Világbiztonság

Nyílt Társaság

A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
A teljes méretű képhez kattints ide

A fényrészecskék ütköztetése

Kutatók most először tudták bizonyítani, hogy a fényrészecskék ütköztetése lehetséges.
A CERN (Európai Nukleáris Kutatási Szervezet) tudósai közvetlen bizonyítékot mutattak be a ritka folyamatra, melyben két fényrészecske (foton) nagy energián kölcsönhatásba lép majd megváltoztatja az irányát. Ez a kísérleti eredmény megerősíti a kvantumelektrodinamika egyik legrégebbi előrejelzését.

A kép illusztráció a Táltoskirály Tanítása című társasjátékból, mely bemutatja őseink hitvilágát. A felfedező módban egyedül is játszható játék tanítja a nyelvi gyökrendszer működését, a rovás betűk és a képírás kapcsolatrendszerét, valamint bemutatja az ősi kultúrák jelképeinek összetett rendszerét. Jobb agyféltekés képességfejlesztő játék!

www.taltoskiraly.hu

Kisfilmen a fény felépítése és megjelenése a hagyományban:


Böngészhető, képi kulcsszavak
CERN(4); Egy az Isten(60); Egy Ős(42); Világfa(46); dorje(40); foton(7); fény(94); hullám(98); kvantumelektrodinamika(2); kvantumfizika(8); részecske(18); tudomány(461); vajra(79); Élet és Tudás fája(14); ősgyökrendszer(183);
kozepkori-szam-tablazatok.jpg 2borito-fenyfa-proba500-A4.jpg nagykep-szakralis-taltos-jo.jpg
. FORRÁS - FILE-INFO (A kép és a hozzá tartozó leírás, valamint a kattintható kulcsszavak, egy intelligens képtár részét képezik. A képi hasonlóságok böngészhetők, a körberajzolt jelképek* illetve kattintható kulcsszavak segítségével. * Ha "körberajzolt" kulccsal van jelölve)
Fájlinformáció
Fájlnév:2borito-fenyfa-proba500-A4.jpg
Album neve:RCHARD / Magyar nyelvünk ősgyökrendszere
Kulcsszavak:QED / CERN / fény / foton / tudomány / Egy Ős / Egy az Isten / vajra / dorje / Világfa / Élet és Tudás fája / részecske / hullám / ősgyökrendszer / kvantumfizika / kvantumelektrodinamika
Leírás (forrás url):http://index.hu/tudomany/2017/08/16/eloszor_talaltak_kozvetlen_bizonyitekot_fenyreszecskek_utkozesere/
Fájlméret:229 KiB
Hozzáadva:2017. Augusztus 24.
Képfelbontás:1200 x 867 pixel
Megjelenítve:45 alkalommal
Közvetlen webcím:http://vilagbiztonsag.hu/keptar/displayimage.php?pid=33160
Kedvencek:Hozzáadás kedvencekhez

Hozzászólás küldése
Névtelen hozzászólás nem engedélyezett. Lépj be, ha írni szeretnél