Világbiztonság

Nyílt Társaság

A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!

Vizsgálat: Üreges Föld elmélet

Többszöri halasztás után 2013 augusztusában indul az expedíció a Föld északi pólusához. Dr. Brooks Agnew kutató bizonyítékot akar bemutatni a bejáratra vonatkozóan...


Böngészhető, képi kulcsszavak
belső föld(9); gömbkocka-üreges Föld elmélet(3); videó(423); összeesküvés-elmélet(34); üreges Föld(2);
horusz_latoagy.jpg ureges-fold-elmelet.youtube Birodalmak_40.jpg
. FORRÁS - FILE-INFO (A kép és a hozzá tartozó leírás, valamint a kattintható kulcsszavak, egy intelligens képtár részét képezik. A képi hasonlóságok böngészhetők, a körberajzolt jelképek* illetve kattintható kulcsszavak segítségével. * Ha "körberajzolt" kulccsal van jelölve)
Fájlinformáció
Fájlnév:ureges-fold-elmelet.youtube
Album neve:RCHARD / Összeesküvés-elmélet vizsgálatok
Szavazat (9 szavazat):9999999999(Részletek mutatása)
Kulcsszavak:Üreges Föld elmélet / összeesküvés-elmélet / üreges Föld / gömbkocka-üreges Föld elmélet / videó / vizsgálatok / belső föld
Fájlméret:42 Bytes
Hozzáadva:2011. Május 27.
Képfelbontás:640 x 360 pixel
Megjelenítve:2904 alkalommal
Közvetlen webcím:http://vilagbiztonsag.hu/keptar/displayimage.php?pid=9157
Kedvencek:Hozzáadás kedvencekhez

Hozzászólás küldése
Névtelen hozzászólás nem engedélyezett. Lépj be, ha írni szeretnél

Hozzászólás 1 írt ide: 8, erről: 14
Oldal: 1 - 2

RCHARD   [2013. Június 2. 15:02-kor]
A film utolsó 10 percében a kapcsolódó anyagUnderground Civilisations - Ancient Man-made tunnels
romger   [2013. Január 11. 02:38-kor]
Nagyon szép elmélet a belső Földről szóló, mint belső világról való gondolkodás, de fizikai alapja nincs.
Ha csak egy picit is belegondolunk középiskolában megtanult fizikai, biológiai, kémiai ismereteink alapján, mégha a földkéreg el is bírná ezt a terhelést, egyértelmű hogy gravitáció, légnyomásviszonyok és a hozzá tartozó páratartalom és számos más egyéb szempontjából már meg is bukott az elmélet.
Teljesen más eredőirányú és nagyságú gravitációs erő létezne ebben a belső világban, mint amiről az elmélet szól. Gravitációs és ennek köszönhetően légköri nyomás és összetétel szempontjából is élhetetlen térség lenne ha létezne...
Nyilván itt nincs lehetőség rá, de könnyen felrajzolhatók a gravitációs erő összetevői a belső világ több pontját vizsgálva és azok eredője, mely alapján egyértelmű az elmélet cáfolata. Arról nem is beszélve, hogy a kinti, mi világunkban is egyértelműen megmutatkozna ez, hisz egyenlítői térség kivételével nem a Földközéppont fele mutatna a gravitációs eredő.
Emlékeztetőül az annak idején tanult gravitációs törvény (mely működéséhez kétség nem fér hisz minden pillanatban látjuk érvényesülni): http://hu.wikipedia.org/wiki/Gravit%C3%A1ci%C3%B3
A lukba való berepülés gondolata (Byrd admirális naplóját szeretik felhozni ami történetesen kerek perec leírja hogy az Antarktiszon harcolt nácikkal a kérdéses időszakban...) ugyancsak a gravitáció és vele összefüggésben levő légnyomási körülményeknek köszönhetően pillanatig sem komolyan vehető...
A másik problematikus pont amire sokan hibásan utalgatnak:
Nem igaz, hogy az északi sark és környéke repüléstilalmi zóna lenne, nem tudom honnan származik ez a tévinformáció...
Manapság már meneterndszerű járatok szelik az eget messze a sarkkörön belül keresztbe-hosszába, így az ezzel kapcs butaság is szintén meg van cáfolva. Régen valóban kevés repülés történt ebben a térségben, ennek viszont teljesen más repüléstechnikai oka van. Ennek oka szintén egyszerű:
70-dik szélességi körtől a sarok felé több navigációs eszköz megbízhatósága csökken, jól ismert okokból. Elég csak a mágneses iránytűre gondolnunk, melyre a sarkok felé haladva erősen megnövekszik a mágneses inklináció és deklináció, a deviációról nem is beszélve. Ezzel együtt pedig csökken maga a földmágnesesség iránytűvel való használhatósága.
A mai uatsszállító gépek repülésvezérlő rendszere (FMC: Flight Management Computer) többféle navigációs eszköz értékeit (GPS jelek, VOR és NDB rádiónavigációs eszközök, INS alapú gyorsulásmérő berendezések, természetes mágneses iránytű), ezek meghatározott súlyú átlagát alapul véve határozza meg a gép pillanatnyi helyzetét (RNAV rendszer ezen alapszik). Ennek köszönhető hogy ha valamelyik ezek közül kiesik, még van másféle támpont.
70-dik szélességtől a sarkok fele ezek közül a GPS lefedettség csökken, rádiónav eszközök jelei már túl gyengék (földi sugárzási pontjuk messze lévén), természetes mágnesesség a sarok közelsége miatt gyengébben használható iránymeghatározásra, stb.
Természetesen még ezen jelenségek mellett is repülhető volt az övezet, csak mint mondtam a navigáció kisebb megbízhatóságú, így RNAV előtt nem szívesen használták, érthető navigációs okból.
Tóthné Brigitta   [2012. December 20. 17:54-kor]
Mi is az a "belső föld" , tulajdonképen ?
http://atjaro-penta.blog.hu/2010/11/28/a_belso_fold
Arch   [2012. December 13. 04:30-kor]
Tiltott kutatás a belső föld után

fintanandi   [2012. Május 4. 22:02-kor]
Csillagászati mérésekkel egyértelműen bizonyítható ellenőrizhető,hogy a Földünk üreges és egy párhuzamos alsó világgal élünk együtt.
Gondolják át az általam elküldött link tartalmát.
megjelolve.mindenkilapja.hu/
Arch   [2012. Március 7. 20:01-kor]
Kapcsolódó Facebook adatfolyam:

Polgár Anita Érdekes... és nagyon jó...
Monday at 10:24pm · Like

Polgár Anita Közben megtaláltam a képtárban is :))
Monday at 11:03pm · Like · 2

Magura Kalemandra Zsuzsa Csodálatosan megszerkesztett kisfilm, mégsem tudok mit kezdeni vele. Sokmindent elfogadok és nyitott vagyok, de ezt nem tudom elhinni. Józan ésszel gondolkodva nem jöhet létre üreges bolygó.
Yesterday at 9:48am · Like · 1

Polgár Anita ‎:) Nem üreges :))) ott is lét van belül... csak másképp... a mai 3D-s logika nem képes minden részét felfogni... ott a mátrix energetika és a kvantum fizikai- és elméleti törvények leginkább érvényesek, amiket a mai ember még csak most kezd igazán felfedezni. Egy kis fantázia, és szabad gondolkozás, és máris sok mindenre jön a válasz... ennek az elve is épp olyan egyszerű, mint a fraktáció (fraktál energetika). Egy kicsit "másképp" (fordított) gondolkodást igényel...
Yesterday at 5:26pm · Like

Polgár Anita A videó végén jellemző mondat: " A képzelet sokkal fontosabb, mint a tudás!"
(Albert Einstein)

- MERT A KÉPZELETTEL ALKOTUNK FORMÁT (Idea Mező), ÉS A TEREMTÉSSEL (gyakorlati-és elméleti tudással) ANYAGOT HOZZÁ! Képzelet nélkül nincs teremtés... forma nélkül nincs anyag...
Yesterday at 5:29pm · Like · 2

Virág Só Most képzeld azt hogy normális dolog is van a netten és keresd meg:)))
Yesterday at 5:32pm · Like

Polgár Anita Kedves Virág Só :) Nem elítélendő, hogy mindenki másképp tud, vagy hisz, vagy másképp fogad el dolgokat. Attól mert valamit nem hiszünk igaznak, vagy nem tudunk róla valamit, még lehetnek igazak... A nem tudás nem egyenlő a nemlétezéssel....
Yesterday at 5:51pm · Like · 1

Virág Só Nem, van ami tényleg hülyeség akár hogy forgatod és ez az.
Yesterday at 5:57pm · Like

Virág Só Magura Kalemandra Zsuzsa a Kaleider programot a Revo uninstaller szoftverrel távolítsd el hátha úgy újra telepítheted.
Yesterday at 6:25pm · Like

Polgár Anita Érdekelne a vélemény, ami alapján valótlannak van állítva.
Yesterday at 6:36pm · Like

Csereklei Józsefné Tényleg érdekes film, hogy igaz-e azt nem tudom. Ne felejtsük el, hogy régen azt gondolták az emberek, hogy a föld lapos. Azt se felejtsük el, hogy nem látjuk az áramot sem, mégis meg tud ölni egy embert. Sőt a levegőt sem látjuk, mégsem tudunk nélküle élni.
23 hours ago · Like · 2

Virág Só Hm... pedig nem is vagy szőke......
23 hours ago · Like

Csereklei Józsefné Tényleg nem vagyok szőke.
23 hours ago · Like · 2

Virág Só És hiszékeny...HM....????
23 hours ago · Like

Polgár Anita Virág Só, mi a baj abban, ha valaki másban hisz, netán tudja is, amit tud? Még mindig szeretnék kérni magyarázatot, amiért ez a videó talán ne lenne igaz? Érdekelne a másfajta véleményed....
22 hours ago · Unlike · 5

Virág Só Tudod az a baj hogy magyarázni kell...
22 hours ago · Like

Polgár Anita Állítasz valamit, ami épp olyannyira nem lehet igaz, mint ez a videó...
22 hours ago · Like

Virág Só Ne haragudj elfogyott a nyugtatóm már délután:)))
22 hours ago · Like

Polgár Anita Akkor így már érthető... :)) Köszönöm :)))
22 hours ago · Like

Virág Só Legalább megértő vagy
22 hours ago · Like

Brigitta Kovácsné Olvasom az írásokat, és el vagyok képedve.... Jobbnál, jobb témák kerülnek fel megvitatásra. hangsújoznám....MEGVITATÁSRA....benne van a kommunikációban, hogy emberek valamiben nem értenek egyet és ezt megbeszélik. Ez teljesen normális dolog...Kérném, hogy ne vitatkozás, avagy egymás megsértése legyen a cél. Ha valaki nem kap elfogadható választ a kérdésére, vagy nem fogadja el az adott témát, de az ellenkezőjét semmivel igazolni nem tudja, akkor inkább nem írjon semmit. Köszönöm..
22 hours ago · Like · 4

Virág Só Már hiányoltalak...
22 hours ago · Like

Brigitta Kovácsné Üdv....
22 hours ago · Like

Virág Só ‎:))))))
22 hours ago · Like

Világbiztonság Nyílt Társaság Tisztelt Virág Só!
A Világbiztonság Nyílt Társaság célja a nyílt információ-elemzés. A vizsgált információ-halmazban benne vannak olyan elméletek is melyek nem mindenki számára fogadhatók el a jelenlegi hivatalos ismeretek szerinti "valóságnak". Ennek ellenére, valamint más szemszöből nézve éppen ezért is: vizsgálat alatt állnak. Az "Üreges Föld"-elmélet, vagy "Belső Föld" teória nemzetközi szinten vizsgált elgondolások. A társadalmi közgondolkodást jelentősen befolyásoló elméletek. Jelentős mitológiai háttérrel rendelkeznek ami vitathatatlan. Ezzel az elmélettel kapcsolatban többek között egy expedíció indítását követjük nyomon melyről bővebb információt a vizsgálati anyagok között találsz!
Sokan összeesküvés-elméletnek tekintik, mások a vonatkozó mitológia miatt számukra valóságosnak képzelik el. A csoportba mindkét nézőpont képviselői írhatnak, de a személyeskedés elkerülését kérjük és építő jellegű hozzászólásokat! Az, hogy a világ változik vagy csak az ismereteink gyarapodnak csak nézőpont kérdése. Valószínűleg mindkét elgondolás megállja a helyét. Egy példa:
A Világegyetemre mint élőlényre való tekintés néhány évvel ezelőttig csak a spirituális gondolkodású emberek sajátja volt. Ennek ellenére ma már a materialista gondolkodás egyik vezető személyisége: Stephen Hawking is ezen a véleményen van.
Vizsgálat jelképrendszerek elemzésével folyamatban. Itt elérhető:
http://vilagbiztonsag.hu/keptar/displayimage.php?pid=9157

Vizsgálat: Üreges Föld elmélet
vilagbiztonsag.hu
‎2011 augusztusában indul az expedíció a Föld északi pólusához. Dr. Brooks Agnew...
See More
21 hours ago · Like · 6 ·

Virág Só
Nagyon nem szép Stephen Hawking urat idehozni. ". Az "Üreges Föld"-elmélet, vagy "Belső Föld" teória nemzetközi szinten vizsgált elgondolások." Való igaz a butaság is lehet nemzetközi. A személyeskedésről annyit hogy nyilvános közegben az én jelzőimnél messze durvább kijelentések hangoznának el. Az expedíciónak meg a kényszerzubbony fog véget vetni. Nagyon sajnálom azokat a kutatókat, elméleti szakembereket kiknek néha egész életük, egzisztenciájuk rá megy hogy valamit ami nem elfogadott, bebizonyítsanak és sikerül nekik!!!! azután ilyen írásokkal kerülnek egy színvonalra mely hitelteleníti őket. Véletlen kerültem ide, azt hittem hogy a butaságot lehet bírálni, de úgy veszem észre hogy kiváló kutatók munkái mögé bújva, folyik a butítás(ez a téma , elenin üstökös) hírhamisítás (Pusztító napvihartámadás közelít az űrből) de hát mint egy másik hozzászóló írta lehet pont ez a cél.
7 hours ago · Like

Világbiztonság Nyílt Társaság
Konkrétumokat kérünk, tudományos cáfolatokat, esetleg megalapozott saját véleményeket bővebben kifejtve! Ne mossuk össze a különböző vizsgálatok eredményeit! A butaság kifejezés általános használata nem elég, az emberi méltóság és az egyéni vélemény tiszteletére vonatkozóan mélyen alul foglal helyet. Erről szól a szkepticizmus ma Magyarországon. Vigyázzunk ezzel mert mint már többször is bizonyítást nyert: a szkeptikusok között név nélküli, fizetett személyek állnak politikai illetve különböző lobbik indíttatásával!
A féregjáratok, a téridő utazás és a témakörhöz szorosan kapcsolódó tudományos vizsgálatok jelenleg is folynak. Párhuzamos univerzumok létezését feltételezi a hivatalos tudomány. Átjárókról van szó melyeket nyugodtan lehet kapuknak is nevezni a könnyebb érthetőség kedvéért. A viták arról szólnak, hogy a téridő szerkezetében létrejövő átjárók fenntartásához mekkora energia szükséges. A Föld pólusai közelében hatalmas energiák figyelhetők meg. Innentől kezdve még érdekesebb a téma, tehát a vizsgálatok mindenképp szükségesek.
Anélkül, hogy a kutatók elfogultságára és cenzor munkásságára kitérnénk, néhány példa:

"Albert Einstein és Nathan Rosen már 1935-ben bebizonyították az egyirányú féreglyukak, a téridő hídjainak lehetőségét. A jelenség neve azóta is Einstein-Rosen‑híd. Ezeknek kialakulása a fekete lyukakhoz kapcsolódik. A fekete lyuk szingularitása úgy viselkedik, mint egy féreglyuk egyik oldala, ezenkívül instabil, és gyorsan pontszerű szingularitássá válik. Az 1960-as években John Archibald Wheeler és Robert Fuller számításai szerint a féreglyuk olyan gyorsan omlik össze, hogy azon még a fénysugár sem hatolhatna át."

"Krasnyikov szerint a féreglyuk fenntartásához és felpumpáláshoz szükséges negatív energiát maga a féreglyuk is létrehozhatja, pontosabban a körülötte kialakuló, negatív görbületű téridőszerkezet vákuumfluktuációi termelhetik egy önmagát erősítő folyamatban. Eszerint tehát van lehetőség átjárható és stabil féreglyuk kialakulására."
Az információ-áramlás gyorsulásnak köszönhetően a tudományos tételek és bizonyítások gyorsabban változnak mint ahogyan az egy átlagember (sőt a tudóstársadalom) számára hatásosan nyomonkövethető lenne. Benne vagyunk a szingularitásban!

Nem az üreges Föld elmélettel kapcsolatban:
Stephen Hawking úr nem lett "idehozva", hanem egy másik, a múltban a materialisták számára hihetetlennek tűnő elgondolással kapcsolatban lett megemlítve, méghozzá külön példán keresztül. Érdekes, hogy az uriember 30 éves egyesítő elmélet próbálkozása saját maga által lett megdöntve - megkérdem hát: mit csinált a többi földi tudós az említett időszakban? Csak nem tudományos cenzúra áldozatává váltak legtöbben? Egyébként az utóbbi öt évben a viselkedése kezdeményezésünknek megfelelően pozitív irányt vett, nemzetközi oldalainkat ő és a lánya is figyelemmel kíséri.
Egyébként ha már itt tartunk, ajánlom szíves figyelmedbe az elismert fizikus lányának munkásságát aki a jelenlegi korszakváltást, a szingularitást édesapjával együttműködve a következő hollywoodi példákkal szemlélteti: "Univerzumunk kódjának feltörése" melyet a Terminátor, a Mátrix, stb. filmek mondanivalójával hoz összefüggésbe. Olvass utána annak mit jelent a technológiai szingularitás, azután pedig nézd meg, hogy a Világbiztonság Nyílt Társaság milyen szempontból közelíti meg a változást!
Mivel olyan elméletekről van szó melyek az emberek valóságérzetét elhomályosítják, a valós problémákról a figyelmet elterelik: célunk a történelmi és kulturális értékeken keresztül a valóság jobb megértése és ezáltal megerősítése!
RCHARD   [2012. Március 6. 22:40-kor]
Legfrissebb:
Az expedíció indulási dátuma egy évvel elhalasztva: 2012 augusztus.
http://www.phoenixsciencefoundation.org/APEX.htm
RCHARD   [2012. Február 25. 20:05-kor]
Gömb alakú, belül kockákból álló alkotás a Vatikán főterén


Hozzászólás 1 írt ide: 8, erről: 14
Oldal: 1 - 2