Világbiztonság

Nyílt Társaság

A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
A teljes méretű képhez kattints ide

A volt kanadai honvédelmi miniszter szerint az USA kormányában földönkívüliek dolgoznak

Nemcsak az biztos, hogy léteznek földönkívüliek, de legalább ketten az amerikai kormánynak dolgoznak. Paul Hellyer elmondta: legalább négy különféle fajba sorolhatók a földönkívüliek, akik más-más csillagrendszerekből érkeztek és elképzelhető, hogy az emberiséggel kapcsolatos terveik is eltérnek.
Ufóügyi közmeghallgatást tartottak, melyet korábbi amerikai kongresszusi képviselők szerveztek. Megvitatták a „most és minden idők legégetőbb kérdését, vagyis az emberek közt jelen levő földönkívüliekre vonatkozó bizonyítékokat″.
A volt védelmi miniszter kitért arra is, hogy a Földet egy titkos társaság vezeti, melynek tagjai többek közt a nemzetközi bank- és olajkartell, a titkosszolgálatok, a Bilderberg-csoport és Kanada.
Hellyer egyébként korábban Stephen Hawking földönkívüliekkel kapcsolatos kijelentéseire reagálva elmondta: nem feltétlenül kártékonyak, mint ahogy azt a tudós feltételezte.Folytatás a hozzászólásokban!


Böngészhető, képi kulcsszavak
Bilderberg-csoport(10); Kanada(8); Paul Hellyer(3); Stephen Hawking(4); UFO(290); földönkívüli(46); földönkívüliek(11); idegen(92); idegenek(17); titkos társaság(145); titkos társaságok(11);
szent-pal.jpg foldonkivuliek-iranyitjak-amerikat.jpg khrysomalloderas.jpg
. FORRÁS - FILE-INFO (A kép és a hozzá tartozó leírás, valamint a kattintható kulcsszavak, egy intelligens képtár részét képezik. A képi hasonlóságok böngészhetők, a körberajzolt jelképek* illetve kattintható kulcsszavak segítségével. * Ha "körberajzolt" kulccsal van jelölve)
Fájlinformáció
Fájlnév:foldonkivuliek-iranyitjak-amerikat.jpg
Album neve:Metatron / Nyomozások kulturális és technológiai témakörökben!
Szavazat (2 szavazat):10101010101010101010(Részletek mutatása)
Kulcsszavak:UFO / földönkívüli / földönkívüliek / idegen / idegenek / Paul Hellyer / Stephen Hawking / titkos társaságok / titkos társaság / Bilderberg-csoport / Kanada
Leírás (forrás url):http://index.hu/kulfold/2013/06/05/foldonkivuliek_iranyitjak_amerikat/
Fájlméret:28 KiB
Hozzáadva:2013. Június 5.
Képfelbontás:635 x 357 pixel
Megjelenítve:1648 alkalommal
Közvetlen webcím:http://vilagbiztonsag.hu/keptar/displayimage.php?pid=20999
Kedvencek:Hozzáadás kedvencekhez

Hozzászólás küldése
Névtelen hozzászólás nem engedélyezett. Lépj be, ha írni szeretnél

Hozzászólás 1 írt ide: 2, erről: 2
Oldal: 1

Arch   [2015. Március 8. 09:28-kor]
Metatron   [2013. Június 5. 13:44-kor]
Hellyer kitért a további problémákra is: szerinte a második legnagyobb fenyegetés jelenleg a globális felmelegedés, melyet azért nem tudunk megoldani, mert ehelyett az oljaért háborúzunk és végtelenül bugyuta a bank- és pénzügyi rendszerünk.

A volt védelmi miniszter kitért arra is, hogy a Földet egy titkos társaság vezeti, melynek tagjai többek közt a nemzetközi bank- és olajkartell, a titkosszolgálatok, a Bilderberg-csoport és Kanada. A szeptember 11-ei terrortámadás után Hellyer szerint George Bushnak jobban oda kellett volna figyelnie Oszama bin Ládenre, aki pontosan megindokolta a támadást.

Hellyer egyébként korábban Stephen Hawking földönkívüliekkel kapcsolatos kijelentéseire reagálva elmondta: nem feltétlenül kártékonyak, mint ahogy azt a tudós feltételezte. (Hawking szerint elképzelhető, hogy van élet a Földön kívül, de valószínűleg inkább mikroba-méretű formában.)

Hellyer szerint évezredek óta látogatnak a Földre földönkívüliek, nekik köszönhetjük a mikrochipeket és az üvegszálat, melyek az ő lezuhant járműveikből kerültek az emberekhez. Hawkingról elmondta: „Veszélyes ez a beszédmód, nem hittem volna, hogy egy ilyen elismert tudós ilyen ijesztően nyilatkozhat. Szomorú, ahogy ez a nagyhírű szakember félreinformálja az embereket erről a végtelenül fontos kérdésről.″

Hellyer 1967 óta érdeklődik a földönkívüliek iránt, ekkor avatta fel ugyanis St. Paul városában az első ufó-leszállópályát, melyet azóta is évi 5000 ember látogat meg.

Mint korábban megírtuk, az amerikai légierő ufóleleplező alezredese is elismerte a közelmúltban, hogy maga is a saját szemével látott földönkívülieket (ráadásul miközben a tengerfelszín alatt szerelték az ufóikat), de a munkájából kifolyólag ezeket el kellett kennie, ezért hallgatott évtizedekig.

Mivel Richard French is ugyanezen a ufóügyi közmeghallgatáson mesélte el a történetét, a meghallgatás-sorozat a kortárs ufó-kutatók legfelkapottabb rendezvénye.

index.hu

Hozzászólás 1 írt ide: 2, erről: 2
Oldal: 1