Világbiztonság

Nyílt Társaság

A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
UFO-k és parajelenségek


ufo2009.jpg

Összefüggések, elemzések
Keresés a képtárban: Szárny és Nap
Csillagkapu

20 fájl, utolsó feltöltés ekkor: 2017. December 15., 24 kapcsolt kép, 44 fájl összesen
Az albumot ennyiszer nézték meg: 2335

UFO


Puma-Punku.jpg

Az album képei kulcsszavazást igényelnek!

98 fájl, utolsó feltöltés ekkor: 2012. Április 3.
Az albumot ennyiszer nézték meg: 1926

Paleoasztronautika (UFO-k és utasaik ősi ábrázolásokon)


Coyolxauhqui.jpg

UFO-k ősi ábrázolásokon
A nyugat-afrikai dogon törzs eredetmondája szerint őseiknek a Szíriusz csillagról érkezett hüllőszerű lények, a nommók adták át a bölcsességet. A dogonok mondáiban az az egyik érdekesség, hogy olyan információkat tudtak a Szíriuszról (és annak kísérőjéről), amit a tudósok csak jóval később fedeztek fel.
Az ún. paleoasztronautika képviselői szerint földönkívüli lények már nagyon rég látogatják a bolygónkat, és a szent iratokban (Biblia, Védák, Rámájana, Mahábhárata, a maják szent könyve a Popol Vuh, Korán stb.) isten(ek) földreszállásáról szóló történetek valójában ufólátogatásokat írnak le. Az elmélet legismertebb terjesztői az amerikai Zecharia Sitchin és a svájci Erich von Däniken. Az utóbbi 26 könyvet írt a témáról (amelyeket 32 nyelvre fordítottak le eddig), és számos tv-műsorban és filmben szerepelt. 2002-ben kiadott könyvének a címe magáért beszél: „Az istenek űrhajósok voltak”. (Wikipédia)

1 fájl, utolsó feltöltés ekkor: 2013. Január 21., 242 kapcsolt kép, 243 fájl összesen
Az albumot ennyiszer nézték meg: 4215

Kivetülések, jelenségek, jelenések? (Blue Beam Project)


kinai-kivetules-varos-a-folyon.youtube

A Bluebeam Project egy hologram kivetítési technológiáról szól. A feltételezés szerint az űrből és földi állomásokról kivetített (illetve a légkörről visszaverődő) 3 dimenziós ábrákat hatalmas, vallásos jelenések formájában mutatják majd meg...

3 fájl, utolsó feltöltés ekkor: 2014. Július 16., 2 kapcsolt kép, 5 fájl összesen
Az albumot ennyiszer nézték meg: 1138

8 album 2 oldalon 1
A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!