Kaku a húrelmélet egyik megalkotójának könyve: Hipertér

0 fájl, 7 kapcsolt kép, 7 fájl összesen
Az albumot ennyiszer nézték meg: 213

Fénymolekula


light-molecules.jpg

Tudósok fotonokból álló molekulákat hoztak létre...

1 fájl, utolsó feltöltés ekkor: 2015. Január 13., 2 kapcsolt kép, 3 fájl összesen
Az albumot ennyiszer nézték meg: 270

Elektromágneses hajtómű (üzemenyag nélkül)


EMDrive2_web_1024.jpg

Az elektromágneses hajtómű egyben energiatároló eszköz is. Nem csak a világűr felé vezető utakat könnyítheti meg, de a földi tiszta energia előállítását és tárolását is! Összeért a "fősodrású" tudomány az eltitkolt, több mint 10 éves, megdöbbentő kutatási eredményekkel! Akit jobban érdekel a téma, az feltétlenül nézze meg a Dr. Eugene Podkletnovval készült interjút, mely magyarul csak nálunk tekinthető meg!

0 fájl, 2 kapcsolt kép, 2 fájl összesen
Az albumot ennyiszer nézték meg: 4936

7 album 2 oldalon 1
A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!