Civil Újraépítő Központokat a menekültek országaiba!

Civil Újraépítő Központokat a menekültek országaiba!

 

Világunk jelenlegi problémáit nemzetközi civil összefogással lehet enyhíteni!

A menekültek kiinduló országaiban, eddig sorra kudarcot vallott szinte minden modern, nyugatról jövő, helyreállító kezdeményezés.

A megoldást olyan NYÍLT CIVIL ÉRTÉKELŐ KÖZPONTOK létrehozása adja, melyek segítik a menekültek országainak helyreállítását. Ezt a munkát eddig fedett titkosszolgálati központok látták el, melyek a kiszivárgott információk szerint, lepaktáltak a helyi olajbárókkal és rendszerint kudarcot vallottak.*
A nyílt központok munkáját a nap 24-órájában lehet követni, úgy, mint egy valóságshow-ban! A megbeszélések és kivitelezések nyíltan történnek, a helyi szakértőkkel egyeztetve, az adások biztonsági késleltetésével. Így lehet minimalizálni a korrupciót, a fegyver- olaj- és gyógyszerlobbi "demokrácia-importőr" hatását. Nem olyan bonyolult dolog ez, a helyiek aktív bevonásával, nemzeti és nemzetközi szinten, párhuzamosan kell működtetni. Az átvilágíthatóságot vállaló cégek bevonásával, biztosítani lehet a megfelelő anyagi hátteret is. A kizárólag védekezésre berendezkedett katonai jelenlét biztosítja a zavartalan munkát. Az őrszolgálatot adó katonák kommunikációján kívül, minden civil művelet nyílt és nyomon követhető az interneten, valamint televíziós közvetítéseken keresztül.

Teljesen nyíltan dolgozó, civilek által működtetett irányító-központok segíthetik a menekültek országainak helyreállítását!

Nemzeti és Nemzetközi Különleges Értékelő Központ
Egy központ, ahol nem lehallgatnak, hanem az emberek nyíltan követhetik az ott dolgozók munkáját (a kép illusztráció).

A civilek erejét a nyilvánosság és a kultúra adja. Miért ne vonnánk be a hagyományok népszerűsítését?

A teljesen nyílt alapokra épülő, civilekkel dolgozó és civilek által nyíltan megfigyelt központok, nem csak gazdasági szempontok szerint elemeznének, de a hagyományainkat, kultúránkat is bemutatnák. Így lehetőség nyílik a kulturális kapcsolatok elmélyítésére. Ebben az esetben végre nem csak a pénzről, fegyverekről és olajról lehetne beszélgetni a helyiekkel...*

A népszavazásról

Ez a kvóta-szavazás már nem a magyar politikáról szól. Arról szól, hogy ki melyik világképet támogatja. Nemzetállamok saját hagyományokkal és kultúrával, vagy ellenőrzött-határok nélküli, massza-szerű összeolvadás. A múltunk tisztelete és saját tervezéssel előkészített jövő, vagy a múlt eldobása és a jövő tervezésének teljes átadása a korrupt (ma még) európai bürokratáknak. Mindkét világképben keverednek a kultúrák, csak az egyikben ellenőrizetlenül, hirtelen következik be a változás, mint egy robbanás, a másikban ellenőrizve, átgondoltan, vigyázva a saját értékek megtartására.

Két ellentétes világkép erőltetett ütköztetése zajlik Európában

A jelenlegi (egyébként rohamosan gyengülő) Nyugat-Európai jövőképben nincsenek ellenőrzött határok, mindenféle népség szabadon rátelepedhet a másikra. Olyan személyek döntenek a szegénység tömeges terjesztéséről, akik soha nem tapasztalták meg azt a valóságban. Ezek a bürokraták úgy gondolják, hogy a sok pénzükkel jól elzárkóznak majd a szörnyűségektől, amit a szegény rétegek robbanásszerű összekeverése okoz. Ők és a családjaik most sem járnak a nép közé. Páncélozott járművekkel és testőrökkel hagyják csak el a biztonságos zónáikat Európában is. A "migránsok" közül csak azokat ismerik, akikkel 5 csillagos szállodákban külföldön találkoztak, meg a „business-class” repülőutakon. A menekülők azonban nem ebből az egyébként kulturált rétegből jönnek, ez a meseszerű mintaréteg még 1%-ot sem ad ki. Ugyanez vonatkozik a jól megfizetett liberális újságírókra és megmondó-emberekre. Rövidtávon jó pénzt kapnak a hülyítésért azoktól, akik kezében a fegyvergyárak, olajfinomítók és gyógyszergyárak vannak. Egyszóval azoktól akiknek ma még a háború a legjobb üzlet. Persze a liberális véleményformálók sem mind olyanok, akik ezt átlátnák. Vannak közöttük jócskán, akiket ideológiai szinten győztek meg, olyan példákkal, mint az USA, ahol sokféle népesség él együtt "békében". De az igazság az, hogy oda sem engednek be senkit ellenőrizetlenül. Minden fejlett ország sok-sok éve arra törekszik, hogy kulturált, dolgozni képes, a nyelvet jól beszélő embereket hívjon a saját társadalmába!

Idióta aki nem szavaz!? Az idióta görög eredetű szó az "idios" saját maga szóból jön. Magánembert jelentett, azaz olyan polgárt, aki nem vett részt a demokratikus városállam politikai életében.

Ismertettünk néhány szempontot és még nem esett szó a terroristákról, akik most már bizonyítottan, ezerszámra szivárogtak be Európánkba, hamis útlevelekkel, vagy teljes ellenőrzés nélkül, amit a német vezetés engeddett meg. Ez felelősen gondolkodó politikusoktól teljesen érthetetlen, hacsak nem a polgárháború kirobbantása a céljuk, illetve a nem megfelelően feldogozott történelmi múlt felelőtlen rávetítése az ártatlan új generációkra. Akárhogy is nézzük, ez a generációkon átívelő, kollektív bűntudatkeltés folyománya és az önpusztítás felé viszi most már egész Európát és ezáltal a világot... Lehet minket, magyarokat is migránsozni, 56-os és 89-es példákat felhozni, csakhogy a magyarok teljesen más minőséget képeznek egy nyugati társadalomban, mint a Közel-Keleti vagy afrikai bevándorlók Európában. Azonnal munkába tudnak állni, nincs vak vallási fanatizmusuk, nem takarják el az arcukat, stb. Ez utóbbi a biztonsági szempontból is fontos! Megjegyzem, hogy a magyarokat több hónapos megfigyelésben tartották még a rendszerváltás idején is, mielőtt továbbmehettek. Ausztriában hónapokig kellett táborokban élni, mielőtt elindulhattak nyugatra!

Még egy fontos dolog: Ha valaki szeretné a migránsokat segíteni, akkor azt a saját otthonuk helyreállításával teheti meg, nem a tömeges befogadással. Ugyanis ők sokkal többen születnek évente, mint amennyit a nyugat képes lehet befogadni, akár a teljes szociális rendszer összeomlásának határán is. Szóval a feladat az, hogy jobban kell figyelni a nemzetközi eseményekre, kevesebb időt kell tölteni szórakozással. Sokkal jobban oda kell figyelni arra, hogy mi történik a világ túloldalán. Saját civil médiafigyelést kell kiépíteni, fejlett informatikai eszközökkel. Ehhez minden eszköz adott a polgári életben is. Figyelni kell, mit csinálnak a katonák, tudtukon kívül, valójában kinek az érdekeit szolgálják. Nem szabad hagyni, hogy a fegyverek irányítsák az USA "demokrácia" exportját - mert ez ment eddig! A lerombolt városok újraépítésében kell részt venni, de közben figyelni kell arra, hogy a fegyver- és olajlobbi (gyógyszerlobbi meg a többi összefonódott nemzetközi maffia kartell) ne tudja az érdekeit bármi áron érvényesíteni. Magyarul, ne helyi polgárháborúk szításáról szóljon a dolog. Olyan Különleges Értékelő Központokat kell létrehozni a világban, melyeknek a munkája folyamatosan megfigyelhető, mint egy valóságshow-ban! Így is lesznek veszteségek minden oldalon, de hosszú távon csak ez működőképes! Látni kell a valóságot, nem a lefizetett médiából kell értesülni. Minden feltétel adott ehhez! A helyreállító központok munkájukat csak folyamatos megfigyelés mellett végezhetik. Végre egy olyan központ, ami nem lehallgat, hanem az emberek figyelik az ott dolgozók munkáját és a nyilvánosság ereje is vigyázza a biztonságukat!

Az általunk javasolt nemzetközi megoldás életünk minden területén vizsgálódik. 2008 óta nyilvánosan, az interneten működő kezdeményezésünk számos egyedi összefüggésre mutatott már rá és felkeltette sokak érdekilődését. Támogatást azonban nem fogadtunk el egyetlen cégtől vagy politikai párttól sem, így a Világbiztonság Nyílt Társaság megőrizte teljes függetlenségét.
Nemzetközi szinten 2008-ban jelentünk meg egy ajánlással, melynek neve: Wide Open World Security (Teljesen Nyílt Világ Biztonság). www.wowsecurity.net

 

Tiszta energia az egész világon! Lehetséges ez? Világszintű együttműködéssel: Igen! Ősi tudás és a tudomány ma - Mi van a színfalak mögött? - Tudnunk kell az igazságot! Az emberek világszintű együttműködésével: Szabadság - béke és fenntartható fejlődés! Készülj a technológiai szingularitásra! - Mi rendezzük és megosztjuk az információt! Intelligens képtárunk egy nagyobb információs rendszer részét képezi. Célja többek között a Földön fellelhető kulturális emlékek (régészeti leletek, védelmi- és jelképrendszerek) elemzése, illetve az eredmények segítségével magasabb szintű tanítási módszerek fejlesztése.

 

Mesterséges intelligencia modellezés a Világbiztonság Nyílt Társaság intelligens képtár alapján.
A kisfilmben megjelenő anyagok:
- Morphing Platonic Solids (Sacred Geometry by ieoie)
- Összetett kép, balról jobbra: A kínai asztronómia technológiájának művészete; Iblio Vatikán gyűjtemény; Dodekaéder csillag, San Marco katedrális padlózat, Velence; Budapesti Nagy Zsinagóga; Magyar fejfa, fütül való fa, gombfa, kopjafa; Az Élet virágának szerkesztéséből előjövő élek és szabályos testek rendszere videón; 3-dimenzióban találkoznak a tiltott jelképek (videó); 4-dimenziós hiperkocka és angyalok a Pannonhalmi Bencés Főapátság homlokzatán; Antik perzsa szőnyeg 7 réteg információval...
- Hiperkocka
- Csillagok között c. film (Interstellar) 'médiafigyelés, tudományos-fantasztikus filmek gyűjteménye
- Pannonhalmi Bencés Főapátság belső homlokzat, hiperkocka változatok
- P-R ősgyök a tűz és a fény (plazma halmazálllapot)
- SZ-K ősgyök (szikla szilárd halmazállapot)
- Sujtás - szakrális geometria és tudomány. Magyar sujtás mintázatok. A sujtások illetve vitézcsomók jelképrendszerénél fontos tényező, hogy sodort szálakból tevődnek össze. A szubatomi részecskék hol hullámenergia, hol magenergia formájában vannak jelen. A hagyomány megmagyarázza, miként lehetnek egyszerre két helyen (kétrés kísérlet)...
- Az anyag alapszerkezete (www.helical-structures.org)
- Jenn3D (for visualizing Coxeter polytopes)
- Metatron Cube 3D ( Sacred Geometry by ieoie )
- Solar System 2.0 - the helical model
- Szent Korona (Holy Crown)
- Zene: Mind Heist - No Turning Back

Kapcsolódó összefoglaló, melyet megküldtünk minden parlamenti e-mail címre:

Tiltott jelképek találkozása a tudományban, a vallásokban és az eltitkolt technológiákban (2008):
http://vilagbiztonsag.hu/fejleszt/