Világbiztonság

Nyílt Társaság

A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
A teljes méretű képhez kattints ide

Három Tenger Kezdeményezés (2016)

Az Adriai-, a Balti- és a Fekete-tenger között fekvő 12 ország, az Európai Unió tagállamainak közös fellépése. Angol rövidítése: BABS (Baltic, Adriatic, Black Sea Initiative.)

Lengyel elképzelés alapján, történelmi előzmények ismeretében jött létre 2016-ban. Az államok együttműködése mindenekelőtt gazdasági célok közös elérésére irányul.

Ausztria, Bulgária, Csehország, Észtország, Horvátország, Magyarország, Lengyelország, Lettország‎, Litvánia, Románia, Szlovákia és Szlovénia.
Történelmi előzmények:
Międzymorze (angolul: Intermarium) néven ismert együttműködés.


Böngészhető, képi kulcsszavak
Adriai-tenger(2); Ausztria(15); Bulgária(57); Csehország(12); Fekete-tenger(6); Horvátország(6); Intermarium(3); Lengyelország(24); Lettország(4); Litvánia(5); Magyarország(106); Románia(14); Szlovákia(12); Szlovénia(3); térkép(280); Észtország(4);
visegrad-group.png Three_Seas_Initiative.png Meldeman-Plan.jpg
. FORRÁS - FILE-INFO (A kép és a hozzá tartozó leírás, valamint a kattintható kulcsszavak, egy intelligens képtár részét képezik. A képi hasonlóságok böngészhetők, a körberajzolt jelképek* illetve kattintható kulcsszavak segítségével. * Ha "körberajzolt" kulccsal van jelölve)
Fájlinformáció
Fájlnév:Three_Seas_Initiative.png
Album neve:RCHARD / Több mint 200 Magyarországgal kapcsolatos térkép
Kulcsszavak:térkép / Intermarium / Fekete-tenger / Balti-tenger / Adriai-tenger / Három Tenger / Ausztria / Bulgária / Csehország / Észtország / Horvátország / Magyarország / Lengyelország / Lettország / Litvánia / Románia / Szlovákia / Szlovénia
Leírás (forrás url):https://hu.wikipedia.org/wiki/H%C3%A1rom_Tenger_Kezdem%C3%A9nyez%C3%A9s
Fájlméret:156 KiB
Hozzáadva:2017. Szeptember 5.
Képfelbontás:800 x 720 pixel
Megjelenítve:80 alkalommal
Közvetlen webcím:http://vilagbiztonsag.hu/keptar/displayimage.php?pid=33182
Kedvencek:Hozzáadás kedvencekhez

Hozzászólás küldése
Névtelen hozzászólás nem engedélyezett. Lépj be, ha írni szeretnél