Világbiztonság

Nyílt Társaság

A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
A teljes méretű képhez kattints ide

Tiszabői teremtésjelkép: a Világfa felülnézetből

A magyar felülnézeti világképben négyszer, négy irányban jelenik meg a Világfa elölnézeti képe:Középen a tér forrása, a terem.
Egy terem, két tő, három halom, négy égtáj, öt elem, hat alom, hét törzs, Egy Teremtő.
Körben egy minta fut végig, melyet az ÓSZÓ - ősszó összerovás képez.
Középen a rovás K-alakú térből egy kereszt növekszik. A teremtés központjából több irányba kiereszt, kinőnek a Világfa részei.

Keresztet kiereszt!

A négy irányban növekvő világkép egyúttal az egyik legszentebb Távol-keleti jelképet, a vajra-t is megjeleníti:Más néven: Dorje, Bajra, Kongōsho, Bazar, Ocsir.
A Világfa törzse.


Böngészhető, képi kulcsszavak
Teremtés(16); Teremtő(10); Tiszabő(2); Világfa(46); dorje(40); felülnézeti világkép(4); felülnézeti világmodell(51); forrás(12); hatalom(43); hármashalom(253); hét törzs(8); két tő(14); kör(359); terem(4); tér(34); törzse(2); vajra(79); Ószó(6); ősgyökrendszer(189); ősszó(2);
11891245_765662933544541_6531769395007284256_n.jpg tiszaboi_teremtes_jelkep.jpg Kereszt.jpg
. FORRÁS - FILE-INFO (A kép és a hozzá tartozó leírás, valamint a kattintható kulcsszavak, egy intelligens képtár részét képezik. A képi hasonlóságok böngészhetők, a körberajzolt jelképek* illetve kattintható kulcsszavak segítségével. * Ha "körberajzolt" kulccsal van jelölve)
Fájlinformáció
Fájlnév:tiszaboi_teremtes_jelkep.jpg
Album neve:Arch / Vegyes képek
Kulcsszavak:ősszó / Ószó / terem / tér / Teremtő / dorje / vajra / felülnézeti világmodell / Életfa és tudásfa / ősgyökrendszer / felülnézeti világkép / kör / Tiszabő / bajra / Kongōsho / bazar / ocsir / ochir / kong / törzse / hét törzs / hatalom / Világfa / terem / tér / forrás / Teremtés / két tő / hármashalom / sólyomhét törzs / hatalom
Leírás (forrás url):Világbiztonság összefoglaló. Kapcsolódó képek és források a kulcsszavakra kattintva.
Fájlméret:131 KiB
Hozzáadva:2015. Augusztus 30.
Képfelbontás:570 x 768 pixel
Megjelenítve:880 alkalommal
Közvetlen webcím:http://vilagbiztonsag.hu/keptar/displayimage.php?pid=22807
Kedvencek:Hozzáadás kedvencekhez

Hozzászólás küldése
Névtelen hozzászólás nem engedélyezett. Lépj be, ha írni szeretnél