Tiszta energia!Belépés - Regisztráció

Képtár!

Regisztráció a képtárba

Képtár

Képtár statisztika

Jelenleg 28945 kép van 36 kategóriában és 2769 albumban, eddig 7816877 megtekintéssel és 5141 hozzászólással.

+ látogatások száma:

látogató számláló

30 másodpercben

Tiszta energia az egész világon! Lehetséges ez? Világszintű együttműködéssel: IGEN! Ősi tudás és a tudomány ma - Mi van a színfalak mögött? Tudnunk kell az igazságot! Az emberek világszintű együttműködése: Szabadság - béke és fenntartható fejlődés! Készüljön a technológiai szingularitásra! Mi rendezzük és megosztjuk az információt! WOWS A világ első „nincs titok” szolgálata: Teljesen Nyílt Világbiztonság Publikus!

Légszennyezettség Bp.

Budapest szmogtérképe

100% az egészségügyi határérték

A megoldás az új technológiák civil népszerűsítésében van. Lentebb a fősodrású médiából kihagyott vagy nem megfelelő ismertetéssel szereplő technológiák.

Tiszta, 21. századi energia
Megoldások. Ajánlások,
vitafórumok

 

Támogatás

Köszönjük a támogatást!MAGHUN Világörökség

MAGHUN Világörökség

Kozmikus tudás

Szakrális geometria

Tiszta energia!

Tiszta energia!

Fordítás

Hírlevél

Feliratkozás hírlevél szolgáltatásra

Kérjük iratkozzon fel hírlevél küldő szolgáltatásunkra!

- kattintson a borítékra -

Oldal ajánlása


Keresés tartalomra

Hírlevél


Hírlevél 2014 Szeptember PDF Nyomtatás E-mail
Magyar - Hírlevél

A tartalomból:


- Hogyan fejlesszük képi gondolkodásunkat? 
Őseink öröksége: A magrévülés nyitja
-
 Világvallások jelképrendszerei a Szent Korona szimbolikájában
- Ajánló: A magyar világképen alapuló, élő szabadulós játék (jelképek, szóragozás, képességfejlesztő szórakozás, csapatépítés)
- Gyógyítás a fény és a hang rezgésének egységével: Tarsolyaink jeleinek olvasása
- Nemzetegyesítő nemzetgyűlés
- Frissült a tiszta energia előállításával és tárolásával foglalkozó vizsgálati anyagok gyűjteménye (
Tengervizet alakít üzemanyaggá az USA HaditengerészeteOroszok valósítják meg Tesla terveit...)

Legfontosabb frissülő gyűjteményeinkkel köszönjük meg az ajánlásokat és feltöltéseket intelligens képtárunkba:

A világ ősi vallásait összekötő szakrális geometria alapja: a Teremtés hét napját jelképező Élet-magja ábrázolás a magyar népművészetben


Az "Élet magja" kevés kultúrában maradt meg az élő népművészetben. Több ezer éves szent helyeken találhatjuk meg minden földrészen. Ez a hét körből álló jelkép összeköti a világ ősi kultúráit. Geometriai szerkesztésekkel, illetve képzelőerővel mozgásba hozható, megtanítja a sík és a tér összefüggéseit. Az öt platóni (szabályos) test szerkesztésének alapja. Az öt szabályos test matematikai és szakrális értelemben is teljes rendszert alkot. Nincs több ilyen szabályos forma 3 dimenzióban, hiszen éleik, lapjaik és szögeik is egyenként teljesen egyformák.

Az öt elem rendszerét köti hozzá már Platón is, aki az ősi szkíta (mágus) tudást tanította. Püthagorasz, Kepler, Leonardo da Vinci is használta. A formák elképzelése segíti a képekben való gondolkodás fejlesztését: magyarul a képességünk kiteljesítését.
Titkos társaságok oktatási rendszereinek, valamint a kabbala tanításainak is alapja. Tanítási rendszere áthatja a nemzetközi üzleti életet, de a magyar vonatkozásról ott még nem esik szó. Pedig az alapokat magyarul tudjuk értelmezni!


A magyar élő kultúra szerves része! A szakrális geometria alapja és a szerkesztése magyar rovás jelkészlettel olvasható. A legszentebb kifejezéseink tárulnak fel az olvasatokban. A sejtosztódás, a naprendszer bolygópályák arányai, a téridő felépítése mind ide tartozó témakörök. Ősi máguspapjaink bölcsessége a magyar nyelv szógyökrendszerén keresztül érthető meg igazán. Fokok és szögek (hegyes és tompa szögek, mint - fogós és szökős fokok rendszere), szálak, élek, szélek, őselemek rendszerben...
 Mi modern 3 dimenziós megjelenítéseken keresztül szemléltetjük a magyar vonatkozásokat is! A tiltott jelképek 3 dimenzióban találkoznak...
Ez az a titkosan kezelt ősi tanítási rendszer amit csak bennfenteseknek tanítanak. A tiszta energiát használó és tároló berendezésekben fellelhető szimmetria alapja, az atommag szerkezeti felépítésének szimmetriája, az Univerzum minden ismert szintjén megtalálható.

Összefoglalónkat megküldtük az összes parlamenti e-mail címre is.


Világvallások jelképrendszerei a Szent Korona szimbolikájában


Létezik egy szent ereklye a világon, mely szinte az összes vallás jelképrendszereit tárolja. Világunk kultúráinak szent szimbólumai a korona felülnézeti és elölnézeti képén keresztül! A hangrezgés keltette formák fényesen ragyogva tisztítják meg tudatunkat, utat mutatnak a mélyebb megértés felé.
A Szent Korona világképe elénk tárja a szakrális geometriát, a rezgés keltette energiaformák világát, valamint a főbb és kisebb vallások jelképrendszerét.

A leveles kereszt temploma mexikóban
Ősi templom Mexikóban a Szent Korona elölnézeti világmodelljével. 


Gyógyítás a mágusok ősi tudásával: Tarsolyaink olvasása 3000 éves mikroszkóp segítségével

Tarsolyaink olvasása

Létünk alapja az egészséges sejtosztódás, melyet őseink üzenetével mutatunk be.

Elképzeljük az egészséges sejtosztódást. A látott képeket összeolvassuk és a következő kifejezések tárulnak elénk: Jó Jön - Jó Egy Annya - Jó Jehszus Gyön ...

A rakamazi tarsolylemez jelképrendszere szorosan összefügg a többi hasonló lelet mondanivalójával. Mivel megdöbbentő információra fogok rávilágítani, fontosnak tartok egy rövid bevezető gondolatsort megosztani. Előzetesen azt fűzöm hozzá, hogy hivatásos régész kutatók már találtak több mint 3000 éves csiszolt lencsét is, mely logikusan, mint lencserendszer része, nem csak távcsövekben, de mikroszkópokban is felhasználható. Az eddigi legrégebbi, féldrágakőből csiszolt lencsét a mai Irak területén találták 1850-ben. A legendás régész, Sir John Layard fedezte fel a Nimrud palota feltárása során. Jelenleg a British Museum kiállítási tárgya.
Ezzel bizonyítást nyert az a feltételezés, hogy az ősi múltban léteztek már fejlettnek mondható technológiák, legalábbis a királyi udvarok szintjén mindenképp. Ebben a megvilágításban már nem is lesz olyan hihetetlen a több mint 1000 éves tarsolydíszítések jelentése...

A tarsoly világképét tudományos képekből, mikroszkóp-felvételekből rakjuk ki. Az emberi lét illetve élet az első sejtosztódással kezdődik. Szakrális értelemben véve ez a teremtés átélése. A szeplőtelen fogantatás jelrendszere is ez, mely a Föld bolygón megteremtett első életforma megjelenését is magában hordozza.  

A sejtosztódás állapotai az egész formavilágot elénk tárják. A sejteken belül az osztódási orsók kialakulása (az örökítőanyag, a DNS), majd a két gömb (sejthártya) kialakulása és kettéválása is ábrázolva van. Több szinten láthatjuk az átélt teremtést. Mágusi művészettel egybeszerkesztve, rovás jelekkel olvasható. A következő betűkkel képződik a folyamat: TY, NY, GY, melyek az Atya, Anya és Gyermek szent jeleit képezik. Ugyanúgy mint a Szent Koronán, itt is egy világkép tárul elénk, több nézőpontból. Ez egy többszörösen alátámasztott összefüggés-rendszer. Segítségével a kimondott szó hangrezgése találkozik a kép fényrezgésével.

Ez a magyar révülés útjának része, a gyógyítás fehér mágiája. A sejtosztódás olvasatai Isten szent neveivel.

Őseink az Égig érő fa fokain, szintjein keresztül tanították a világ felépítését. Ez a tudás a parányvilágtól a csillagokig mutatja be a magyar világképet.

Nimród lencséje

Több mint 3000 éves csiszolt lencse

Nem csak magyarul értelmezhető a sejtosztódás és a téridő felépítése. A kabbalisták és okkult titkos társaságok több ezer év óta foglalkoznak a témával! Nyelveket és betűkészleteket fejlesztenek ezen tudás alapjain...

Az Égig érő fa két tőről ered, de a gyökere, a Teremtője Egy! Az Élet és Tudás fájának egysége. Az emberi létezés minden szintjén értelmezve van. A Mag-központú révülés* útja. Az agyi neuronhálózat fa szerkezetének egysége. A jobb és a bal agyfélteke egyszerre van használatban amikor képekben és hangokban azonos időben gondolkodunk. Ehhez a magyar nyelv ősgyökrendszerének megismerése a legjobb alapokat adja. Az ősgyökök képeket hordoznak. Ilyen módon az ember a szívét és az eszét is használja. Akkor ér az égig, ha egységben vagyunk magunkkal és a Világegyetemmel. A révülés során el tudjuk hagyni testünket... 

Az "Egy Ős - Egy az Isten" jelkép egyúttal az embert mint Égig érő fát is ábrázolja. A többi szent jelképrendszerhez hasonlóan, az információ itt is több szinten van megjelenítve. A női és férfi minőségek, a megtermékenyítés és a nemi szervek is benne foglaltatnak. Olyan ez, mintha hét átlátszó diavetítő fóliára tennénk a Tetejetlen fa szintjeit és egy művészeti ábrázoláson jelenítenénk meg.

Ez az összeállítás a Világbiztonság Nyílt Társaság ismeretterjesztő képeslapsorozat része. A képeslapok megvásárlásával támogathatják kutatásainkat.

Tisztelt olvasóink figyelmébe ajánljuk hagyományőrző kezdeményezéseinket, ahol őseink titkait együtt tanulhatjuk tovább:

MAGHUN Világörökség és Hagyomány

(magyar hagyományőrző bolt, Világbiztonság előadások és ismeretterjesztő sorozat)

A magyar nyelv ősgyökrendszerével kapcsolatos könyvek és kiadványok. Rovásírásos foglalkoztatók és társasjátékok, valamint hagyományőrző kézműves termékek, viseletek és ajándéktárgyak nagy választéka található nálunk. Nagyobb öröm az ajándékozás, ha az ismeretet is átadjuk!

Könyvek, rovásírás, hímzések, tarsolyok, ajándéktárgyak, minden ami hagyomány

Kis hagyományőrző boltunkat a turisták (a mellérendelő magyar nyelvi ősgyökrendszerben: a turista útitárs) és magyar honfitársaink egyaránt ajánlják.
A rovás jelkészletet képekkel oktatjuk, miközben a képzelőerőnket fejlesztjük. (1066. Budapest Teréz körút 8. - az Oktogonnál)

Ízelítő az előadásokból:

Hogyan fejlesszük a képi gondolkodásunkat?

Őseink öröksége: Csillagkapu, a magrévülés nyitja*

Ki mit forgat a fejében és miképpen? Mi igéző ősmag szavakat a térbeli képben.

... Révülsz. Használod a magyar nyelv képesítő, képmegjelenítő tulajdonságát, a szintjeit, a szentségit. Kiüríted fejedből a képtelenségeket, illetve a média keltette mesterséges bűntudatot.

Nem félsz. A fél-elem nem lehet teljes, te viszont igen. Megkeresed a tökéletes csendet és ürességet, majd megmerítkezel a teljességben. Mersz és merülsz majd felszínre törsz. A gondolatod ereje szóban és formában is kitárul. A fénymadár vagy, tested a légben térül, a szárnyad tárul, alattad a négy világtáj terül, te vagy már a turul. Szállni tudsz és szellemként repülsz. Megkaptad a hatalmat, hát megteremted saját képedet és világodat. Tedd úgy ahogy neked tetszik. Képhordozó szavakat forgatsz a fejedben, ha kell csendben, a megfejthetetlennek tűnő rengetegben.

Belső és külső képeket látsz, ahogy az Égig érő fa szent fokos rendszerén fel alá jársz. A tested energiacsokrain (a csakrákon) kívül a sejtjeidbe is betérsz, énekeddel Őseid és Isten szent neveivel erőt adsz a testednek, majd a szakrális geometria összefüggéseivel az atomi szerkezetbe jutsz. Összpontosítasz és kiáradsz. Te vagy a színtiszta logika és a szétáradó érzelem. Elképzeled és gyűjtöd a fényt. Kintről be, bentről ki, mert a Világegyetem minden irányban végtelen. Belezuhansz a parányvilágba, a magokba és a láthatatlan térítő-terítő hullámzó szövetébe. Most már a szöveg a szövet és tennenmagad a mag...

Tovább: www.maghun.com


Kíváncsi vagy rá, hogy a mágia erejének mi köze van a magyarok ősi tudásához? 

Gyere velünk és játssz élőben szabadulós-kijutós játékot! Egyszerre játszani és közben tanulni a Mag-erő és Mag-ár népének szakrális tudását!
Az első, magyar világképen alapuló, élő szabadulós játék: EXITHUN.COM


Exithun.com - A magyar szabadulós játék


A csapatoknak egy órájuk van arra, hogy a feladatok megoldásával kijussanak egy labirintusrendszerből. A zárak, titkos ajtók, reteszek, kapcsolók, mind a titkok megfejtésével nyílnak. A játék során a játékosok a hozott tudásukon kívül, az ősi szellemiségbe kódolt tanítási rendszerrel is megismerkednek. Ez a gondolkodási rendszer teljesen időtálló. Sok képes és tárgyi feladvánnyal tesszük élvezetessé a pályákat. A nehézségi szinteknek megfelelően nő az elvihető tudás. A csapatok nem csak egy kellemes emlékkel gazdagodva távoznak, hanem mindenki magával vihet valamit az ősi tudásból, mely a való világban is hasznára válik. A legjobb csapatépítő program!

A szabadulós játékokban logikai feladatok megoldásával és ügyességgel lehet a kiutat elérni. A játékosok a magukkal hozott tudással, problémamegoldó képességükkel és bátorságukkal vannak felvértezve, illetve felfegyverkezve. Nálunk mindez kiegészül...

Részletek a honlapon: www.exithun.com


Nemzetegyesítő nemzetgyűlés - Válaszd a békét!

Nemzetegyesítés, sorsfordító Nemzetgyűlés 2014. szeptember 21. vasárnap 14,00 órától. Budapest, Tabán, az Emlékmű alatti részen. Légy része az ESEMÉNY-nek, a történelemnek!


Nemzetegyesítő nemzetgyűlés


Frissült a tiszta energia előállításával és tárolásával foglalkozó vizsgálati anyagok gyűjteménye

Az első szabadenergiás autó és repülő építése; Tengervizet alakít üzemanyaggá az USA Haditengerészete; Oroszok valósítják meg Tesla terveit; Hidegfúziós kísérlet bemutatása; Dr. Eugene Podkletnov: szupravezetőkről, antigravitációról, az akkumulátoroknál fejlettebb energiatárolásról; 15 tonnás magyar Tesla generátor? Papp József-féle hidegfúziós motor; Egely György: geoplutónikus ingyen energia; Szabad Tesla energiás mágneses motor; Magyar ipari méretű szélerőmű torony; Üzemanyag a szén-dioxidból? - Izlandon már gyártják is! A KESHE alapítvány tértechnológiája; Hidrogén meghajtású autó: Lítium-hidridet alkalmaz, ami katonai anyagnak minősül; Geotermikus energia Magyarországon; Magyar komposztkazán; QEG - kvantumenergia generátor...

A XXI. század elején járunk. Számos olyan teória látott napvilágot miszerint mára minden eszközzel rendelkezünk a fosszilis energiahordozóktól független, tiszta energia előállításához és hasznosítására. Ezen témaköröket vizsgálva szinte érthetetlen, hogy miért szennyezzük környezetünket, miért lehetetlenítjük el gyermekeink szép jövőbe vetett hitét. Eltitkolt, a „fősodrású” médiában elhallgatott technológiák!

Bővebben:

 
Karácsonyi hírlevél 2013 PDF Nyomtatás E-mail
Magyar - Hírlevél
A Világbiztonság Nyílt Társadalom és Társaság alapítójának összefoglalója

Tisztelt Olvasók!

Világunk szinte minden kultúrájából rendelkezünk nagy értékkel bíró, értékelhető képsorozatokkal. Képességünk alapja a tiszta képi gondolkodás fejlesztése, valamint illesztése az írott tartalommal és a kimondott szóval. A képi hasonlóságok alapján történő adatrendezés nem más mint: Az éteri fény rezgésmintáinak találkozása az anyagi világban megnyilvánuló hang rezgésével.
A magyar nyelv kifejezetten kitűnő képmegjelenítő tulajdonságokkal bír. Képesít bennünket egy lélekminőségre való törekvésre.
Önmagunkat is jobban megismerjük ha tisztában vagyunk az élő nyelv ősi szerkezetével, ősgyökrendszerével...

Az ember hatalmat kapott az elemek felett. Az elemeken keresztül elérhető szint a láthatatlan Éter elem, mely a testen kívüli létezés megértése felé visz. Az elért elem tehát az Ért-elem. Az én-elem az önálló tudat, a fél-elem leküzdése, a magasabb szintű létezés felfogásának alapja. A szer-elem ugyanakkor a megosztott kétség megszűnése, a természetes kettősség egysége. Mindez a Teremtés többszöri, újra átélése felé vezet. Mi vagyunk az Égig érő fa! Az Élet és Tudás fájának egysége, az agyi neuronhálózatban és a szívben, majd az egész testben: a fény kiteljesedése.

Gábriel arkangyal és Buddha

Az Őselemek Univerzumának és a téridő szerkezetének jelképrendszere. A szakrális geometria alapjai az egyistenhívő és a nem istenhívő vallásokban megegyeznek. Az ember hatalmat kapott az elemek felett. A megvilágosodás és az angyali tudás kapcsolata.


Fény és tűz, az energia kiáradása
: P-R ősgyök. Pirkadat, parázs, arcpír, paripa (parázs-ló), párduc (a Nimród hagyomány szent állata). Paradicsom szavunk is többszörösen szent összefüggésekre világít rá: A gyümölcs alakja a tórusz, Világegyetemünk védelmező mezőinek alapformája. A mennyei paradicsom  az első emberpár adásának és a kiáradásának isteni otthona: "pár a dicső honból" a Paradicsomból.

pír, parázs, pernye, pirkadat

Ezek az összefüggések a finnugor elmélet szerint nem léteznek. Ahogyan a dob-doboz-toboz-toboroz képi összefüggések sem. A tört-én-elem szavunk olyan értelmezése, mint a nemzettudat szétesése, csak véletlen a hivatalos oktatási rendszer szerint.
A finnugorizmus-tana kizárólagos és ezáltal szélsőségeket szül! Egy nemzetközi oktatási rendszert kell létrehoznunk közösen. Ezen dolgozunk, célunk a Magyar Különösség Egyetem hivatalos megalapítása és nemzetközivé tétele.

Mára több mint 17.000, válogatott képes leírással rendelkezünk. Földünk minden fellelhető kultúrájából elemzünk. Ezen adott adat-áradat több szinten, kategóriákba és albumokba van sorolva. A képekhez leírások, kulcsok és vitafelületek kapcsolódnak. Az információt jelképi kulcsokon keresztül tudjuk újrarendezni.


Turul szófordulatok: Turul, terül, térül, tárol, töröl, tarol, ...
A térbeli, holografikus adattárolás alapműveletei.

Turul, tárol, töröl

Agyunk két féltekéje és a köztiagy egy szent hármas rendszer. Hármashalom, ógörögül ἐγκέφαλον, én-kép-halom. A sólyom közel 400 km/órás zuhanórepüléssel és az ehhez kifejlesztett reflexeivel, a leggyorsabb képekben gondolkodó lény a Földön! Olyan mint egy gyors, kép alapú számítógép. A nevének forgatásában az agy működése is benne van. A ragadozó madarak leggyorsabb és legveszélyesebb képviselője. A levegő királya. Ezek után nem is lepődünk meg azon, hogy a turul szó forgatásában az összes szükséges művelet szerepel ami egy számítógép alapjaihoz kell!
Töröl: nagyon fontos minőség! A keselyűk áldásos tevékenységére hívja fel a figyelmet. A felületes ismeretekkel rendelkezők negatív jelképet látnak benne, pedig nélkülük a fertőzésveszély és az új antitestek kifejlődése (kollektív immunrendszer fejlődése) sem menne olyan gyorsan, mint ahogyan az szükséges!

Jelképrendszer elemző képtárunk tehát fejlett képességgel rendelkezik.
Ezzel a módszerrel képesek vagyunk, egy igen fejlett módon értelmezni Őseink üzeneteit. A fontosabb üzeneteket hamarabb megtaláljuk, mert több figyelemfelkeltő összefüggést is találunk.

A számítástechnika eszközeivel mutatjuk be a jelrendszerek kapcsolatait és átmeneteit. Legyen a vizsgálat tárgya egy 3 dimenziós szobor vagy épület, vagy 2 dimenziós mandala, a szerkezetekben fellelhető hasonlóságokat megtaláljuk. Az összefüggéseket írásos vagy akár zenei hangminták alapján is alátámasztjuk.
Egy színes, összefüggő világkép tárul elénk. Magas szintű (halmozott) összefüggések világítanak rá a kutatások helyes irányára. A magyar nyelv ősgyökrendszerében algoritmusokat találunk. Úgy tudjuk forgatni a szavakat és a kapcsolódó képeket mint a Rubik-kockákat.

A Rubik kocka módosított változatai megfelelnek a szabályos testeknek és duálisaiknak
A Rubik kocka módosított változatai megfelelnek a szabályos testeknek és duálisaiknak. A szabályos testek vetületei a terüléseik. A szakrális tudásban az Őselemeknek, a modern tudományban a halmazállapot-változásoknak felelnek meg. Ide kapcsolódó kifejezések: Él, élek, keret, kereszt, karát, kerül, térül, terül, fokok, fokosok, sark árnyak...

Gyűjteményeinkben a Föld minden részéről megtalálhatók: Barlangrajzok, ősi ABC-k és jelképrendszerek, zászlók, címerek, régészeti leletek, pecsétek, érmék, múzeumi tárlatok, hagyományőrzés, csillagképek, kódexek, műalkotások, gyógynövények, tudományos eredmények, stb.

Anyagaink több mint 5 éve teljesen nyilvánosak. Azóta egyre jobb hatásfokkal fejlődik a közösségi munka, melybe bárki bekapcsolódhat.

Jómagam 12 éve rendezem számítógépes környezetben is az információt. Ez idő alatt szinte minden párt megkeresett. A magyar gyökerű nemzetközi kezdeményezés politikai függetlenségét megőriztem. A szervezet politikán felül áll. Információ-elemző rendszerünk fejlesztését folytatjuk.

Fejlesztéseink a MAGHUN - Világörökség és Hagyomány boltban való vásárlással támogathatók.
- Világbiztonság: Ismeretterjesztő képeslap sorozat
- Könyvek a magyar nyelv rejtett összefüggéseiről.
- Hagyományőrző viseletek és kiegészítők.
- Utazás világunk jelképrendszereiben, az összefüggések bemutatása a magyar világkép értelmezésével.

MAGHUN Világörökség és Hagyomány

Legújabb összefoglalónk:


Bednarik Richárd
Világbiztonság - Nyílt Társadalom és Társaság
alapító
 
Hírlevél 2013. március PDF Nyomtatás E-mail
Magyar - Hírlevél

Tisztel Olvasóink!

A következő levelet 2013. február második hetében az összes parlamenti képviselőnek megküldtük.
A világ minden kultúráját vizsgáljuk és összefoglaltuk eddigi eredményeinket.
A jelképrendszerek több dimenziós modellezésével mutatjuk be a magasabb szintű összefüggéseket.

A modellezéseknél használt szimbólumok között olyanok is szerepelnek, melyek a levél megküldésének időpontjában, Magyarországon, az önkényuralmi jelképek között voltak nyilvántartva.

Egy héttel a levelek kézbesítését követően az Alkotmánybíróság megsemmisítette az önkényuralmi jelképek használatát tiltó Btk. rendelkezést.

Kérjük olvassák el figyelmesen a következő írást!

A Világbiztonság Nyílt Társadalom és Társaság-ot semmilyen politikai szervezet nem támogatta és nem is támogatja. Anyagi és munka jellegű felajánlást csak vallási-, faji- és politikai elfogultságoktól mentes magánszemélyektől fogadunk el. A beérkező támogatásokat informatikai rendszerünk fenntartására és fejlesztésére fordítjuk. Kérjük, ha értékesnek ítéli tevékenységünket, úgy lehetőségeihez mérten támogasson bennünket!
Támogatás: http://www.vilagbiztonsag.hu/fejleszt/fejlesztesek/tamogatas.html

A parlamenti képviselők részére megküldött levél:

Tisztelt Képviselő!

Bednarik Richárd vagyok a Világbiztonság Nyílt Társadalom és Társaság
Wide Open World Security - Open Society kezdeményezés alapítója.

Fejlett informatikai eszközökkel és kiterjedt közösségi munka segítségével vizsgáljuk a világ összes kultúrájának szellemi örökségét. Szakértői és felhasználói szinteken folytatjuk a munkánkat. Nyílt közösségünk több ezer regisztrált felhasználóból és több tízezer követőből áll. A világon egyedülálló módon, a képi hasonlóságok alapján is rendezzük az információt. Neves külföldi és hazai kutatókkal dolgozunk együtt, ugyanakkor rendszerünk egyedülálló képi-tartalmi elemző képessége által, amatőr szinten is hatékonyan segítjük az információ-rendezést. Egyedi jellegéből adódóan, mivel Földünk minden kultúrája képviselve van, politikán felül állónak (faji, vallási és etnikai hovatartozástól függetlennek) jellemzem kezdeményezésünket.
Többek között régészeti leleteket, hagyományőrző értékeket, művészeti alkotásokat, térképeket, zászlókat és címereket vizsgálunk a világ minden tájáról. Jelenleg több mint 16 ezer képen keresztül mutatjuk be az átlagember számára rejtett összefüggéseket. Az írott információt több szinten osztályozzuk és elemezzük. Összetett képi kulcsokon keresztül tudunk böngészni, kategóriákon, albumokon és kultúrákon át. A magyar nyelv egyedi ragozó és képíró szerkezetét, a formákat, alakzatokat használjuk a képi tartalom indexelésére. (A kifejlesztett eljárásrendszer más nyelveken is működik. A Wikipédia online enciklopédia illesztési lehetőségének figyelembe vételével lett tervezve, így nemzetközi szinten könnyen továbbfejleszthető.) Számos egyedi összefüggésre világítunk rá melyek egy oktatási rendszer keretében a helyes utat jelölhetik meg világunk problémáinak megoldását illetően. Egy többszörös emberi felügyelettel zajló mesterséges intelligencia modellezésről van szó. A kulturális összefüggések feltárásán kívül technológiával is foglalkozunk, mivel a képi hasonlóságok kiemelése a szabadalmak illesztésénél is hasznos eszköznek bizonyult...

A képi információ-elemzés megfelelő alapokat ad a kizárólagos és szélsőséges "gondolkodásból" adódó ellentétek feloldásához.

Kérem olvassák el egyik összefoglalónkat, mely az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata és a magyar törvények tiszteletben tartásával készült!

...Nagyon komolyan kérünk mindenkit, hogy ezeket a gondolatokat ossza meg minél több ismerősével!
A múltban (még a XX. században is) a népeket nemzeteket hatalmas erővel rendelkező szimbólumokkal osztották meg. Ezeknek egy része a mai Magyarországon is a tiltott jelképek között szerepel. Egy-egy jelképet a magasabb szintű összefüggéseket bemutató rendszerből kiragadva napokon keresztül lehet elemezni. Az összetett jelképrendszerek összefüggéseit több dimenziós modellezés segítségével mutatjuk be! Látni fogjátok, hogy ezeket a jelképeket összerakva egy olyan tudás tárul elénk mely a mai hivatalos tudománynál és oktatási rendszereknél hatékonyabban mutatja be:
- az anyag alapszerkezetét
- a különböző halmazállapotok átmeneteit és kapcsolatát
- számrendszer függetlenül az alakzatokon és formákon keresztül tanulhatjuk egyszerre a kémiát, fizikát és a geometriát
- magasabb szintű tudásba avat be mely a modern tudománynak megfelelően több dimenzióval számol
- olyan szakrális tudást tár elénk ami kapukat nyit szellemi és fizikai értelemben is a sokak számára ismeretlen világok felé...

A szabadkőműves, illuminátus és egyéb titkos társaságok olyan jelképrendszereket használnak amik az ősi múltból erednek. Nem csak a mindent látó szem, a körző-vonalzó és a különböző démon ábrázolások tartoznak ide. Az építészetben is megfigyelhető pentagrammákon és obeliszkeken kívül minden ősi, szent jelképrendszer alkalmazásban van. Ma mindenki felületesen csak annyit mond ezekre, hogy szabadkőműves jelkép. Ezzel szemben, ha mélyebben belemegyünk a témába láthatjuk: Ezek a szimbólum-rendszerek az emberi kultúra fejlődését tartalmazzák a barlangrajzoktól kezdve! Az összes földrészen fellelhető, az emberi intelligencia fejlődését bemutató szimbólum-rendszerekről van szó!

Tehát: Azok az erők akik a földi népesség-szabályozást erőszakos úton követnék el, pont azokat a jelképrendszereket használják (titkosan) melyek a világbékét hozhatják magukkal! Miért? Azért mert ezek a jelképek még ma is használatban vannak minden kontinensen. A XX. században már megvolt rá az esély, hogy a különböző kultúrák egymásra találjanak közös gyökereik illetve mondanivalójuk megismerése által. Ezért (is) robbantották ki a háttérből a világháborúkat. Most ismét ilyen időszakot élünk.

Azért fejlesztünk egy jelképekkel is foglalkozó szakértői rendszert, hogy az összefüggéseket megértessük a hétköznapi emberekkel is mielőtt túl késő lenne!!!

Egy-egy jelkép önmagában nem jó vagy gonosz. Ennek megítélése minden korban a felhasználásától függ!

Példákat mutattunk be fejlett informatikai eszközök segítségével! Több dimenziós modellezést láthatunk!

Fontos: Ne essünk abba a történelmi hibába, hogy a titkos társaságok által rendszeresen használt szimbólumokat megtagadjuk, vagy ellenszenvet érzünk ezekkel kapcsolatban! Valójában a Föld ősi és ma is élő kultúráinak szent jelképrendszereiről van szó. Ha összefüggéseiben vizsgáljuk őket akkor láthatjuk: Ősi tudás és technológia(!) van bennük kódolva. Ezen kívül a lehetőség arra, hogy a különböző népek, nemzetek kifejezzék tiszteletüket egymás irányába. A jelképrendszerek vizsgálata számos, a hétköznapi, agyondolgoztatott ember számára rejtett információra világít rá!
Teljes cikk kisfilmekkel és képekkel: http://www.vilagbiztonsag.hu/fejleszt/szakralis/egy-s.html
Együttműködő partnerek jelentkezését várom a Magyarországi Különösség (Szingularitás) Egyetem megalapításához.
Az USA-ban működő Szingularitás Egyetem a Világbiztonság Nyílt Társadalom és Társaság ajánlásával jött létre.
A szingularitás jellegéből adódóan hajlandó vagyok az eddigi tapasztalatokat átadni más nyílt társaságok részére is.
Egyedüli elvárásom az, hogy tudás és munka alapú megbecsülést, az elvégzett feladatoknak megfelelő elismerést és a kutatásokra vonatkozóan folytatási lehetőséget kapjanak azok akik eddig is részt vállaltak.


Isten áldja mindazokat, akik a Mag-központú gondolkodást és a szeretet képességét magukénak érzik!
A Végtelen Világmindenség ereje óvjon mindenkit aki önálló tudatért született!Bednarik Richárd

Világbiztonság Nyílt Társadalom és Társaság
Wide Open World Security - Open Society
kezdeményezés alapító
www.vilagbiztonsag.hu
www.wowsecurity.net

 
Világbiztonság hírlevél 2012 május PDF Nyomtatás E-mail
Magyar - Hírlevél

Tisztelt Olvasók!

A Világbiztonság fennállása óta nagyon sok értékes embert ismertünk meg. Sokan szolgálnak hasznos információval, illetve ajánlják fel segítségüket, melyet ez úton is köszönünk!

Vannak akik céljaink és eredményeink népszerűsítésében vállalnak zászlóvívő szerepet, míg mások a világhálón keresztül dolgoznak együtt velünk.

A tapasztalat az, hogy összefogással csodákra vagyunk képesek!
Céljaink a kezdetektől fogva tiszták és világosak!

- Tiszta energia az egész világon! Lehetséges ez? Világszintű együttműködéssel: Igen!
- Ősi tudás és a tudomány ma - Mi van a színfalak mögött? Tudnunk kell az igazságot!
- Az emberek világszintű együttműködésével: Szabadság - béke és fenntartható fejlődés!
- Készülj a technológiai szingularitásra! Mi rendezzük és megosztjuk az információt!

A vizuális összefüggések bemutatásával megkönnyítjük az információelemzést. Ez a módszer nem csak régészeti leletek és történelmi kapcsolatok vizsgálatára alkalmas, hanem nagy segítséget fog adni a különböző szabadalmak, találmányok illesztéséhez is! Folyamatosan használjuk az internetes közösségek által összegyűjtött, nyílt tudásbázisokat is, természetesen a forrás megjelölésével.
A kulturális átfedések tanulmányozásakor teljes jelképrendszereket is vizsgálunk: Az adatbázisunk olyan mint egy válogatott internet. Ősi ABC-k mellett több ezer formán keresztül kategorizált barlangrajz, rovásemlék, régészeti lelet, festmény, szobor, stb. szerepel. Több mint 12.000 képes leírás van különböző szempontok szerint rendezve és járulékos információval eltérő szinteken ellátva. Természetesen közel sem teljes a vizsgálandó anyag, hiszen nem tudjuk pl. a világ összes régészeti leletét kategorizálni. Vannak viszont teljes tárlatok illetve múzeumi lelet-együttesek a világ minden tájáról, melyek száma bővül. A világ összes országának zászlai, címerei, már feldolgozásra kerültek. Adatbázisunk folyamatosan bővül és a rendezettsége is fejlődik. Egyre több összetett "szimbólumkaput" és kódolt információt találunk a különböző kultúrákon keresztül.

Támogatóink és regisztrált felhasználóink által szinte minden szakma képviselve van. Főállású Anyukák, földművesek, betanított munkások, mérnökök, tanárok, kutatók, orvosok, jogászok, természetgyógyászok, stb. is vannak támogatóink között. Sokan ránk találtak, közöttük: hagyományőrzők, civil szervezetek, történelmi iskolák, spirituális közösségek vezetői. Világhálós oldalaink látogatottsága folyamatosan növekszik!
A 2008-as pályázati anyagunk alapján megalapított amerikai székhelyű Szingularitás Egyetem támogatókat vár. Mivel az intézményt a világ legnagyobb cégei és leggazdagabb emberei alapították, úgy érezzük mi is elfogadhatunk anyagi támogatást. Annál is inkább mivel tárhelyeink és informatikai fejlesztéseink a sok munka jellegű felajánlás mellett anyagi ráfordítást is igényelnek. Bízva abban, hogy a nyilvánosság erejével meg tudjuk őrizni nemzetközi politikai függetlenségünket, mostantól anyagi értelemben is támogatható a Világbiztonság. A Világbiztonság: Nyílt Társadalom és Társaság eredményei minden Földlakót megilletnek. A Világbiztonság kezdeményezés magyar!

Most azt kérjük, néhány mondatban írd meg milyen módon tudnád szabadidődben támogatni, előre vinni kezdeményezésünket!Ha csak heti néhány órában tudsz segíteni az is nagyon sokat jelent! Válaszlevélben megjelölheted a következő tevékenységek valamelyikét:

1. Népszerűsítem, ajánlom. (Megosztom az információt: barátoknak, rokonoknak, ismerősöknek, közösségi oldalakon, hírlevelek továbbküldésével, s egyéb módokon.)

2. Amatőr régészkedést és kutatást vállalok. (A szakértői rendszerrel összeköttetésben álló képes leírások bővítése, ellenőrzése a forrás megjelölésével. Régészeti leletek, tárgyi és néprajzi kincsek osztályozása az általunk biztosított eszközök és saját kutatómunka segítségével[1])

3. Részt veszek az alapszintű informatikai fejlesztésekben, tesztelésekben. (Képtárban végzett feladatokat vállalok, melyekhez alapszintű számítógépes ismeretek szükségesek.)

4. Részt vállalok az összetettebb informatikai fejlesztésekben. (Középfokú számítástechnikai végzettség, vagy PhP, SQL, Javascript, filmkészítés, egyéb ismeret.)

5. Médiafigyelést vállalok. (Objektív módon általunk biztosított speciális eszközök használatával.[2])

6. Nemzetközi médiafigyelést vállalok. (Objektív módon általunk biztosított speciális eszközök használatával.[2])

7. Szakértői munkát illetve fordítást ajánlok fel. (Szakértői terület és a végzettség megjelölésével.)

8. Hazai kapcsolattartásban vállalok szerepet. (Levelezés.)

9. Nemzetközi kapcsolattartásban vállalok szerepet. (Idegen nyelv ismerete szükséges.)

10. Anyagi támogatást nyújtok. (Ez egy új lehetőség mely szükségessé vált a fejlődés megőrzése érdekében.)


Számlaszámunk:
Világbiztonság Kft.
Kereskedelmi és Hitelbank
10404072-50526552-53891004
Külföldről: (IBAN): HU59 1040 4072 5052 6552 5389 1004

Elnézést kérünk az esetlegesen elmaradt levelezések miatt, de a fejlesztések minden szabad forrásunkat folyamatosan lekötötték. Próbálunk minden levélre válaszolni!

[1] Lehetőség van saját gyűjtésű képek feltöltésére, galériák létrehozására. A feltöltött képeket rövid szöveges információval és internetes csatolásokkal (linkekkel) lehet ellátni. A szöveges információt súlyozni tudjuk a képen fellelhető jelképek, alakzatok és a hozzáadott kulcsszavak segítségével. Egy-egy képhez több, fejlett kereső-algoritmust tudunk rendelni formák alapján. A képek és a hozzájuk tartozó információ értékelhető szavazás és hozzászólások segítségével.
[2] Médiafigyeléshez és fejlesztéshez nyílt forráskódú programokat használunk melyek bárki számára hozzáférhetők. Kivételt képeznek egyes saját fejlesztésű modulok melyek csak támogatóink számára elérhetők.
Modellezzük a mesterséges intelligenciát: képes és verbális hálózatok és csomópontok rendezésével. A rendszer képes lesz a különböző kultúrák nézőpontjából bemutatni az összefüggéseket. Módokat mutathat be a világ bármely két országának diplomáciai és kulturális értelemben vett kapcsolatának fejlesztésére. Ez azonban nagyon alapos felkészültséget és hatalmas tudásbázist igényel. Őseink olyan kincseket hagytak ránk képíró nyelvünk és kultúránk által mely lehetőséget ad a valódi értékek bemutatására.


A Világbiztonság konferencia és munkamegbeszélés sorozat a világhálón elindult!
Intelligens képtárunkkal és együttműködő Facebook csoportokkal közösen, több szinten rendezzük az információt.

Néhány kiemelt témakör:
Nyomozások: kulturális és technológiai összefüggések vizsgálatai... - Egészség: gyógynövények, hagyományos gyógyászat, megelőzés, táplálkozás, földművelés, kertészkedés, önellátás, házi praktikák...- Történelem: címerek, zászlók, királyi pecsétek, törvények, kódexek...- Technológia: alternatív energia, megújuló energia, találmányok, fúzió, újrahasznosítás, tértechnológia...- Összeesküvés-elméletek vizsgálata: titkos társaságok, HAARP, fluor, adalékanyag, só, génmódosítás, vegyi permetezés (chemtrails), UFO, Nibiru...- Hagyományőrzés: rendezvények, népviselet, néptánc, népzene, hímzések, varrottasok, ornamentika...- Spirituális módszerek és tudományok, vallás, filozófia...- Szakrális történelem, mitológia, legendák, mondák, mesevilág, világok...- Csillagászat: 88 modern csillagkép, 48 csillagkép, ősi csillagtérképek, csillagnevek, csillagmondák, csillagképek, Naprendszer, csillagködök, Orion-kar, Tejút, galaxisok...- Világképek, szakrális geometria, Őselemek, szent szimbólumok és jelképrendszerek...- Valós idejű világtérképek: krízis, klímaváltozás, légi forgalom, légszennyezés, hajóforgalom, kikötők...


 
Hírlevél 2011. november PDF Nyomtatás E-mail
Magyar - Hírlevél

 

Tisztelt Olvasóink, Kedves Barátaink és Támogatóink!

A Világbiztonság Nyílt Társadalom és Társaság hírlevelét kaptátok kézhez.

Ez egy különleges alkalom, ugyanis Magyarországon a polgári szintű információ-megosztás óriási kihívásokkal küzd. Ez alól mi sem vagyunk kivételek!

Tehát ha e sorokat olvasod, máris nagyon kivételes helyzetben vagy! Közelebb kerülhetsz ahhoz, hogy megértsd a világban és hazánkban folyó változásokat, azt, hogy mi történik a háttérben a színfalak mögött! Egy kulturális ébredésben vagyunk benne és egy gyorsuló technológiai változásban. Erről szólnak honlapjaink és ennek a nagyon összetett dolognak a megértése érdekében írtuk ezt a levelet is.

Kérjük, hogy az információt úgy olvassátok mintha egy külön weboldal lenne!  Szánjatok időt a teljes anyag elolvasására! Kiemelten fontos szellemi értékeket osztunk meg melyek a közös munkánk eredményeit is bemutatják! Nem kell megijedni a hosszú levéltől! Hosszú az út ami mögöttünk van és az is ami előttünk áll!

Az aláhúzott csatolásokra érdemes jobb gombbal rákattintani és új ablakban megnyitni. Ezután a levélhez visszatérve itt tovább olvasni.

(Legyetek szívesek küldjétek el a levelet minél több ismerősnek, mert az előző kormány lekorlátozta a hírlevelek küldését napi 600 példányra! Ez nekünk hatalmas problémát jelent, ezért is maradt ki egy hónap. Az információáramlás további nehézségeiről az utóiratban a levél végén olvashattok.)

 

Teljes nemzetközi megoldást hirdetünk!

Első (lakossági) Világbiztonság konferencia és munkamegbeszélés

A konferencia szervezését megkezdtük. A helyszínt és időpontot a visszajelzések és felajánlások alapján fogjuk kijelölni.

Témakörök:

- Tiszta (megújuló) energia világszinten

- Médiafigyelés és felügyelet, civil ellenőrzés alatt álló valós idejű világtérképek: betegségek, éhezés, katasztrófák, környezetszennyezés, vírusok, stb.

- Globális veszélyek a földi életrendszerre vonatkozóan

- Ősi tudás, természetes gyógyítás, paranormális jelenségek vizsgálata és a tudomány ma

- Mesterséges intelligencia (helyesebben Emberfeletti Intelligencia) modellezés

- Technológiai szingularitás - Az emberiség kulturális evolúciója

- A Magyar Különösség (szingularitás) Egyetem megalapítása

- A célkitűzések és az eddig elért eredmények bemutatása

 

További részletek:

http://www.vilagbiztonsag.hu/fejleszt/fejlesztesek/konferencia.html

Titkos társaságok

Ma már mindenki számára nyilvánvalóvá kellett válnia, hogy a különböző titkos társaságok nem csak az összeesküvés-elméletekben léteznek.

Ezeknek a titkosan illetve félig-meddig titkosan működtetett társaságoknak a tevékenységét a világon egyre több nyílt közösség követi.

Mi elsősorban nem azzal foglalkozunk, hogy kik és milyen céllal működtetik ezeket. Arra koncentrálunk, hogy milyen tudás birtokába juthattak a hosszú évszázadok (talán évezredek) alatt.

A világ összes élő és ősi kultúráját elemezzük. Régészeti leletek, hagyományok és jelképrendszerek összefüggéseit mutatjuk be.

A fejlett informatikai eszközökkel, továbbá a képi gondolkodás modellezése segítségével rendezzük az információt. Sok olyan összefüggésre világítunk rá melyek a hétköznapi emberek előtt rejtve maradnak! A hagyományok tiszteletben tartásával az Ősök üzeneteit elemezzük.

 

Nagyon komolyan kérünk mindenkit, hogy ezeket a gondolatokat ossza meg minél több ismerősével!

A múltban (még a XX. században is) a népeket nemzeteket hatalmas erővel rendelkező szimbólumokkal osztották meg. Ezeknek egy része a mai Magyarországon is a tiltott jelképek között szerepel. Egy-egy jelképet a magasabb szintű összefüggéseket bemutató rendszerből kiragadva napokon keresztül lehet elemezni. Az összetett jelképrendszerek összefüggéseit több dimenziós modellezés segítségével mutatjuk be! Látni fogjátok, hogy ezeket a jelképeket összerakva egy olyan tudás tárul elénk mely a mai hivatalos tudománynál és oktatási rendszereknél hatékonyabban mutatja be:

- az anyag alapszerkezetét

- a különböző halmazállapotok átmeneteit és kapcsolatát

- számrendszer függetlenül az alakzatokon és formákon keresztül tanulhatjuk egyszerre a kémiát, fizikát és a geometriát

- magasabb szintű tudásba avat be mely a modern tudománynak megfelelően több dimenzióval számol

- olyan szakrális tudást tár elénk ami kapukat nyit szellemi és fizikai értelemben is a sokak számára ismeretlen világok felé...

 

A szabadkőműves, illuminátus és egyéb titkos társaságok olyan jelképrendszereket használnak amik az ősi múltból erednek. Nem csak a mindent látó szem, a körző-vonalzó és a különböző démon ábrázolások tartoznak ide. Az építészetben is megfigyelhető pentagrammákon és obeliszkeken kívül minden ősi, szent jelképrendszer alkalmazásban van. Ma mindenki felületesen csak annyit mond ezekre, hogy szabadkőműves jelkép. Ezzel szemben, ha mélyebben belemegyünk a témába láthatjuk: Ezek a szimbólum-rendszerek az emberi kultúra fejlődését tartalmazzák a barlangrajzoktól kezdve! Az összes földrészen fellelhető, az emberi intelligencia fejlődését bemutató szimbólum-rendszerekről van szó!

Tehát: Azok az erők akik a földi népesség-szabályozást erőszakos úton követnék el, pont azokat a jelképrendszereket használják (titkosan) melyek a világbékét hozhatják magukkal! Miért? Azért mert ezek a jelképek még ma is használatban vannak minden kontinensen. A XX. században már megvolt rá az esély, hogy a különböző kultúrák egymásra találjanak közös gyökereik illetve mondanivalójuk megismerése által. Ezért (is) robbantották ki a háttérből a világháborúkat. Most ismét ilyen időszakot élünk.

Azért fejlesztünk egy jelképekkel is foglalkozó szakértői rendszert, hogy az összefüggéseket megértessük a hétköznapi emberekkel is mielőtt túl késő lenne!!!

Egy-egy jelkép önmagában nem jó vagy gonosz. Ennek megítélése minden korban a felhasználásától függ!

Nézzünk egy példát tiltott jelképek bemutatására fejlett informatikai eszközök segítségével! Több dimenziós modellezést fogunk látni.

Az általunk összeállított 3 dimenziós ábrázolás vetületei között több önkényuralmi jelkép is szerepel! A megjelenítés ismeretterjesztő, tudományos és művészeti célokat szolgál. A szakrális geometria segítségével a következő szimbólumok jelennek meg rendszerben: kocka, 3 dimenziós kereszt, piramisok, nyilas kereszt, Lakshmi csillag, 'Unicursal hexagram' , Dávid-csillag, horogkereszt, hiperkocka részlet.

http://www.vilagbiztonsag.hu/fejleszt/szakralis/egy-s.html

 

Hamarosan bemutatjuk: a Világbéke jelképrendszere a magyar középcímeren keresztül!

Titkos társaságokról:

http://www.vilagbiztonsag.hu/fejleszt/osszeeskuves-elmeletek/titkos-tarsasagok.html

 

Médiafigyelés

Érdekességek:

A Világbiztonság Nyílt Társadalom és Társaság nemzetközi kezdeményezéséről:
Elnevezése: Wide Open World Security - Open Society
Rövidített neve: WOWS - az első "W" a teljes megoldásra utal.

 

A New-Yorki erőszakmentes tüntetések a következő elnevezéssel működnek:
Occupy Wall Street
Rövidített neve: OWS

 

Hír-érték manipuláció:

A különböző hírek súlyozása esetén a valójában kisebb horderejű hír helyi tudósítással és érzelmileg (vagy politikailag) manipulált szöveggel bemutatva mélyebb emléket (benyomást) kelthet az emberben mint egy számára sokkal fontosabb esemény amit csak néhány mondatban, kép -és videó anyag nélkül tálalnak. Pl.: Szörnyű háborús eseményekről csak egy két mondat hangzik el, miközben emberek ezreit ölik meg és további tízezrek életét lehetetlenítik el. Már azt is szörnyű átélni ha hetekig tiszta víz és villany nélkül éhezve kell élni, a néző ebbe persze bele sem gondol mert sehol egy érző emberi arc amiből kiolvasható a szenvedés...aztán már jön is a következő „megrázó” hír: Tűzoltók mentették meg a fa tetején rekedt kiscicát –mindez helyi tudósítóval hang és képanyaggal na és aggódó megfigyelők arckifejezésének bemutatásával. A mélyebb érzelmi hatás következtében az előző hír szinte „törlődik”.

 

Legkedveltebb oldalaink:

Kulturális nyomozások!

Ebben az albumban olyan képek és leírások találhatók melyek magasabb szintű összefüggésekre világítanak rá!

- Magyar mintára épült az amerikai Szabadságszobor?

http://www.vilagbiztonsag.hu/keptar/displayimage.php?album=680&pid=3291#top_display_media

- Bemutatjuk a szent libanoni cédrust mely Libanon címerében és Csontváry Kosztka Tivadar művein is szerepel. Az égig érő fa jelképrendszerébe kapunk betekintést.

http://www.vilagbiztonsag.hu/keptar/displayimage.php?album=680&pid=12234#top_display_media

- A teljes nyomozati album (jelenleg 24 témakör)

http://www.vilagbiztonsag.hu/keptar/thumbnails.php?album=680

- Sárkányos sisakok

Ebbe az albumba olyan képeket várunk melyek ősi ábrázolásokon sárkányos sisakokat tartalmaznak. Szobrok, festmények, rajzok, régészeti leletek, stb. Ide kapcsolódnak még a sárkányhoz közeli, griff illetve szárnyas oroszlános fejfedők is. Az album kulcsszava: "sárkánysisak"

http://www.vilagbiztonsag.hu/keptar/thumbnails.php?album=800

- Égig érő fát, Életfát védelmező oroszlánok. Átmenet a griff ábrázolásba régészeti leleteken keresztül

http://www.vilagbiztonsag.hu/keptar/displayimage.php?album=680&pid=2491#top_display_media

 

Elindítottuk a MENTS! Magyar Egészség- és Nemzetvédelemért Társult Segélyszervezet csoportot a Facebook-on

A csoport nyílt, bárki szabadon csatlakozhat!

Egészségügyi vészhelyzettel kapcsolatos elemzések, gyógynövények, természetes gyógyászat,

http://www.facebook.com/groups/ments/

 

Összefogásban az erő! Figyeljetek oda embertársaitokra! Minden apró segítség akár életeket menthet meg ebben a nehéz időszakban!

http://youtu.be/7fH3b1jfBCE

 

Ezúton is köszönjük a sok hasznos feltöltést az intelligens képtárba! Regisztrált felhasználóinktól türelmet kérünk, hamarosan új, korszakalkotó felületen keresztül rendezzük az információt. Az ígért DVD-bemutatót letölthetővé tesszük amint megfelelő tárhelyhez jutunk felajánlásokon keresztül.

Már 10 317 kép van 681 albumban és 33 kategóriában, 1 307 hozzászólással, 410 042 megtekintéssel... A Facebook-on jelenleg több mint 3200-an vagyunk, a visszajelölésekkel kapcsolatban türelmet kérünk! (http://www.facebook.com/Vilagbiztonsag)

Ez úton kérünk elnézést azoktól, akiknek még nem válaszoltunk a leveleikre, illetve egy-egy telefonos visszahívás vagy személyes találkozó elmaradt volna! Jelenlegi 0 azaz nulla Ft-os költségvetésünk mellett dolgoznunk is kell, nem tudunk a fejlesztések mellett mindenkivel egyenként kommunikálni.

A támogatás elindítására egyedi módszert dolgoztunk ki, melyet hamarosan megosztunk a nagyközönséggel.

 

A képtár a főoldalról érhető el, a fent megjelenő jobb oldali csatoláson keresztül:

http://www.vilagbiztonsag.hu

 

Üdvözlettel:

Világbiztonság Nyílt társadalom és Társaság

 

ui.

Az információ-megosztás nehézségeiről:

 

Felgyorsult a világ, benne vagyunk a technológiai szingularitásban! Aggodalomra azonban semmi ok, a modellezéseink jól haladnak! Át kell látnunk viszont a felgyorsult információ-áramlás hátrányait, valamint azt, hogy miképpen tudjuk a sok szerteágazó témakört a legmegfelelőbben elemezni. Ehhez a legfejlettebb technológiát és a legősibb tanítási módszereket alkalmazzuk! Erről szólnak a fejlesztéseink, de sajnos még nem állunk azon a szinten, hogy minden részegységet be tudjunk mutatni a nagyközönségnek. Anyagi támogatást továbbra sem fogadtunk el, csak munka jellegű felajánlásokat. Ez talán jó is így, mert a fejlesztések irányítása így továbbra is egy kézben összpontosul. Negatív következmény viszont az, hogy leglelkesebb segítőink anyagi értelemben véve szinte teljesen ellehetetlenültek! Jó okkal mondjuk azt, hogy a világ legértékesebb információs eszköze van a kezünkben, az elemzett ősi kultúrák anyagi értelemben vett értéke pedig felbecsülhetetlen! Egy hasonlattal élve: A Föld szellemi kincses ládájából szedjük elő a ragyogó drágaköveket, csillogó szent ereklyéket. Rendszerünk segítségével ezek a képzeletbeli tárgyak összeilleszthetők és sorba is rendezhetők. Szinte mindegyikről elmondható, hogy nem csak dísz, hanem használati tárgy is! Némelyiket meg kell tisztítani, másokat össze is kell illeszteni, mert a történelmi idők alatt egyes kultúrák számára sérültnek, vagy tisztátalannak látszanak.

 

Felmértük a világhálós információ-megosztás lehetőségeit, különös tekintettel a mesterséges zavaró tényezőkre vonatkozóan. A következő problémákkal találkoztunk magyarországi viszonylatban:

 

- A hozzánk hasonló civil kezdeményezések naponta legfeljebb 600 elektronikus levelet küldhetnek. Bejegyzett szervezet esetén ez maximum 1000 darab/nap.

- A közösségi oldalakon (pl. Facebook) az információ áramlás túl gyors az átlagember számára. Így elveszhet a lényeges tartalom. A szolgáltatók változtatják a megjelenést, de ami még fontosabb: hangolják az információáramlást. A mozgóképes és zenés tartalom értelemszerűen a legnépszerűbb. Ide vonatkozóan azonban szerzői-jogi kérdések vetődnek fel, ha valaki nem rendelkezik saját modern stúdióval illetve zenei archívummal...

- Előfordul, hogy a megfelelően karbantartott honlapokat is támadás éri. Ezeknek a támadásoknak egy része nem célzott, csupán a különböző biztonsági réseket használják ki. Magyarországon az ingyenes rendszereket használó (karbantartási díjat nem fizető CMS rendszerek) honlapok 90%-a szinte védtelen a különböző hacker támadásokkal szemben. Ezen az áldatlan állapoton sürgősen változtatni kell! A honlap tulajdonosoknak ugyanakkor meg kell érteni, hogy a weblap készítő informatikusnak is meg kell fizetni a karbantartási díjat! Állandó felügyelet és karbantartás szükséges a hackertámadások és kártékony szoftverek kivédésére.

 

Nagyon fontos megérteni, hogy a gyorsuló változás időszakában a megfelelő minőségű és könnyen értelmezhető tartalom a legfontosabb. Szokjatok hozzá a hosszabb mondatok értelmezéséhez, ezek hosszú távon hosszabb "gondolatpályákat" is eredményeznek az agyi neuronhálózatban. Ehhez azonban egészséges képi és verbális jellegű információtársításhoz van szükség. Voltak olyan történelmi korok amikor az egyes szóösszetételekhez különböző képírásokat használtak. Ilyenek a hieroglifák és a még ősibb rovás is. Az összerovások segítségével olyan verbális és képi tartalom alakítható ki mely a legősibb szent rendszerekbe is illeszkedik. Ilyen például a Világbiztonság címere is, mely tartalmazza a KRST, KeReCSen összevonásokat ugyanakkor alakja sólymot is formáz.

 

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL