Világbiztonság

Nyílt Társaság

A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
A teljes méretű képhez kattints ide

Ambrosius Benson: Mary Magdalene

A Szent Grált több elmélet is összeköti Mária Magdolnával. Dan Brown amerikai regényíró szerint a grál valójában Mária Magdolna méhe, melyből Jézusnak gyermeke született. Leszármazottai a Merovingok.

Figyeljük meg a kezében tartott edény díszítését! A magyar hagyományból jól ismert palmettás elemek mellett a magos kör (rovás ly) is feltűnik. A kiemelt jelkép (hun tulipán) felső része is megtalálható rajta.

Nyelvi gyökrendszerünk szerint a következő önhasonulóan ismétlődő ősi szavaink összefüggnek:
Kehely - Két hely - Kétely - Kegyhely
Tengely - Tégely - Henger - Tenger (Űr)

A "hely" szó képírással, a szakrális geometriában, a teremtés második napját jelképezi, két egymást metsző körben. 3D-ben tórusz!Jézus jele a hal alak. Benne a Teremtés ábrázolása a szakrális geometrián keresztül.
Hallak és látlak. Szeretlek, szerrel etetlek. Haladás csak akkor van, ha hal adáskor hálóadás is történik. Ezért jár a hálaadás.


Böngészhető, képi kulcsszavak
Egy az Isten(61); Meroving(5); Mária Magdaléna(2); Mária Magdolna(17); csokorpálma(23); festmény(333); hun tulipán(3); kehely(51); második nap(21); negyedik nap(4); palmetta(33); pohár(11); rovás-ly(62); szakrális geometria(949); szent(99); tároló(3); tórusz(40); ékkő(52); ősgyökrendszer(189);
holy-grail-knights-fall-templomosok-gral.jpg Ambrosius_Benson_-_Mary_Magdalene_-_WGA1890-1200.jpg mari_scary.jpg
. FORRÁS - FILE-INFO (A kép és a hozzá tartozó leírás, valamint a kattintható kulcsszavak, egy intelligens képtár részét képezik. A képi hasonlóságok böngészhetők, a körberajzolt jelképek* illetve kattintható kulcsszavak segítségével. * Ha "körberajzolt" kulccsal van jelölve)
Fájlinformáció
Fájlnév:Ambrosius_Benson_-_Mary_Magdalene_-_WGA1890-1200.jpg
Album neve:Arch / Kehely
Kulcsszavak:szent / festmény / kehely / Mária Magdolna / csokorpálma / ősgyökrendszer / tórusz / palmetta / szakrális geometria / Mária Magdaléna / második nap / Meroving / pohár / tároló / hun tulipán / rovás-ly / Egy az Isten / negyedik nap / ékkő
Leírás (forrás url):https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a4/Ambrosius_Benson_-_Mary_Magdalene_-_WGA1890.jpg
Fájlméret:325 KiB
Hozzáadva:2018. Január 1.
Képfelbontás:1200 x 741 pixel
Megjelenítve:42 alkalommal
Közvetlen webcím:http://vilagbiztonsag.hu/keptar/displayimage.php?pid=33221
Kedvencek:Hozzáadás kedvencekhez

Hozzászólás küldése
Névtelen hozzászólás nem engedélyezett. Lépj be, ha írni szeretnél