Világbiztonság

Nyílt Társaság

A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
A teljes méretű képhez kattints ide

Jézus jele a hal alak

Benne a Teremtés ábrázolása a szakrális geometrián keresztül.
Hallak és látlak. Szeretlek, szerrel etetlek. Haladás csak akkor van, ha hal adáskor hálóadás is történik. Ezért jár a hálaadás.

Márk Evangyélioma 1. rész
"15.
És mondván: Bétölt az idő, és elközelített az Istennek országa; térjetek meg, és higyjetek az evangyéliomban.
16.
Mikor pedig Galilea tengere mellett járt, látá Simont és Andrást, annak testvérét, a mint a tengerbe hálót vetének; mert halászok valának.
17.
És monda nékik Jézus: Kövessetek engem, és én azt mívelem, hogy embereket halászszatok."

A kép egyes részletei szimbólumkapukat nyitnak meg!


Böngészhető, képi kulcsszavak
2 kör(6); Hórusz(53); Jézus(259); alfa(15); alfa és omega(10); első nap(3); hal(93); halak(56); halál(36); halász(12); háló(13); képesítés-képzelet(10); körberajzolt(22); mandorla(17); megtermékenyülés(71); metszés(6); második nap(20); omega(41); rovás-h(48); rovás-jó(8); rovás-ly(61); rovás-lyó(13); rovás-téridő(20); szakrális geometria(947); szakrális geometria és Biblia(12); szem(71); teresítés(2); termékenység(76); téridő-háló(15); vector equilibrium(5); vesica piscis(27); Életmag-Fénymag-Tudás(22); élet(56); ősgyökrendszer(187); ősgyökrendszer és Biblia(14);
orb-metallic-alien-feliratos.jpg Jezus-halak.jpg 5258701469_198ffb1273_o.jpg
. FORRÁS - FILE-INFO (A kép és a hozzá tartozó leírás, valamint a kattintható kulcsszavak, egy intelligens képtár részét képezik. A képi hasonlóságok böngészhetők, a körberajzolt jelképek* illetve kattintható kulcsszavak segítségével. * Ha "körberajzolt" kulccsal van jelölve)
Fájlinformáció
Fájlnév:Jezus-halak.jpg
Album neve:RCHARD / Életmag - Fénymag - Tudás
Szavazat (7 szavazat):10101010101010101010(Részletek mutatása)
Kulcsszavak:H-alak / rovás-h / Jézus / Hórusz / alfa és omega / téridő-háló / megtermékenyülés / termékenység / képesítés-képzelet / szakrális geometria és Biblia / 2 kör / rovás-téridő / ősgyökrendszer és Biblia / rovás-lyó / vesica piscis / körberajzolt / ősgyökrendszer / halász / háló / alfa / omega / első nap / második nap / szakrális geometria / szem / teresítés / Életmag-Fénymag-Tudás / ézus Krisztus / rovás-jó / rovás-ly / halak / hal / halál / élet / metszés / mandorla / vector equilibrium / halak alakja / madula
Leírás (forrás url):Világbiztonság
Fájlméret:118 KiB
Hozzáadva:2013. Augusztus 7.
Képfelbontás:800 x 800 pixel
Megjelenítve:1988 alkalommal
Közvetlen webcím:http://vilagbiztonsag.hu/keptar/displayimage.php?pid=21195
Kedvencek:Hozzáadás kedvencekhez

Hozzászólás küldése
Névtelen hozzászólás nem engedélyezett. Lépj be, ha írni szeretnél

Hozzászólás 1 írt ide: 4, erről: 4
Oldal: 1

Arch   [2016. Június 27. 19:14-kor]
Halaszt szavunk két értelme is ugyanezekbe a mélységekbe illetve magasságokba visz!
Arany Sárkány   [2014. Április 26. 17:09-kor]
Még valami, hogy jelképileg is érthető legyen. Jó Jön, Jó Jehszus Óvva.
A kör osztódása, a keresztezés, a körosztás. A tenjes űr és a szűz anyag találkozásában megjelenő fényről lesz szó.
Két kör óvja Jézus jelét.
A következő példa meglátásához a magyar rovás jelkészlet, valamint a szakrális geometria alapismerete szükséges. A Teremtés első napjának egyik szerkesztése a magból indított aranymetszés arányú spirál körbezárása.
- Ó ౿ (Öreg)
- Jó ☉ (Lyó)
- Oly Jó (Két irányból olvasva)

Itt még síkban vagyunk, ez a vagy-ok is. Tehát a rendszer éles, széles, eles, így ősös, ugyanakkor öles, ölelős élek-ről szól, ez a Nap lélek. Megjelenik Alahk, a forma.
A második nap a két kör metszésének megjelenítése. Ekkor láthatjuk meg az Ős illetve Us jelet ami a sejtosztódásnál a megnyúló gömb, a mag, a mandula, a függőleges szem alakja. Ez Jézus jelképe, a halak alakja. Rovás H. Szent ábrázolásokon Szűz Máriát és Jézust is gyakran övezi ilyen alakú fényalakzat.
A megjelenítésen és a megfogalmazáson még dolgozni kell, de talán egyre jobban érthetővé válik...

Arch   [2013. November 14. 17:46-kor]
Magyarnak lenni egy lélekminőségre való törekvést jelent. Egység, egyezség az éggel. Élet, fény, tudás és bölcsesség MAG-ár-adat. A vonzás törvénye: maga a mágia mágneses magja. Áradás erejének erdeje és annak eredő ereje.
Magerő népe, Ma gyarló, holnap agyarral ragaszkodik a tudáshoz. Mag Egy Őrei.
Földünkön a történelem előtti időktől megtalálhatók különböző mag ábrázolások melyek mondanivalójukban mind egy irányba mutatnak. Alakjuk eltérő lehet: a gömb, a tojás és a toboz megjelenítése a legjellemzőbb. Legtöbbször szent alakok kezében illetve életfák (világfák, égig érő fák) mellett találkozhatunk velük. Az Égből érkező élet magvai a bölcsek kezében!
A holdsarló szerű körív és a MAG egymást kiegészítő szimbólumvilág. Átvezet a nagyságrendek között. A Mag és a csillagok szerkezetét a szakrális geometrián keresztül több dimenzióban mutatjuk be: http://www.vilagbiztonsag.hu/keptar/thumbnails.php?album=189
RCHARD   [2013. Augusztus 7. 15:38-kor]
Hallak és látlak. Szeretlek, szerrel etetlek. Haladás csak akkor van, ha hal adáskor hálóadás is történik. Ezért jár a hálaadás.

Hozzászólás 1 írt ide: 4, erről: 4
Oldal: 1