Világbiztonság

Nyílt Társaság

A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
Kalcit mikrokristályok az agyban - Hórusz szeme


solyom.jpg

Kalcit mikrokristály az agyból, a tobozmirigyből; Hórusz a fénymadár; Turul szófordulatok; Az agyban megtalálható mágneses tulajdonsággal bíró részecskék; Az emberi agy közepén található tobozmirigy tartalmazza: Természetes mikrokristályok és szakrális geometria; Kalcit mikrokristályon növesztett spirális halom; A sólyom kitűnő látásáról ismert, ezért méltán hordozza magával a képi gondolkodás, a szárnyaló képzelet szimbolikáját is.
Figyeljük meg az ősi egyiptomi ábrázolások adta hasonlóságokat! A köztiagy, az agy középső része tartalmazza az álmok, a meditatív állapotok és a vizuális gondolkodásmód alapját képező tobozmirigyet.
A tobozmirigyben lévő kalcit mikrokristályok egy része vas tartalmuk miatt elektromágneses tulajdonságokkal bír. Kémiai hatásra a kristályszerkezetben változás jön létre.
Az egyiptomi panteonban Hórusz Ozirisz és Ízisz fia, az Ozirisz-Ízisz mondakör harmadik jelentős tagja. A róla alkotott elsődleges elképzelés szerint az ég hatalmas ura. A magasban szárnyaló sólyom a megtestesítője. Az egész eget átfogó madár szemei a Hold és a Nap, szárnyai átölelik az egész Földet.

7 fájl, utolsó feltöltés ekkor: 2014. Március 17., 3 kapcsolt kép, 10 fájl összesen
Az albumot ennyiszer nézték meg: 4007

A képi gondolkodás fejlesztésének alapja a szakrális geometria


szent_geometria.jpg

Talán úgy érthető meg a legkönnyebben, mint egy világnézet, ami a szimbolikus egyezések alapján mutatja be a különböző kultúrák közös gyökereit. Vallásos szimbólum-rendszerek összefüggései, magában foglalva a végtelent, a tér-időt, az intelligenciát és megjelenési formáit. Segítségével kiterjeszthető az emberi gondolkodás, könnyebb megérteni a modern tudományt, és a különböző tudományos elméleteket. Lényegében arról van szó, hogy az ősi kultúrák díszítőelemei 3-dimenzióban találkoznak. A kopjafák, templomok, mecsetek, zsinagógák, szőnyegek vetületi ábrázolásokat hordoznak, méghozzá több rétegben. Olyan mintha a szabályos kristályrendszerek képeit diafilmre vinnénk majd azokat egymásra helyeznénk. Az előjövő bonyolult képek így fedésben vannak és kiegészítik egymást. Ezekből 3-dimenziós ábrák alkothatók, akár fejben a fény tudatos használatával! Minden 3D-s ábra jelentéssel bír. Többek között az elemekhez (tűz, víz, föld, levegő, éter) és így a modern tudomány halmazállapot-változásaihoz is köthetők. A téridő szerkezete és az élővilág jelképrendszere tárul fel. A szögletes és íves ábrázolásmódok szervesen kiegészítik egymást. Ősi rovás jelkészletünkkel az egész rendszert magyarul tudjuk olvasni! A kozmikus intelligencia megjelenésének rendszerét az angyalok hierarchiájához is kötik...

131 fájl, utolsó feltöltés ekkor: 2016. Március 28., 845 kapcsolt kép, 976 fájl összesen
Az albumot ennyiszer nézték meg: 16723

Látóagy


VBlogo.jpg

Keresés szimbolikus egyezések alapján:
Ikozaéder Szakrális geometria és gömb;
Szakrális geometria és kocka; Tetraéder
Kocka és gömb
lépcsőzet
Csodaszarvas
Nap és Föld és Hold
Hangeometria kisfilmek

1 fájl, utolsó feltöltés ekkor: 2012. Július 25., 43 kapcsolt kép, 44 fájl összesen
Az albumot ennyiszer nézték meg: 816

Tanfolyam I.


szakralis-geometria.youtube

Az emberi gondolkodásmódok szabad elemzése, ősi, fejlett információs rendszerek, irányított vizualizáció, több dimenziós védelmi rendszerek, szakrális geometria alapok.
Ennek a tartalomnak a megértése több órás olvasást és kép, illetve videó nézést igényel.
A képek alatti hozzászólások és kiegészítések újabb információkat tartalmaznak.

4 fájl, utolsó feltöltés ekkor: 2011. Április 28., 1 kapcsolt kép, 5 fájl összesen
Az albumot ennyiszer nézték meg: 863

11 album 3 oldalon 1
A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!