Világbiztonság

Nyílt Társaság

A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
UFO-k és parajelenségek


ufo2009.jpg

Összefüggések, elemzések
Keresés a képtárban: Szárny és Nap
Csillagkapu

19 fájl, utolsó feltöltés ekkor: 2016. Október 11., 24 kapcsolt kép, 43 fájl összesen
Az albumot ennyiszer nézték meg: 2301

UFO


Puma-Punku.jpg

Az album képei kulcsszavazást igényelnek!

98 fájl, utolsó feltöltés ekkor: 2012. Április 3.
Az albumot ennyiszer nézték meg: 1893

Paleoasztronautika (UFO-k és utasaik ősi ábrázolásokon)


Coyolxauhqui.jpg

UFO-k ősi ábrázolásokon
A nyugat-afrikai dogon törzs eredetmondája szerint őseiknek a Szíriusz csillagról érkezett hüllőszerű lények, a nommók adták át a bölcsességet. A dogonok mondáiban az az egyik érdekesség, hogy olyan információkat tudtak a Szíriuszról (és annak kísérőjéről), amit a tudósok csak jóval később fedeztek fel.
Az ún. paleoasztronautika képviselői szerint földönkívüli lények már nagyon rég látogatják a bolygónkat, és a szent iratokban (Biblia, Védák, Rámájana, Mahábhárata, a maják szent könyve a Popol Vuh, Korán stb.) isten(ek) földreszállásáról szóló történetek valójában ufólátogatásokat írnak le. Az elmélet legismertebb terjesztői az amerikai Zecharia Sitchin és a svájci Erich von Däniken. Az utóbbi 26 könyvet írt a témáról (amelyeket 32 nyelvre fordítottak le eddig), és számos tv-műsorban és filmben szerepelt. 2002-ben kiadott könyvének a címe magáért beszél: „Az istenek űrhajósok voltak”. (Wikipédia)

1 fájl, utolsó feltöltés ekkor: 2013. Január 21., 242 kapcsolt kép, 243 fájl összesen
Az albumot ennyiszer nézték meg: 4077

Kivetülések, jelenségek, jelenések? (Blue Beam Project)


kinai-kivetules-varos-a-folyon.youtube

A Bluebeam Project egy hologram kivetítési technológiáról szól. A feltételezés szerint az űrből és földi állomásokról kivetített (illetve a légkörről visszaverődő) 3 dimenziós ábrákat hatalmas, vallásos jelenések formájában mutatják majd meg...

3 fájl, utolsó feltöltés ekkor: 2014. Július 16., 2 kapcsolt kép, 5 fájl összesen
Az albumot ennyiszer nézték meg: 1002

UFO képek vegyesen


Alien.jpg

0 fájl, 337 kapcsolt kép, 337 fájl összesen
Az albumot ennyiszer nézték meg: 3545

Vegyicsík permetezés (chemtrail összeesküvés-elmélet vizsgálat)


GeoengineeringWatch_org-106.png

NASA fotók szivárogtak ki, műholdról látszik az időjárás manipulálása. Tudósok hivatalosan bejelentették: Nincs chemtrail! Más tudósok viszont 10-éve ajánlják a nano-alumíniumot a repülőgépek üzemanyagába... Vegyi-csíkozás az égben! Összeesküvés-elmélet vizsgálat. Minden szempontot vizsgálunk, kétkedőt és bizonyítót egyaránt! Ugyanakkor saját módszerrel talált összefüggéseket is hozzáadunk.
"NINCS CHEMTRAIL! Megnyugodhatunk végre. Most már hivatalos, mert tudósok mondják és a fősodrású GMO-gyógyszerlobbis index.hu is ezt mondja! Szóval 10 éve az USA légierejének kutatóközpontja sem ajánlotta a nano-alumínium adalékanyagot repülőgép üzemanyagba! Megértetted végre? Nem hülyének néznek, hanem hülyét csinálnak belőled! Csak azért, mert ezzel a szerrel üzemanyagot lehet spórolni, nehogy azt hidd, hogy a "gondoskodó" repülős cégek alkalmazzák! Nekik első az egészség és nem a profit számít! Ezt már igazán megtanulhattad volna! A világ legnagyobb multi cégei, melyek saját belső ellenőrzéssel rendelkeznek, mindig a lakosság érdekeit tartják szem előtt, és soha nem a profit számít! A nano-alumínium időjárás befolyásolásra is csak véletlenül alkalmas, de biztos nem használják, mert nincs is olyan, hogy "geoengineering". Ez mind csak összeesküvés-elmélet és délibábos képzelgés! Felfogtad? Megértetted? Vagy újrakondicionáljuk az agyadat egy kis index.hu olvasással és alumínium-hidroxiddal? NINCS C H E M T R A I L! - ezt mondogasd magadban és másoknak is, hogy okosnak tűnj, hiszen te a tudósok szakvéleményét ismerteted!"

3 fájl, utolsó feltöltés ekkor: 2016. Október 28., 15 kapcsolt kép, 18 fájl összesen
Az albumot ennyiszer nézték meg: 5794

Tiszta energia


fusion.jpg

2 fájl, utolsó feltöltés ekkor: 2014. Április 22., 41 kapcsolt kép, 43 fájl összesen
Az albumot ennyiszer nézték meg: 854

Gyíkember összeesküvés elmélet vizsgálat


alien-perez.jpg

Az összeesküvés-elméletek egy nagyobb csomópontjának fedésében található elmélet.*
A következő kisfilmek a David Icke féle "átváltozásra képes gyíkemberek irányítják a világot" témakörhöz tartoznak. Könyvei bestsellerek lettek, eladási adataikat tekintve sok millió emberhez jutottak el. Titkos vérvonalakról szól, ősi családokról és titkos társaságok üzemeltetőiről. Természetesen valós alapokból indul ki. Az elmélet a dinoszauroszok egyes fajainak túlélésén is alapul, hiszen voltak közöttük melegvérűek, szabad két kezük a tárgyhasználathoz, illetve több millió év előnyük az evolúcióban. Szóval mindenük megvolt a fejlett gondolkodás kialakulásához.
A pislogás nagyon gyors, gyorsabb mint bármely más testmozgás, így a tömörítési hibák a szem környékén jönnek elő legelőször. A szembogár pedig a legsötétebb helye a képnek... Bőven belefér ebbe a technikai problémába egy függőleges (a pislogás irányával megegyező) irányú elhúzás mely a "gyíkszem" effektust okozhatja.

0 fájl, 8 kapcsolt kép, 8 fájl összesen
Az albumot ennyiszer nézték meg: 982

8 album 1 oldalon
A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!