Világbiztonság

Nyílt Társaság

A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
A teljes méretű képhez kattints ide

keserű uborka /Momordica charantia/

A II-es típusú cukorbetegség természetes úton történő gyógyításában szinte egyedülálló táplálék lehet a keserű uborka.
Értékes vitamin és ásványi anyag forrás. Nagy mennyiségben tartalmaz C vitamint 100g/100mg! Található benne még jelentős mennyiségben vas, foszfor, kalcium, A, B1, B2 vitamin. Az emésztési zavarokra való jó hatása mellett erősíti az immunrendszert, csökkenti a vér triglicerid szintjét és a testzsírt, mind emellett javítja a májfunkciót. A keserű uborka elősegíti a sovány izomtömeg fenntartását és újjáépítését. Javítja a glükóz felhasználását a szervezetben illetve egyensúlyba hozza a növekedési hormon termelését ami a magas inzulinszintet gátolja. Valamint úgy csökkenti a vérben a cukorszintet, hogy növeli a sejtek inzulin érzékenységet. Tehát nem inzulinpótló, hanem a még meglévő, saját inzulin hasznosulását biztosítja.


Böngészhető, képi kulcsszavak
cukorbetegség(8); egészség(151); emésztési zavar(3); immunrendszer(28); izom(12); vitamin(24); vér(52); ásványi anyag(10);
kakukkfu.jpg k_uborka.jpg MTapolca1.jpg
. FORRÁS - FILE-INFO (A kép és a hozzá tartozó leírás, valamint a kattintható kulcsszavak, egy intelligens képtár részét képezik. A képi hasonlóságok böngészhetők, a körberajzolt jelképek* illetve kattintható kulcsszavak segítségével. * Ha "körberajzolt" kulccsal van jelölve)
Fájlinformáció
Fájlnév:k_uborka.jpg
Album neve:Tóthné Brigitta / Természetes gyógymódok
Szavazat (1 szavazat):10101010101010101010(Részletek mutatása)
Kulcsszavak:egészség / uborka / keserű uborka / cukorbetegség / emésztési zavar / vitamin / ásványi anyag / izom / immunrendszer / vér
Leírás (forrás url):http://jegeskave.hu/cikkek/2010/05/20/termeszetes-gyogymod-cukorbetegsegre-keseru-uborka
Fájlméret:340 KiB
Hozzáadva:2012. Június 13.
Képfelbontás:800 x 600 pixel
Megjelenítve:288 alkalommal
Közvetlen webcím:http://vilagbiztonsag.hu/keptar/displayimage.php?pid=17625
Kedvencek:Hozzáadás kedvencekhez

Hozzászólás küldése
Névtelen hozzászólás nem engedélyezett. Lépj be, ha írni szeretnél