Világbiztonság

Nyílt Társaság

A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
A teljes méretű képhez kattints ide

Az ember amikor énbe ér...

Születésünk előtt még nem rendelkezünk fejlett énképpel. Szívünk együtt dobog édesanyánk szívével, a nagyvilágba való megérkezésünk után eszmélünk rá arra, hogy életünkben először vagyunk egyedül. A sírást csak az anyai ölelés tudja megszüntetni.
Az ember fejlődése során kialakul az énképe, ez azt is jelenti, hogy énbe ér. Beér... beérik a tudás egy szintje, éberré válik, majd új szint nyílik meg. Énbe-ért "enberből" emberré kell válni. Fel kell ismerni a közösségi létezés magasabb szintjét, a család és a nemzet fontosságát, azt, hogy mit jelent a "mi". Az ember társas, több síkon létező, közösségi lény.

A nyelvi gyökrendszerben az N-B és M-B olyan közel van egymáshoz, hogy sokan észre sem veszik, ha magas egójukra utalva "enbernek" hívjuk őket.

A férj és feleség két egyén, együtt alkot egységet: egy "énpár".

Ember, enber, énpár, énbe ér, mibe ér...


Böngészhető, képi kulcsszavak
baba(23); ember(101); gyermek(40); kéz(48); láb(11); szív(191); talp(3); ősgyökrendszer(189);
kvantumugras.jpg ember-enber.jpg kiderul-beborul.jpg
. FORRÁS - FILE-INFO (A kép és a hozzá tartozó leírás, valamint a kattintható kulcsszavak, egy intelligens képtár részét képezik. A képi hasonlóságok böngészhetők, a körberajzolt jelképek* illetve kattintható kulcsszavak segítségével. * Ha "körberajzolt" kulccsal van jelölve)
Fájlinformáció
Fájlnév:ember-enber.jpg
Album neve:RCHARD / Magyar nyelvünk ősgyökrendszere
Kulcsszavak:baba / gyermek / kéz / láb / talp / ősgyökrendszer / szív / ember / éber / énpár
Leírás (forrás url):Világbiztonság
Fájlméret:138 KiB
Hozzáadva:2017. Július 28.
Képfelbontás:1240 x 752 pixel
Megjelenítve:32 alkalommal
Közvetlen webcím:http://vilagbiztonsag.hu/keptar/displayimage.php?pid=33152
Kedvencek:Hozzáadás kedvencekhez

Hozzászólás küldése
Névtelen hozzászólás nem engedélyezett. Lépj be, ha írni szeretnél