Világbiztonság

Nyílt Társaság

A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
A teljes méretű képhez kattints ide

Szabó Gyuri bácsi a bükki füvesember azt is elmondta, hogy rákban nem lehet meghalni.

Szabó Gyuri bácsi a bükki füvesember azt is elmondta, hogy rákban nem lehet meghalni. Mert a szervezet öngyógyító, ilyenkor az immunrendszert kell erősíteni és az adott rákra való növényeket használni. Testünkben mindig vannak rákos sejtek és ezeket a szervezet normális esetben kordában tartja. Ha gyengül az immunrendszer, akkor képesek csak az elburjánzásra. Nagyon fontos, hogy higgyük, sőt, tudjuk, hogy a rák nem halálos ítélet. Abszolút gyógyítható.

Elmondta, hogy a székelyek mit használnak rákgyógyszerként, teljes hatékonysággal.
És ezt tudóscsoportok nemrégiben be is vizsgálták, igazolva a gyógymód hatékonyságát. Tehát Erdélyben egy nagyon egyszerű orvosságot használnak a rák gyógyítására. Szilvalekvárt. Igen, szilvalekvárt. A szilva gyógyító erejű, kimagaslóan magas az antioxidáns tartalma. Frissen is érdemes szezonban sokat fogyasztani belőle, de aszalt szilvaként is hatásos, valamint lekvárként is. Nos, nem csak hungarikum a kiváló házi szilvalekvár, de csodálatos erejű rákgyógyszer is.
...


Böngészhető, képi kulcsszavak
antioxidáns(22); aszalt szilva(2); betegség(40); daganat(23); diólevél(10); fagyöngy(18); galaj(2); gyógynövény(83); gyógyítás(39); immunrendszer(28); körömvirág(6); rák(62); rák betegség(15); szilva(4); élet-egészség(13);
800px-Flag_of_Nigeria_svg.png Szabo_Gyuri_bacsi.jpg The_Fomorians2C_as_depicted_by_John_Duncan.jpg
. FORRÁS - FILE-INFO (A kép és a hozzá tartozó leírás, valamint a kattintható kulcsszavak, egy intelligens képtár részét képezik. A képi hasonlóságok böngészhetők, a körberajzolt jelképek* illetve kattintható kulcsszavak segítségével. * Ha "körberajzolt" kulccsal van jelölve)
Fájlinformáció
Fájlnév:Szabo_Gyuri_bacsi.jpg
Album neve:dgabi / Élet - egészség
Szavazat (286 szavazat):9999999999(Részletek mutatása)
Kulcsszavak:élet-egészség / gyógynövény / rák / rák betegség / betegség / gyógyítás / gyógynövény / szabó gyuri bácsi / szabó györgy / bükki füvesember / immunrendszer / rák / daganat / szilvalekvár / antioxidáns / szilva / aszalt szilva / galaj / diólevél / fagyöngy / körömvirág / somlekvár
Leírás (forrás url):Facebbok a forrás.....
Fájlméret:13 KiB
Hozzáadva:2012. Szeptember 19.
Képfelbontás:237 x 252 pixel
Megjelenítve:23016 alkalommal
Közvetlen webcím:http://vilagbiztonsag.hu/keptar/displayimage.php?pid=19284
Kedvencek:Hozzáadás kedvencekhez

Hozzászólás küldése
Névtelen hozzászólás nem engedélyezett. Lépj be, ha írni szeretnél

Hozzászólás 1 írt ide: 7, erről: 7
Oldal: 1

RCHARD   [2014. Február 20. 09:11-kor]
Gyuri bácsi az immunerősítés fortélyairól beszél

luna   [2013. Július 14. 10:52-kor]
Szép napot nektek!
Valaki tudna nekem segíteni? Egy gyógynövény kombinációt keresek, ami kiszedi a tetoválást.
Lézerrel nem szeretnék kapcsolatba lépni :) Előre is köszönöm!
RCHARD   [2013. Február 11. 08:39-kor]
Szabó Gyuri bácsi, a "Bükki Fűvesember" a szív-és érrendszeri betegségektől kezdve, a legkülönfélébb belsőszervi panaszokon át, a daganatos betegségekig, szinte minden emberi kór gyógyítására ismer egy vagy több gyógynövényt. Orvos-professzorok, vezető gyógyszerészek fordulnak hozzá tanácsért és rendszeresen tart előadásokat, továbbképzéseket a leendő, illetve a már praktizáló doktoroknak. Hosszú évtizedek alatt megszerzett tudása mérhetetlen kincs, amelyből egy pici ízelítőt kaphat, aki megnézi hatalmas sikert aratott győri előadását. Gyuri bácsi gyógyteáit az alábbi címen rendelhetik meg: http://gyorgytea.hu/

Arch   [2012. Október 28. 23:00-kor]
Spárga a rák ellen (Ami a testen belül összeszedi a káros anyagokat, az a termőföldből is!)
A szakirodalom annyi kedvező tulajdonságát ismerteti, hogy mindet képtelenség felsorolni. De az bizonyos, hogy a szervezet számára az egyik leghasznosabb zöldségféle. Nagyon alacsony a kalóriatartalma, viszont sok benne a vas, kalcium, foszfor, nátrium és kálium. Nyomelemekben és vitaminokban gazdag.

Helyreállítja a vér sav-lúg egyensúlyát, jótékony hatással bír a belső elválasztású mirigyekre, a szívműködésre, méregteleníti a májat, vesetisztító, csökkenti a reumatikus fájdalmakat, s miután vértisztító hatású, a pattanásos bőr kiváló ellenszere is.
Ami a testen belül összeszedi a káros anyagokat, az a termőföldből is! Tehát nem a forgalmas autópálya mellett termelt spárgát illetve gyógynövényt kell használni!!!

RCHARD   [2012. Szeptember 20. 22:41-kor]
Tessék megnézni és figyelmesen végighallgatni Szabó Gyuri bácsi előadásait!
Jegyzetelni kellene, a fontosabbak kiemelését várjuk a hozzászólásokba!


Szabó György beszél az epeműködés fontosságárólA méregtelenítésről:A cukorbetegségről:A füvesember honlapja:

http://gyorgytea.hu/
Gillich Pálné   [2012. Szeptember 20. 13:36-kor]
Vastagbél rosszindulatu daganattal mütötték egy ismerősömet, mit ajánl neki? Köszönöm
dgabi   [2012. Szeptember 19. 16:02-kor]
Bőrrákra közönséges galaj, diólevél és fagyöngy keverékének tinktúráját használjuk.
Szájüregrákra: körömvirág - idényében minden nap 3 virág nyersen elrágcsálva, amíg elmúlik a betegség.
Nyelvrákra: 1-1 kiskanálnyi galaj kipréselt leve beletéve 1-1 csésze diófalevél teába, az egyik csészével gargalizálni kell egész napra elosztva, a másikat meg kell inni.
Mellrákra: fagyöngytea.
Leukémiára: somlekvár.

Hozzászólás 1 írt ide: 7, erről: 7
Oldal: 1