Világbiztonság

Nyílt Társaság

A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
A teljes méretű képhez kattints ide

Azonos szent világképek a Föld távoli kultúráiban (A kép egyes részletei jelképkapukat nyitnak meg)

A rezgés és az anyag kettősségéből létrejövő fény megjelenése ugyanúgy ide tartozik mint a Magközpontú gondolkodás további szintjeinek értelmezése. Önhasonulóan ismétlődő (fraktális illetve holografikus) szerkezet jellemzi Univerzumunkat.
Ősmag nyelvi összefüggés: Gyertya - Gyere Atya.

Ezt a mozgást a dupla spirállal lehet legjobban megjeleníteni. Kapcsolódó jelkép: a két kígyóból álló Caduceus. (Lásd bővebben a kattintható kulcsszavakkal a kisfilm alatt!) A mozgás vonatkoztatási rendszer kérdése. A Tejút magjához képest a Nap is spirális pályán kering.

Tudjuk, hogy a Szent Koronán bemutatott jelképrendszer a modern tudomány eredményeit is megjeleníti, méghozzá művészi szinteken ábrázolva. A Naprendszer, a helioszférikus mező (csepp és gömb) és a holdsarló alakú napszél is megjelenik. A Tudás és Élet fája tartalmazza a spirált.

Alsó Pantokrátor:Felső Pantokrátor:
Böngészhető, képi kulcsszavak
Aranybulla(39); Azonos szent világképek a Föld távoli kultúráiban(2); Buddha(43); Caduceus(42); Jézus(259); Két sárkányt tart(18); Kína(81); Magyarország(106); Orion csillagkép(56); Pantokrátor(34); Szent Korona nemzetközi(12); Szent Korona és buddhizmus(16); Tejút(144); Tibet(47); Vadász csillagkép(43); boltív(79); fáklya(24); galaxis(115); gyertya(10); három szent hegy(19); kettős spirál(12); képesítés-képzelet(10); két tő(14); körberajzolt(22); mag(103); rovás-ty(24); spirál(341); szakrális geometria és égitest(17); Égig érő fa(165); Élet és tudás fája(2); életfa és tudásfa(27); ősgyökrendszer(183);
Egikorona-Szent_korona-buddha-Jezus-Atya.jpg Buddha-Jezus-Tibet-Aranybulla-k.jpg Szent_Korona_Templom2.jpg
. FORRÁS - FILE-INFO (A kép és a hozzá tartozó leírás, valamint a kattintható kulcsszavak, egy intelligens képtár részét képezik. A képi hasonlóságok böngészhetők, a körberajzolt jelképek* illetve kattintható kulcsszavak segítségével. * Ha "körberajzolt" kulccsal van jelölve)

Hozzászólás küldése
Névtelen hozzászólás nem engedélyezett. Lépj be, ha írni szeretnél

Hozzászólás 1 írt ide: 1, erről: 1
Oldal: 1

RCHARD   [2015. Január 8. 19:03-kor]
Az Égig érő fa szent szintjei.
Ő szint: Te...

Szent Korona - Aranybulla jelképrendszer mozgásban:
Hozzászólás 1 írt ide: 1, erről: 1
Oldal: 1