Világbiztonság

Nyílt Társaság

A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
A teljes méretű képhez kattints ide

Danu (Duna) istennő

Az ír mitológia Földanya istennője, lábainál kígyóval, csak úgy mint Szűz Mária megjelenítéseinél. A dob szerű tálban a hármas forgóval szokták ábrázolni (tirszkele). A vízben létrejövő rezgések szemléltetése is ide tartozik. Övén a csat tölgylevél. Köpenyén a Teremtés szava: az "Ószó" képírás: spirál-egyenes-spirál.Képírással az Ősföld: Óföld:A Csupros Mária (Mária-oszlop, Immaculata) Miskolcon:Ízisz és Hórusz - Szűz Mária és Jézus:Mokos istennő az élet fonalával: Magos, magas, fokos. A szláv mitológiában a Földanya aki Égigérő fává vált.
Aranyalmafa, mely az arany-arányú Világfára is utal.A kulcsszavakra kattintva lehet böngészni!


Böngészhető, képi kulcsszavak
Danu(2); Duna(41); Föld és kígyó(16); Immaculata(5); Szűz Mária(65); dob(66); edény(154); kelta(43); kígyó(350); rovás-ószó(15); triskele(27); tál(35); tölgyfalevél(13); Ószó(6); ír mitológia(23); összerovás(63); ősgyökrendszer(189);
coma_berenices.jpg danu.jpg nkyi_lg.jpg
. FORRÁS - FILE-INFO (A kép és a hozzá tartozó leírás, valamint a kattintható kulcsszavak, egy intelligens képtár részét képezik. A képi hasonlóságok böngészhetők, a körberajzolt jelképek* illetve kattintható kulcsszavak segítségével. * Ha "körberajzolt" kulccsal van jelölve)
Fájlinformáció
Fájlnév:danu.jpg
Album neve:WOWSecurity / Ír mitológia
Kulcsszavak:ír mitológia / kelta / Duna / Danu / kígyó / dob / Ószó / rovás-ószó / ősgyökrendszer / Föld és kígyó / tölgyfalevél / összerovás / Immaculata / triskele / Szűz Mária / tál / edény
Leírás (forrás url):https://en.wikipedia.org/wiki/Danu_(Irish_goddess)
Fájlméret:25 KiB
Hozzáadva:2016. Október 16.
Képfelbontás:265 x 450 pixel
Megjelenítve:1054 alkalommal
Közvetlen webcím:http://vilagbiztonsag.hu/keptar/displayimage.php?pid=33060
Kedvencek:Hozzáadás kedvencekhez

Hozzászólás küldése
Névtelen hozzászólás nem engedélyezett. Lépj be, ha írni szeretnél

Hozzászólás 1 írt ide: 2, erről: 2
Oldal: 1

WOWSecurity   [2016. Október 16. 15:47-kor]
Pless Mária:
Ez a szobor gyönyörű, de van egy rossz érzetem ... nagyon újkori hatást kelt. Remélem, tévedek

Bednarik Richárd:
Mivel mindent összetörtek, csak a hagyományokban és a népmesékben maradt fenn. Átment a kereszténységbe Szűz Mária alakjában. Lásd kapcsolt gyűjtés!

Föld és kígyó jelképek együttes előfordulása

A Földre jövő élet a kígyóval találkozik - A Földet elhagyó életet a kígyó visszatartja. Szabályozás a szellemvilágból "Turul túlrúl"... Szűz Mária; Danu (Duna) Föld istennő; Mithrász kultúra; Világtojás; Turul; Csillagtérképek; Szabadkőműves szimbolika... Az űr erejének és az anyagi világnak a találkozásában létre jön az élet és a tudás. Űr-Úr-Erő (teljes üresség, csak rezgés) - Szűz anyag (teljes anyagi Univerzum, rezgés nélkül, mert nincs hely hozzá). Két tökéletes "szűz" állapot találkozása. A fény kettős természetével őrzi (hullám és részecske természet).

http://vilagbiztonsag.hu/keptar/thumbnails.php?album=1322
WOWSecurity   [2016. Október 16. 14:21-kor]

Hozzászólás 1 írt ide: 2, erről: 2
Oldal: 1