Világbiztonság

Nyílt Társaság

A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
A teljes méretű képhez kattints ide

Hopi szent ábrázolások és figyelmeztetés, mely a Szent Korona világképét tárja elénk

A Hagen Site történelem előtti indián értékek feltárása és múzeum anyagait a hopi indián közösség küldte nekünk. Féltik több ezer éves szent helyüket az állami rombolástól.
Nézzük figyelmesen, ahogy a legapróbb részletekig felépül az elölnézeti világkép. Kiadva a Szent Korona pártaelemeit, az első Pantokrátor boltívét és benne a kocka alakú "Mérőtrónt", a Királyi széket.
A boltíves pártaelemek felépítése, a hang keltette formák megjelenése is a helyén van ábrázolva, mint ahogyan az igazgyöngyök és a csüngők is.

A hopik falvaikat Nimród csillagképének (Vadász csillagkép) földi vetületére építették. Hitük szerint az élet magvai a Tejút csillagösvényén keresztül, Ősatyjuk csillagképén át érkezett a naprendszerünkbe. Az Ő eljövetelében hisznek.

Kisfilm:Folytatás a hozzászólásokban!


Böngészhető, képi kulcsszavak
Hagen Site múzeum(48); Szent Korona(235); Szent Korona nemzetközi(12); gömböskereszt(58); hopi(53); hopi indián(2); párta elemek(3); szent(97);
Felso_Pantokrator_mandala.jpg hopi_Szent_Korona_II_k.jpg Yamantaka-mandala.jpg
. FORRÁS - FILE-INFO (A kép és a hozzá tartozó leírás, valamint a kattintható kulcsszavak, egy intelligens képtár részét képezik. A képi hasonlóságok böngészhetők, a körberajzolt jelképek* illetve kattintható kulcsszavak segítségével. * Ha "körberajzolt" kulccsal van jelölve)
Fájlinformáció
Fájlnév:hopi_Szent_Korona_II_k.jpg
Album neve:RCHARD / Világunk Koronája - A Szent Korona nemzetközi kapcsolatai
Szavazat (1 szavazat):10101010101010101010(Részletek mutatása)
Kulcsszavak:szent / Szent Korona / hopi / Hagen Site múzeum / hopi indián / gömböskereszt / Szent Korona nemzetközi / Hagen Site / párta elemek
Leírás (forrás url):Világbiztonság összefoglaló - Hagen Site történelem előtti indián értékek feltárása és múzeum
Fájlméret:278 KiB
Hozzáadva:2015. Július 6.
Képfelbontás:1200 x 900 pixel
Megjelenítve:888 alkalommal
Közvetlen webcím:http://vilagbiztonsag.hu/keptar/displayimage.php?pid=22718
Kedvencek:Hozzáadás kedvencekhez

Hozzászólás küldése
Névtelen hozzászólás nem engedélyezett. Lépj be, ha írni szeretnél

Hozzászólás 1 írt ide: 3, erről: 3
Oldal: 1

RCHARD   [2015. Július 6. 08:50-kor]
A viharok és az áradások nagyobbak lesznek, jön a megtisztulás - Hopi jövendölés a világ változásáról

A hopi hit szerint, ha nem vagy lelki kapcsolatban a Földdel, akkor nem jársz sikerrel.

Az idő körbejár és megújul. Először van egy tisztulási szakasz és azután következik a megújulás. Most nagyon közel kerülünk ehhez az időszakhoz. Elmondták nekünk, hogy látjuk majd Amerikát megjelenni és eltűnni. Bizonyos értelemben Amerika haldoklik, belülről. Azért mert elfelejtettük a tanításokat arról, hogyan éljünk a Földön...

Kolumbusz érkezésével kezdődött számunkra a világháború.

Kisfilm:Magyar szöveg: Wittich Eszter
Magyar hang: Both Gábor

RCHARD   [2015. Július 6. 08:49-kor]
Hopi indián falvak a Vadász csillagkép elrendezésébenNimród csillagképe

A hopi indiánok mondáiban az élet és a lélek útja az Orion csillagképen keresztül vezet. Masszau hopi teremtő Isten visszatértét várják a magyarok Ősapjának csillagképéből.

Kisfilm:

Ősi idegenek: Célállomás az OrionA földi kultúrákba kódolt magas szintű tudás és mély bölcselet az ősi 48 csillagképhez tartozó mitológia összefésülésével jól vizsgálható. Első csillagképünk a Tejút magjába, így a teremtés következő központjába vezet csillagösvényen. A tejútnak négy nagy karja van, de a mi naprendszerünk egy kisebb, az élhető területre jobban illeszkedő karban van: Ez az Orion-kar. Mintha csak áttette volna valaki a megfelelő helyre... Ha Orion csillagképe felé nézünk, akkor a karba nézünk ami a galaktikus központba vezet. Így tehát számunkra a galaktikus egyensúly szimbóluma is!
RCHARD   [2015. Július 6. 08:47-kor]
A Szent Korona pártaelemek elkészítésének egy lehetséges szakrális módja a forró, folyékony arany és zománc hangkezelése.

A zöldes színű, aranyba foglalt anyag egy áttetsző, vékony zománc réteg mely az üvegnél is törékenyebb. A mindennapokban a zománccal csak mint bevonattal szoktunk találkozni, a Szent Koronán azonban hordozó nélkül, az anyagában arany mintázattal együtt találjuk meg.
A pártaelemek anyaga hajszálvékony azsúrzománc, benne arany mintázattal.


Így találkozik a fény és a hang rezgése a beavató Szent Korona pártaelemeiben.


Ide kapcsolódik még több szinten, az amerikai kontinensről:

Ősi templom Mexikóban a Szent Korona elölnézeti világmodelljével
A Leveles kereszt temploma Mexikóban.
Magos műveltség! (Templo de la Cruz Foliada - Palenque)
A kép előterében a Világegyetem azték és maja jelképe a Chakana (lépcsős kereszt) látható, mely többek között Szent Péter zománcképén is feltűnik. Halmozott jelképi egyezések!
A Chakana (lépcsős kereszt) mint felülnézeti világmodell a felfelé vezető utak központjában található. Az egyik út a Szent Korona elölnézeti világmodelljének megfelelő templomhoz vezet. Világképek találkozása ez az út. A Korona felülnézeti világképe felé szintén áthaladunk ezen az összetett jelképen. A tanítás egyik lényeges mondanivalója a több szempontból való megközelítése a végtelennek.

Nemzeti Antropológiai Múzeum, Mexikóváros
Víz Őselem - Istenség szobor koronával:További kulturális kapcsolatok: Piros-fehér-zöld zászló, szent madár, hét honfoglaló törzs és még sok más:
http://vilagbiztonsag.hu/keptar/thumbnails.php?album=1973


Hozzászólás 1 írt ide: 3, erről: 3
Oldal: 1