Világbiztonság

Nyílt Társaság

A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!

Szabad Tesla energiás mágneses motor

Angol nyelvű kisfilm
Energia mágnesekből.
A bemutató során megmutatják a motor illetve generátor felépítését, szétszerelik majd összerakják. Több működő generátort is megnézhetünk a hozzászólások között.
Autóba épített és ipari áramot előállító 15 tonnás berendezés szintén lentebb a hozzászólások között.

Feladat: Fordítás!

Folytatás, elemzések, további videók a hozzászólásokban!


Böngészhető, képi kulcsszavak
szupravezetok-antigravitacio.youtube tiszta-energia.youtube Mozgasbol-adodo-energia-EBM.youtube
. FORRÁS - FILE-INFO (A kép és a hozzá tartozó leírás, valamint a kattintható kulcsszavak, egy intelligens képtár részét képezik. A képi hasonlóságok böngészhetők, a körberajzolt jelképek* illetve kattintható kulcsszavak segítségével. * Ha "körberajzolt" kulccsal van jelölve)
Fájlinformáció
Fájlnév:tiszta-energia.youtube
Album neve:admin / Tiszta energiaforrások a fegyver- és olajlobbi ellenében!
Szavazat (28 szavazat):9999999999(Részletek mutatása)
Kulcsszavak:videó / tiszta / energia / szabad energia / energia / titkos / eltitkolt technológia / technológia / szétszerelt mágnes motor / Hírek-tudtech / Neodímium / nyomozás
Egyéb:Free Tesla Energy is possible says Muammer Yildriz at the university of Delft, presenting energy from magnetism
Fájlméret:42 Bytes
Hozzáadva:2010. November 23.
Képfelbontás:640 x 360 pixel
Megjelenítve:7831 alkalommal
Közvetlen webcím:http://vilagbiztonsag.hu/keptar/displayimage.php?pid=1415
Kedvencek:Hozzáadás kedvencekhez

Hozzászólás küldése
Névtelen hozzászólás nem engedélyezett. Lépj be, ha írni szeretnél

Hozzászólás 1 írt ide: 8, erről: 19
Oldal: 1 - 2 - 3

RCHARD   [2014. Szeptember 13. 10:13-kor]


RCHARD   [2014. Július 8. 17:03-kor]
Kapcsolódó:


A szabadalmi oltalom felszabadult, ez éven már mindenki használhatja. A rendszert magyarul is leírták, olyan szintig, hogy anyagjegyzék is van a beszerzést segítendő.
Nekem egy levelezőtársam már építi is.
A lényeg; 10 kW os nagyfrekvenciás generátor, amit 1 kW befektetett energia állít elő. Ez nem fake, kamu! Ez tény. A rendszer Önfenntartó!
​ RENDKÍVÜLI ​SZABADENERGIA szabadalom Teslától, mely működik. 37 oldalas szabadalmi leírás.
A dokumentáció itt megtekinthető és letölthető: http://issuu.com/webshare/docs/qeg-user-manual-3-25-14
​Akinek véleménye van, szívesen olvasom​. Ha elkezdi építeni jelezze, hátha segíthetek.('58 óta foglalkozok a témával)


Beküldő: -szalontay-
RCHARD   [2013. Április 30. 19:24-kor]
Tesla üzemanyag nélküli autója

Számtalan zseniális találmány fűződik a nevéhez, közöttük olyan is, melyre a tudománynak máig nincs magyarázata: Tesla elektromos autója.

Tesla 1930-ban alakított át egy, akkor luxusnak számító autót úgy, hogy az működés közben sem különösebb zajt, sem kipufogógázt nem bocsátott ki. A titka az úgynevezett szabad energia volt, Tesla ezzel váltotta ki az üzemanyagot, és ez biztosította az autó működését. A kocsiból eltávolította a motort, helyére pedig egy hengeres, zárt villanymotor került, melyet léghűtéssel láttak el.
A motor vélhetően a Westinghouse egyik gyárában készült, ám az azt energiával ellátó egységet, melynek felépítését és titkát ma sem ismerik, Tesla maga készítette. Egy konverter alakította át a különleges energiát, ami vákuumcsöveket tartalmazott, egy antennát, valamint két vastag rudat – Tesla utóbbiak benyomásával indította el az autót, mely a kor benzinautóihoz hasonlóan tökéletesen működött.
Találmánya azonban a feledés homályába veszett, hiszen a cég, mely foglalkozott volna vele, hamarosan csődbe ment.

http://zoldtechnologia.hu/tesla-uzemanyag-nelkuli-autoja

Beküldő GY.ZS.
Arch   [2012. Október 21. 22:30-kor]
- Az emberiségnek nagyon komoly érdeke fűződne ahhoz, hogy a környezet-szennyező szénhidrogénekkel működő energiatermelésről átálljon a tiszta energia termelésére. Miért nem történik ez meg, ha ennyire működőképes a vákuumenergia hasznosításának lehetősége?
- Sajnos, az uralkodó köröknek sokkal fontosabb a pénz, a hatalom és a presztízs, minthogy a Föld lakosságának hosszú távú életbenmaradását segítsék elő az új technológia mielőbbi bevezetésével. Az olajüzletből a világ lakosságának egy része nagyon jól megél. Csak azzal nem számolnak, hogy egyszer - nem is olyan soká - az olajtartalékok kimerülnek. Magyar feltalálók, a Horváth testvérek - húsz évvel ezelőtt (tehát már 1991-ben! a szerk.) - kidolgozták a vízzel működő autót, mely Ausztráliában lett szabadalmaztatva. Ezután egy nagy olajtársaság tízmillió dollárért megvette tőlük a szabadalmat. Később az egyik autóbaleset áldozata lett, a másik kiesett egy 25. emeleti ablakból. Középkorú, pszichésen is egészséges emberek voltak.

http://www.sigmund.abbcenter.com/?id=105888&cim=1#
RCHARD   [2012. Április 16. 19:20-kor]
Egy Neodymium állandó mágnessel működő generátor maximális üzemi hőmérsékletéről:

Vas-bór (Nd2Fe14B) ötvözete a jelenleg ismert legnagyobb erejű permanens mágnes a világon. Az Nd2Fe14B mágnesek felületvédelme lehet cink (Zn), nikkel (Ni), réz (Cu), arany (Au) vagy epoxigyanta, ennek hiányában korrodálódik. A kereskedelemben kapható mágneseit leggyakrabban nikkel-réz-nikkel bevonattal látják el.
Lézer előállításához is használható: Nd:YAG lézer (Neodymium doped Yttrium-Aluminium Garnet).

Curie-pontnak nevezzük azt a hőmérsékletet, amikor valamely ferromágneses anyag elveszíti mágneses tulajdonságát. A jelenség reverzibilis, az anyag újramágnesezhető.
A legerősebb Neodymium mágneseknél ez a hőmérséklet kb. 80 Celsius, míg gyengébb mágneses erejűeknél több mint 200 Celsius fok.
csitrang   [2012. Április 9. 11:07-kor]
RCHARD   [2011. November 1. 02:31-kor]
Még egy megoldás, rendelhetőÖsszeállítható leírás alapján:MW   [2011. Október 3. 18:35-kor]
Tesla követő holland fejlesztőmérnök honlapja, video,fotók, leírások röviden!

http://teslalein.helpt.nl/

Hozzászólás 1 írt ide: 8, erről: 19
Oldal: 1 - 2 - 3