Tiszta energia!Belépés - Regisztráció

Képtár!

Regisztráció a képtárba

Képtár

Képtár statisztika

Jelenleg 28945 kép van 36 kategóriában és 2769 albumban, eddig 7808693 megtekintéssel és 5141 hozzászólással.

+ látogatások száma:

látogató számláló

30 másodpercben

Tiszta energia az egész világon! Lehetséges ez? Világszintű együttműködéssel: IGEN! Ősi tudás és a tudomány ma - Mi van a színfalak mögött? Tudnunk kell az igazságot! Az emberek világszintű együttműködése: Szabadság - béke és fenntartható fejlődés! Készüljön a technológiai szingularitásra! Mi rendezzük és megosztjuk az információt! WOWS A világ első „nincs titok” szolgálata: Teljesen Nyílt Világbiztonság Publikus!

Légszennyezettség Bp.

Budapest szmogtérképe

100% az egészségügyi határérték

A megoldás az új technológiák civil népszerűsítésében van. Lentebb a fősodrású médiából kihagyott vagy nem megfelelő ismertetéssel szereplő technológiák.

Tiszta, 21. századi energia
Megoldások. Ajánlások,
vitafórumok

 

Támogatás

Köszönjük a támogatást!MAGHUN Világörökség

MAGHUN Világörökség

Kozmikus tudás

Szakrális geometria

Tiszta energia!

Tiszta energia!

Fordítás

Hírlevél

Feliratkozás hírlevél szolgáltatásra

Kérjük iratkozzon fel hírlevél küldő szolgáltatásunkra!

- kattintson a borítékra -

Oldal ajánlása


Keresés tartalomra

Különösség (Szingularitás) Egyetem PDF Nyomtatás E-mail
Magyar - Fejlesztések

A Különösség* (Szingularitás) Egyetem programja (kivonat):

A Világbiztonság Egyesület Működési alapszabály tervezete alapján

Technológiai szingularitás (különösség) röviden: Az emberfeletti intelligencia által elindított technológiai és társadalmi változások felgyorsulása. A jövőkutatásban a mesterséges intelligencia megjelenését, a gyakorlatban az ősi vagy égi tudás felszínre hozatalát is jelenti!

Bővebben...

I. A vilagbiztonsag.hu világhálós portál tovább fejlesztése: A különböző kultúrák, régészeti leletek és más művészeti ábrázolások közötti kapcsolatrendszer bemutatása modern informatikai eszközökkel és emberi felügyelettel. Automatizált képkeresés a világhálón, illetve nyomtatott formátumú képek digitalizálása. A portál alapjául szolgáló adatbázis feltöltése. A létrejött adatbázis számítógépes, OCR (optikai karakter-felismerés és vektoros összehasonlítás) alapokon működő alprogrammal, szimbólum egyezések alapján történő szűrése és az eredmények emberi ellenőrzése. A képeken kívül az adatbázisnak tartalmaznia kell a fellelt jelekkel, szimbólumokkal kapcsolatban a következő információkat: - a találat alapját jelentő ábrázolás jellege (festmény, karc, rovás, faragás, szobor, építészeti emlék, stb.) - az ábra alapját adó tárgy vagy képződmény származási helye és ideje - eredetiségének valószínűsége - állapota, az eredeti állapottól való eltérés mértéke - az emlék vagy ábrázolás megörökítésének helye (kép világhálós címe vagy egyéb eredetének feltűntetése) - az emlék és annak képére vonatkozó ismertsége (láthatósága, népszerűsége) - a jellel vagy szimbólummal kapcsolatos információk szöveges bejegyzései a különböző nyelveken, az egyezések kiemelésével - egyéb, a fejlesztés során felmerülő problémák megoldására fenntartott szabad kapacitás

 

II. Az Egyetem tulajdonát képező szellemi termék, a WOWS* (Wide Open World Security) kezdeményezés megvalósítása. A nemzetközi összefogás kialakítása. A pályázati anyag bemutató videója és logója

A pályázati anyaghoz tartozó rövid, angol nyelvű videó szövege magyar nyelven: Tiszta energia az egész világon! Lehetséges ez? Világszintű együttműködéssel: IGEN! Ősi tudás és a tudomány ma - Mi van a színfalak mögött? Tudnunk kell az igazságot! Az emberek világszintű együttműködése: Szabadság - béke és fenntartható fejlődés! Készüljön a technológiai szingularitásra! Mi rendezzük és megosztjuk az információt! WOWS A világ első „nincs titok” szolgálata: Teljesen Nyílt Világbiztonság Publikus!

* WOWS - Wide Open World Security Teljesen Nyílt Világbiztonság A WOWS egy magyar kezdeményezés, mely elindult a Google Inc. által kiírt Project 10 to the 100th -pályázaton. A megvalósításra elnyerhető támogatás összege összesen: 10.000.000 $. A megnyerhető összeget nem szervezet kapja, hanem azt a nyertes pályázati anyagok megvalósítására fordítják. A pályázati anyag kivonata, rövid leírása a következő: A WOWS egy nyílt, (angolul a secret society vagyis titkos társaság elnevezéssel ellentétes open society –nyílt társaság), politikán felül álló közösség, mely az emberek megbízható informálására alakul. Alapvetően két részből tevődik össze: I. küldöttség: a különböző kultúrák, vallások, nemzetközi szervezetek, országok és vállalatok képviselői. A küldöttségek tagjai folyamatosan együtt dolgoznak. Munkájuk nyomon követhető, megfigyelhető a felhasználók által, internetes és hagyományos TV-közvetítéseken keresztül, hasonlóan ahhoz, ahogyan egy valóságshow-ban. A megfigyelhetőség a munkaórákban folyamatos. Az adás késleltetéssel bír, biztonsági okokból kifolyólag. A közösség egy, a Wikipédia** lexikonhoz hasonló szoftver-csomagot használ, a szükséges bővítményekkel, a munka hatásfokának növelése céljából. II. regisztrált felhasználók, akik hozzáférnek az információ-bázishoz. A felhasználók szavazó rendszert alkalmaznak többek között a felvetödő témák fontossági sorrendjének meghatározására. A kezdeti témakörök a következők: - Tiszta (megújuló) energia világszinten - Ősi tudás, természetes gyógyítás, paranormális jelenségek és a tudomány ma - Technológiai szingularitás; Emberi kulturális evolúció - Globális veszélyek a földi életrendszerre vonatkozóan - Valós idejű világtérképek: éhezés, betegségek, vírusok, katasztrófák, környezetszennyezés, stb… * A pályázati anyag a folyamatos fenntarthatóság érdekében logót, bemutató kisfilmet, illetve üzleti tervet is tartalmaz! Elbírálásától függetlenül az Egyetem a megvalósításon tovább dolgozik!

11.§. Az Egyetem célja: A Szent Korona Tan és Eszmeiség ismertetése. Az életrendszer, illetve az élettér megóvása. A kulturális értékek és tudás felszínre hozatala. Az emberi gondolkodás kiterjesztése. A technológiai szingularitás (különösség) és a velejáró humán kulturális-evolúció modellezése. A társadalom és az egyén szellemi és lelki felkészítése az eseményhorizont időpontjára. Megbízható információ rendezés, és megosztás. Pszichológiai elemzések elkészítése és publikálása. Társadalmi összefogás, közösségépítés, érdekképviselet létrehozása, mely megoldási lehetőséget kínál az emberek részére a globalizáció negatív hatásainak egyensúlyozására. A társadalmat jelentősen formáló negatív mentális és fizikai hatások bemutatása és kiküszöbölése. Az elsődleges irányelv, úgy mint: az igaz történelem, a vallások, a különböző filozófiai irányzatok, és az emberiség kollektív memóriáját és gondolkodásmódját jelentő kulturális értékek tiszteletben tartása. Az Egyetem alapelveinek népszerűsítése.

12.§. Az Egyetem feladata: A célok elérése érdekében tett törekvések velejárójaként, a célok jellegéből adódó modellezés által, a technológiai szingularitás (különösség) és humán-kulturális evolúció folyamatának elindítása, és szakszerű felügyelete. Médiafigyelés és kontroll. Az Egyetem tevékenységének és működési területének kiterjesztése, a WOWS* (Wide Open World Security) kezdeményezés elméleti alapjainak átültetése a gyakorlatba. A mesterséges intelligencia (vagy más emberfeletti intelligencia) modellezése illetve az együttműködés megteremtése. A vilagbiztonsag.hu portál tovább fejlesztése: Az Egyetem szellemiségének megfelelően működő világhálós kapu: a vilagbiztonsag.hu jelenleg bemutató jelleggel üzemelő változatának tovább fejlesztése. A következő generációs honlapnak, és annak kiterjesztett részegységeinek a technikai mellékletben felsorolt elvárásoknak való megfeleltetése.

 

SZERVEZETI FELÉPÍTÉS

14.§. A közgyűlés összetétele: Küldöttek, bizottsági tagok, helyi csoportok, szakosztályok, szakmai szakosztályok, szakmai szakosztály jogállású tanácsok képviselői: Szakterületek szerint: Természettudományok Társadalomtudományok és Bölcsészet Absztrakt tudományok Alkalmazott multidiszciplinák Alkalmazott tudományok Vallások Egyéb, jelenleg a hivatalosan elfogadott tudományágakon kívül álló elképzelések és teóriák képviselői Kultúra és hagyományőrzés, kézművesek, néptáncosok, művészek, stb.

Alprogramok és létrehozásuk várható feltétele: 1 - csak integráció (külön fejlesztést nem igényel) 2 - kisebb fejlesztés ingyenes komponensek felhasználásával 3 - közepes fejlesztési igény és/vagy költség 4 - nagy fejlesztési igény és/vagy költség

- OCR (Optikai Karakter Felismerés) alapú szimbólumkereső (1) - automata adatbázis feltöltő (2) - manuális adatbázis feltöltő (2) - manuális szimbólum szerkesztő (2) - manuális szimbólum kereső (játék) (2) - a fellelt vagy elkészített szimbólumok alapján több dimenziós ábrázolásokat lehetővé tevő 3D-4D-... alprogram (4) - nyelvtani szabály független hang-összehasonlító / beszéd ének és zene összehasonlítás a képi adatbázishoz hasonló működési elvvel / (4) - a vizuális és verbális adategyezéseket elemző alprogram (3) - a folyamatelemzést és gazdasági megfelelést segítő programcsomag (1)

 

TECHNIKAI MELLÉKLET

A technikai mellékletben felsorolt munkák és feladatok, melyeket jelenleg a Világbiztonság Tervező és Fejlesztő Iroda végez teljesen díjmentesen, illetve felajánlások segítségével: Jelenlegi fejlesztési állapotuk: Tervezés és előkészítés Fejlesztés és tesztelés Megvalósítás és illesztés

OCR (Optikai Karakter Felismerés és vektoros összehasonlítás) alapú szimbólumkereső

Nyílt forráskódú programok illetve illeszthető „program-motorok” keresése illetve tesztelése. Fejlesztés és tesztelés A keresett szimbólum-gyűjtemények kialakítása és képi adatbázisba foglalása. Fejlesztés és tesztelés Az automata illetve manuális adatbázis feltöltő rendszerek elkészültéig az adatbázis alapjául szolgáló gyűjtemények felkutatása és digitalizálása. Megvalósítás és illesztés

Manuális szimbólum szerkesztő Tervezés és előkészítés

Az első teszt verzióban a székely-magyar rovásírásban fellelhető rovás szimbólumok (karakterek) felhasználásával összerovások (ligatúrák) kialakítására alkalmas kisalkalmazás megtervezése és elkészítése. A már rendelkezésre álló ttf (true type font) készletek alkalmazásával a rovás jelek egymásra rajzolását lehetővé tevő „flash” világhálós kisalkalmazás kódolása. A rovás jelek egyenként mozgathatók, elforgathatók, tükrözhetők, illetve méretezhetők. A létrehozott ábra képi jelentése összhangban kell, hogy álljon a felhasznált karakterek verbális kiejtésével. A felhasználók által létrehozott ábrák elmenthetők, illetve rövid szöveges leírással együtt a szerver oldalra beküldhetők. A beküldött ábrának tartalmaznia kell a karakterekkel végzett eljárásokat (vektoriális elforgatás, mozgatás, tükrözés, stb.), a karakterek számát és latin betűs kódját. Az így elkészített és megfelelően tesztelt alkalmazás nem csak mint játék, de mint kutatási eszköz is funkcionál, hiszen segítségével rég elfeledett összerovásokat hozhatunk újra felszínre!

Valós idejű világtérképek: éhezés, betegségek, vírusok, katasztrófák, környezetszennyezés, stb…

Az adatbázis teszteléséhez szükséges tárhely kialakítása (MySQL, PhPMyAdmin). Megvalósítás és illesztés Az adatbázis táblák elkészítése (MySQL). Megvalósítás és illesztés A feltöltéshez szükséges világhálós felület kialakítása (Php, MySQL). Megvalósítás és illesztés A legmegfelelőbb térképes alkalmazásprogramozási felület (API) kiválasztása és tesztelése. Fejlesztés és tesztelés A valós idejű megjelenést biztosító nemzetközi felhasználói közösség kialakítása A jelenlegi, fejlesztés alatt álló teszt verzió megtekinthető: itt!

Manuális szimbólum kereső (játék) Tervezés és előkészítés

Szimbólum és kvíz alapú társasjáték fejlesztése, mely a hagyományos szöveges „kérdezz-felelek” funkción kívül lehetőséget ad a képi tartalomban fellelhető szimbólum egyezések alapján, a fő témakörök között történő szabad navigálásra. Így a grafikus tartalom segítségével „szimbólumkapukon” keresztül a témakörök közötti váltás is szabadabban alkalmazható. (pl.: oroszlán: természetvédelem - régészeti leletek - csillagkép - csillagászat - tudomány -stb.) A játék célja az információmegosztáson kívül a Wikipédia lexikon szöveges és képi tartalmi ellenőrzése, illetve az online lexikon tartalmának megosztása a világhálós eléréssel nem rendelkezők számára. (Fejlesztés és tesztelés) Témakörök: a főoldalon, illetve a nyomdai előkészítés alatt álló anyagok bemutatásán keresztül a játék menüpontban találhatók. A játék tesztelési fázisában, illetve az „online” és nyomdai kiadványokat használó játékosoknak lehetőséget kell adni az újonnan felfedezett egyezések megvitatására illetve az esetleges változtatások megszavazására (online fórum, illetve levelező csoport).

A fellelt vagy elkészített szimbólumok alapján több dimenziós ábrázolásokat lehetővé tevő 3D-4D-... alprogram, kiegészítve a mozgásokat bemutató vektoriális elemző modullal (pl. néptánc mozgások, motívumok szemléltetése). 3 dimenziós tárgyak és építmények alaki összehasonlításán alapuló szoftvercsomag, mely lehetőséget ad a szakrális geometria bemutatására is (Élet-virága 2D, platonikus testek 3D, hiperkocka vagy Metatron-kocka - a szabályos 3D testek egymásba transzformálása az időben 4D, ...). Ősi szimbólumrendszerek forgástestekkel való megfeleltetése, illetve azok 3 dimenziós megjelenítése és egymásba transzformálása. Tervezés és előkészítés

Automata adatbázis feltöltő

Az adatbázis teszteléséhez szükséges tárhely és felület kialakítása (MySQL, PhPMyAdmin). Megvalósítás és illesztés Az adatbázis táblák elkészítése (MySQL). Megvalósítás és illesztés A megfelelő képkereső alkalmazásprogramozási felület (API) kiválasztása és tesztelése. Fejlesztés és tesztelés

Manuális adatbázis feltöltő

Az adatbázis teszteléséhez szükséges tárhely kialakítása (MySQL, PhPMyAdmin). Megvalósítás és illesztés Az adatbázis táblák elkészítése (MySQL). Megvalósítás és illesztés A feltöltéshez szükséges világhálós felület kialakítása (Php, MySQL). Fejlesztés és tesztelés

Nyelvtani szabály független hang-összehasonlító / beszéd ének és zene összehasonlítás a képi adatbázishoz hasonló működési elvvel / Tervezés és előkészítés

A vizuális és hang alapú adategyezéseket elemző alprogram Tervezés és előkészítés

A folyamatelemzést segítő programcsomag Megvalósítás és illesztés

A gazdasági megfelelést segítő programcsomag Fejlesztés és tesztelés

Kapcsolattartás hagyományőrzőkkel, szakértőkkel és szimpatizánsokkal (folyamatban)

 

Online bemutató és kereskedelmi tevékenységet folytató oldal indítása, mely lehetőséget ad a legújabb régészeti leletek alapján az ősi motívumrendszerek ismertetésére, tárgyak reprodukálására és kereskedelmi tevékenység indítására Tervezés és előkészítés

Az Egyetem tevékenységének és működési területének kiterjesztése, a WOWS* (Wide Open World Security) kezdeményezés elméleti alapjainak átültetése a gyakorlatba: Megjelenés több nyelven, illetve anyagi források megteremtése a több nyelvű megjelenés biztosítása érdekében Tervezés és előkészítés Tárhely kialakítása Fejlesztés és tesztelés A wowsecurity.net domain név levédése Megvalósítás és illesztés

Kérjük, amennyiben úgy érzi, hogy munkájával, szaktudásával hozzá tud járulni fent megfogalmazott célok és feladatok elvégzéséhez, illetve tovább fejlesztéséhez, jelentkezzen a következő elektronikus levelezési címen: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Az Egyetem fenntartja magának a jogot jelen melléklet részleteinek megváltoztatását illetően!

További információ

Kapcsolódó: Különösség